Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşgeldinnnn
Yaa sen böyle diyince beni bir korku sardı bak şimdi
Ben de doğum kilolarımı verdim, oğlum da emiyor diye iştah açık bir vaziyette devam ediyorum, ya sonradan alırsam :skandal::skandal:
Ama neyse ki çok almamışsın yine 7 kiloyu en kısa sürede vereceğine eminim :)

Tek başına olacak iş değil cidden, o yüzden bu takımlar var. Yardımcı olabiliyorsak ne mutlu :)

:KK9::KK9::KK9::KK9:

Kaptaniçem senin bu sınavlar son muydu, artık bitti galiba di mi?
DGS'ye girecek misin? Avukat çıkaracak mıyız seni? :)
Ben kilo bildirimimi pazartesi mi yapsam cuma daha çok cikiyo

upload_2018-5-28_14-36-51.webp

Şu da hedef listemiz olsun o halde.
Hedef belirtmeyenler yazsınlar bana ekleyeyim :KK54:

Bence de insan hissettiği yaşta. Spor ve sağlıklı beslenme de hep az hissetmemizi için çok çok önemli.

Etme cikilatam etme o_O

Bence bir sakıncası yok.sonuçta ayrı ayrı düşününce gayet yenilebilir yiyecekler.

Ne güzel kardelen, en güxel ödül bunlar.:halay:

Hoşgeldin aramıza.

Aa ne güzel. İkisi bir arada kombo olmuş bence.
Aynen canım. İnsan emeğinin karşılığını görünce çok mutlu oluyo

Ayy 2 gündür aksilik yaşıyoruz.
Dün yemek sonrasında 1 litre kıpkırmızı şırayı mutfakta kırdım. Her yer kırmızı. Şoka girdim resmen. :KK17::KK17:
Eşim geldiğinde kırdım, döktüm, her yer kırmızı diye durmadan konuşuyormuşum. :KK53::KK53:
Bugün de su borusu ile ilgili sorun oldu. Mutfak ıslandı. Her şey sil baştan :KK17::KK17:
Eşim, diyet uğursuzluk getiriyor diyor. Ben mutfağa girmemem için mesaj diye yorumlamayı tercih ediyorum.:duduk:

Yok gercekten rahat 1- 1.5 kilosu odemdkr cabuk gder sonrasina bakican artik:ıslık:

Aynen Didemcim.
Aslında çok fazla pişman değilim.
Gerçekten o an mola vermem gerekiyordu. Kendimi hiç iyi hissetmemiştim. Bana biraz fazla kiloya mal oldu ama hızlıca toparlanacağıma inanıyorum.

Back
X