- Konu Sahibi Cherry Mom
- #285.861
Iyiki geldiniz gruba ne güzel neşe gelmiş böyle güzel motive edici yorumlar mutlu ediyor insaniAşka geldim bak yine![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyiki geldiniz gruba ne güzel neşe gelmiş böyle güzel motive edici yorumlar mutlu ediyor insaniAşka geldim bak yine![]()
Ayyy evet çok sevdim cevizi suyu da güzel amaRamazanda iftardan sahura birsey cignememek gerekliymis. Sindirim tamamlanması açısından. Ben uygulayamiyorum belki yapabilen çıkar .
Cikilatacanavari ceviz lere başlamissin inşallah iyi gelir şifa olsun ben çok alıştım mutlaka şişemë koyuyorum ceviz lerini yemek çok güzel oluyor taze ceviz gibi
hihihihiyok ya okadr degilim sen benden fazla vermissin nese cumaya daha cok varr
hihihibende pilates col sevmem skılasmak icin gidiyorum misafirim olmadigi surece hergun zumba yapicam bundan snra pilates gunlerimde belli zaten pazartesi carsamba
Eger istiyosan cocuk insallah olur canim rabbim isteyen herkese versin insallahh
ooo ben 50 dakika pilatesimi yaptim kosa kosa geldim evime
yaa baya uzun diyeblirim ben martin sonu gibi basladim isde 2 ay oldu heralde 78.5 kiloyla dyete basladim ama surekli hizli sok dyetler yapmaktan zamaninda bunyem alisti dyete bu sfer direndi teoki verdi taki spora baslayana kadr suan duzenli kilo veriyorum bide artik kendime ozel yemk hazrlamiyorum kasmiyorum kafam rahat olunca baktm daha gzel gidiyo ramazana baslarken 74 kusurdum bunada sukur bakalim cumaya kac gelicem
cok tesekkur ederim
saol canim hep birlikte insallah dahada gzel vricez
morordek 40 puan bnm için yeterli cnm
Aslinda cuma artı gelmiştim şimdi sadece -400 falanim![]()
Benim tatlimi tatli güzel Kaptanim ramazandan sonra hepimiz herkez düzene girecektir canimEvet bırakabilirsin ama bugün de ceza gelirse iyice birikmesin :)
Istee üşenmeyip kendini spora veren bir Ozlem:)
Hoşgeldin :)
İsmin tanıdık geliyordu zaten sanırım takım listelerinde görmüşüm önceden. Iyi ki gelmişsin diyelim takımda tecrübelerini paylaşman herkes için faydalı olacaktır. Ve bir kez yaptıysan ikinci kez yapmaman için hiçbir engel yoken kısa sürede hedefine ulaşacaksındır eminim ki
Bu arada ben takım kaptanıyım, 29 yaşındayım ve 1 yaşında bir oğlum var :) tekrardan hosgeldin diyelim :)
Evet Suzicim çok doğru tespitler yapmışsın. Aslında yuzdemiz kötü değildi ama son dönemlerde eğer ortalama 1'in üzerinde değilse ilk 3 kesinlikle hayal oluyor. Eskilerden bu yüzde ile 1. olunurdu. Takımlar iyice azmetti sanırım :)
Bir de de dediğin gibi her hafta bir fire veriyoruz mutlaka. Tabi ki dönem dönem kg alınabilir sabit gelinebilir, bunlara bir şey diyemem ama takımda da Ramazan nedeniyle bir motivasyonsuzluk sezince özellikle uyarmak istedim :)
Didemcim bu menü nedir Allah aşkına? Kendini yollara vurmussundur umarım çünkü 200 puan ceza geliyorCikilatacanavari
Aksamki menün çok karbonhidrat ağırlıklı olmuş, mercimek bulgur spagetti...
O yüzden azıcık ceza yazayım 20 puan olsunCikilatacanavari
Ne güzel anlatmışsın :)
Umarım herkese motivasyon olur bu yazdıkların
Bir jessica smith çide burdaymışBugünkü menümmorordek
Sahur
İftar
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 gözleme
- 4 zeytin
- Domates salatalik
- 1 şişe maden suyu
2 lt su
- 4 yemek kaşığı yeşilmercimekli bulgur pilavı
- 1 bardak ayran
- Salata
30 dk jassica smith
Ne biçim alıntı yapmışım ya. Ortalık karman çorman olmuşhihihihi
Sey ama bu rakabet bana iyi geldi gercekten bu kadr dikkat etmiyodum spora flnda dun misafirler gtti ben kendimi spora verdim o yorgunlukla dusun okadr hırslandırdiniz beni bi kamçı lazmmis bana![]()
Pilates ve zumba Harika ikili. Biri kalori yaktırır diğeri sıkılaştırırhihihihi
Sey ama bu rakabet bana iyi geldi gercekten bu kadr dikkat etmiyodum spora flnda dun misafirler gtti ben kendimi spora verdim o yorgunlukla dusun okadr hırslandırdiniz beni bi kamçı lazmmis bana![]()
Sabah kahvaltı yapamayınca öğün miktarı tam tersine ilerledi. Okulda da birşey yiyemedim. Tabi eve gelince neye saldıracağımı şaşırdım. Sabahtan haşladığım ama yiyemediğim yumurta vardı iyi ki . Yoksa tam saçmalanacak bir andıBen de menümü yazayım
Uyanınca 2 bardak su ve yaptığım çikolatadan 1 kaşık
08.00 kahvaltı( okula geç kaldım)
1 dilim ananas
12:30 öğlen
Fıstık ve çay
16:00
2 haşlanmış yumurta
18.00 akşam
Tavuk
5 kaşık bulgur pilavı
Yoğurt
Kuruyemiş
3 litre su
1 maden suyu
Spor:
30 dakika jessica
200 ip atlama
20 dakika bölgesel hareket
Gel birtanem gelPazartesi bildirimim ile sahalara dönüyorum.
76,1
Cuma hedefim 74!!![]()
Kolay gelsin benimde evimi su basti bütün halilar su icinde yuzduAyy 2 gündür aksilik yaşıyoruz.
Dün yemek sonrasında 1 litre kıpkırmızı şırayı mutfakta kırdım. Her yer kırmızı. Şoka girdim resmen.
Eşim geldiğinde kırdım, döktüm, her yer kırmızı diye durmadan konuşuyormuşum.
Bugün de su borusu ile ilgili sorun oldu. Mutfak ıslandı. Her şey sil baştan
Eşim, diyet uğursuzluk getiriyor diyor. Ben mutfağa girmemem için mesaj diye yorumlamayı tercih ediyorum.![]()
Bana 2 günlük ceza yazz kaptanim
Iyi kurtarmışsın vallaSabah kahvaltı yapamayınca öğün miktarı tam tersine ilerledi. Okulda da birşey yiyemedim. Tabi eve gelince neye saldıracağımı şaşırdım. Sabahtan haşladığım ama yiyemediğim yumurta vardı iyi ki . Yoksa tam saçmalanacak bir andı![]()
Aynen bak bende ole dusunuyorum ikisi bi arada gzel gidicek sanirim bakalimPilates ve zumba Harika ikili. Biri kalori yaktırır diğeri sıkılaştırırhırslandırdaysak ne mutlu bize ama bizden çok hırslanma
![]()
Squat için squatgirl var güzel çalıştırıyor istersen ona da bakPazartesi menümorordek
Sahur yok 1 gibi 3 4 galeta yemistm
Iftar
Bitmek bilmeyen taze fasulye
Kinoa pilavı
Karpuz
Cacık
bir parça ekmeğe 1 tk. Fındık ezmesi
6 7 tane fırında elma dilim patates
Kuruyemiş
12 gibi kaynanam dondurma almış 3tk yedim
Su 1 lt iftarda sahur olmayınca az oldu ama karpuz çay dengeledi galiba
Spor 10 dk jessica ay çok nefessiz bıraktı birde sguat ve Omuz kol çalıştık anca dayandım sporsuz kimseleri zorluyor biraz. Ama öğrenmem iyi oldu. Mübarek sağ sol beynide fena çalıştırıyor hep karıştı ayak kol. 25 puan cezÃCikilatacanavari
Tabii dostu düşmanı ayırma vaktiIyi kurtarmışsın vallaben seni tutuyorum
![]()
Canım o da baya zorluyor biliyorum ben sporsuz olunca kardio falan nefessiz kaliyorum sanki teşekkür ederim biraz acilayim Leslie ip falan sonra daha iyi yaparm inşallahSquat için squatgirl var güzel çalıştırıyor istersen ona da bak