Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ramazanda iftardan sahura birsey cignememek gerekliymis. Sindirim tamamlanması açısından. Ben uygulayamiyorum belki yapabilen çıkar .
Cikilatacanavari Cikilatacanavari ceviz lere başlamissin inşallah iyi gelir şifa olsun ben çok alıştım mutlaka şişemë koyuyorum ceviz lerini yemek çok güzel oluyor taze ceviz gibi
Ayyy evet çok sevdim cevizi suyu da güzel ama :KK200:

yok ya okadr degilim sen benden fazla vermissin nese cumaya daha cok varr:KK53:

hihihi:KK48: bende pilates col sevmem skılasmak icin gidiyorum misafirim olmadigi surece hergun zumba yapicam bundan snra pilates gunlerimde belli zaten pazartesi carsamba:KK39:
Eger istiyosan cocuk insallah olur canim rabbim isteyen herkese versin insallahh:KK36:

ooo ben 50 dakika pilatesimi yaptim kosa kosa geldim evime:KK71:

yaa baya uzun diyeblirim ben martin sonu gibi basladim isde 2 ay oldu heralde 78.5 kiloyla dyete basladim ama surekli hizli sok dyetler yapmaktan zamaninda bunyem alisti dyete bu sfer direndi teoki verdi taki spora baslayana kadr suan duzenli kilo veriyorum bide artik kendime ozel yemk hazrlamiyorum kasmiyorum kafam rahat olunca baktm daha gzel gidiyo ramazana baslarken 74 kusurdum bunada sukur bakalim cumaya kac gelicem:KK37:

cok tesekkur ederim :KK36:

saol canim hep birlikte insallah dahada gzel vricez:KK36:

morordek morordek 40 puan bnm için yeterli cnm

Aslinda cuma artı gelmiştim şimdi sadece -400 falanim :KK72:
hihihihi:KK48::KK48:
Sey ama bu rakabet bana iyi geldi gercekten bu kadr dikkat etmiyodum spora flnda dun misafirler gtti ben kendimi spora verdim o yorgunlukla dusun okadr hırslandırdiniz beni bi kamçı lazmmis bana:KK70::KK70:[/QUOTE]
Pilates ve zumba Harika ikili. Biri kalori yaktırır diğeri sıkılaştırır:halay:hırslandırdaysak ne mutlu bize ama bizden çok hırslanma:KK70:

Evet bırakabilirsin ama bugün de ceza gelirse iyice birikmesin :)

:KK9::KK9::KK9:
Istee üşenmeyip kendini spora veren bir Ozlem:)

Hoşgeldin :)
İsmin tanıdık geliyordu zaten sanırım takım listelerinde görmüşüm önceden. Iyi ki gelmişsin diyelim takımda tecrübelerini paylaşman herkes için faydalı olacaktır. Ve bir kez yaptıysan ikinci kez yapmaman için hiçbir engel yok :KK66: en kısa sürede hedefine ulaşacaksındır eminim ki
Bu arada ben takım kaptanıyım, 29 yaşındayım ve 1 yaşında bir oğlum var :) tekrardan hosgeldin diyelim :)

Evet Suzicim çok doğru tespitler yapmışsın. Aslında yuzdemiz kötü değildi ama son dönemlerde eğer ortalama 1'in üzerinde değilse ilk 3 kesinlikle hayal oluyor. Eskilerden bu yüzde ile 1. olunurdu. Takımlar iyice azmetti sanırım :)
Bir de de dediğin gibi her hafta bir fire veriyoruz mutlaka. Tabi ki dönem dönem kg alınabilir sabit gelinebilir, bunlara bir şey diyemem ama takımda da Ramazan nedeniyle bir motivasyonsuzluk sezince özellikle uyarmak istedim :)

Didemcim bu menü nedir Allah aşkına? Kendini yollara vurmussundur umarım çünkü 200 puan ceza geliyor Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Aksamki menün çok karbonhidrat ağırlıklı olmuş, mercimek bulgur spagetti...
O yüzden azıcık ceza yazayım 20 puan olsun Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Ne güzel anlatmışsın :)
Umarım herkese motivasyon olur bu yazdıkların
Benim tatlimi tatli güzel Kaptanim ramazandan sonra hepimiz herkez düzene girecektir canim

Bugünkü menüm morordek morordek
Sahur
  • 1 haşlanmış yumurta
  • 1 gözleme
  • 4 zeytin
  • Domates salatalik
  • 1 şişe maden suyu
İftar
  • 4 yemek kaşığı yeşilmercimekli bulgur pilavı
  • 1 bardak ayran
  • Salata
2 lt su
30 dk jassica smith
Bir jessica smith çide burdaymış :KK19: yaparken kan ter içinde kalıyorum. Sende öylemisin?

hihihihi:KK48::KK48:
Sey ama bu rakabet bana iyi geldi gercekten bu kadr dikkat etmiyodum spora flnda dun misafirler gtti ben kendimi spora verdim o yorgunlukla dusun okadr hırslandırdiniz beni bi kamçı lazmmis bana:KK70::KK70:
Pilates ve zumba Harika ikili. Biri kalori yaktırır diğeri sıkılaştırır:halay:hırslandırdaysak ne mutlu bize ama bizden çok hırslanma:KK70:[/QUOTE]
Aynen bak bende ole dusunuyorum ikisi bi arada gzel gidicek sanirim bakalim :KK45:

Gec kaldin cok pis hırslandim bile:KK53:

Ben de menümü yazayım
Uyanınca 2 bardak su ve yaptığım çikolatadan 1 kaşık

08.00 kahvaltı( okula geç kaldım)
1 dilim ananas

12:30 öğlen
Fıstık ve çay

16:00
2 haşlanmış yumurta

18.00 akşam
Tavuk
5 kaşık bulgur pilavı
Yoğurt
Kuruyemiş

3 litre su
1 maden suyu

Spor:
30 dakika jessica
200 ip atlama
20 dakika bölgesel hareket

Ben de menümü yazayım
Uyanınca 2 bardak su ve yaptığım çikolatadan 1 kaşık

08.00 kahvaltı( okula geç kaldım)
1 dilim ananas

12:30 öğlen
Fıstık ve çay

16:00
2 haşlanmış yumurta

18.00 akşam
Tavuk
5 kaşık bulgur pilavı
Yoğurt
Kuruyemiş

3 litre su
1 maden suyu

Spor:
30 dakika jessica
200 ip atlama
20 dakika bölgesel hareket
Sabah kahvaltı yapamayınca öğün miktarı tam tersine ilerledi. Okulda da birşey yiyemedim. Tabi eve gelince neye saldıracağımı şaşırdım. Sabahtan haşladığım ama yiyemediğim yumurta vardı iyi ki . Yoksa tam saçmalanacak bir andı:KK11:

Pazartesi menü morordek morordek
Sahur yok 1 gibi 3 4 galeta yemistm
Iftar
Bitmek bilmeyen taze fasulye
Kinoa pilavı
Karpuz
Cacık
bir parça ekmeğe 1 tk. Fındık ezmesi
6 7 tane fırında elma dilim patates
Kuruyemiş
12 gibi kaynanam dondurma almış 3tk yedim
Su 1 lt iftarda sahur olmayınca az oldu ama karpuz çay dengeledi galiba
Spor 10 dk jessica ay çok nefessiz bıraktı birde sguat ve Omuz kol çalıştık anca dayandım sporsuz kimseleri zorluyor biraz. Ama öğrenmem iyi oldu. Mübarek sağ sol beynide fena çalıştırıyor hep karıştı ayak kol. 25 puan cezà Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Ayy 2 gündür aksilik yaşıyoruz.
Dün yemek sonrasında 1 litre kıpkırmızı şırayı mutfakta kırdım. Her yer kırmızı. Şoka girdim resmen. :KK17::KK17:
Eşim geldiğinde kırdım, döktüm, her yer kırmızı diye durmadan konuşuyormuşum. :KK53::KK53:
Bugün de su borusu ile ilgili sorun oldu. Mutfak ıslandı. Her şey sil baştan :KK17::KK17:
Eşim, diyet uğursuzluk getiriyor diyor. Ben mutfağa girmemem için mesaj diye yorumlamayı tercih ediyorum.:duduk:
Kolay gelsin benimde evimi su basti bütün halilar su icinde yuzdu

Pilates ve zumba Harika ikili. Biri kalori yaktırır diğeri sıkılaştırır:halay:hırslandırdaysak ne mutlu bize ama bizden çok hırslanma:KK70:
Aynen bak bende ole dusunuyorum ikisi bi arada gzel gidicek sanirim bakalim :KK45:

Gec kaldin cok pis hırslandim bile:KK53:[/QUOTE]
Helal olsun canım aramızda kalsın seni tutuyorum :rolleyes::KK9::KK200:

Pazartesi menü morordek morordek
Sahur yok 1 gibi 3 4 galeta yemistm
Iftar
Bitmek bilmeyen taze fasulye
Kinoa pilavı
Karpuz
Cacık
bir parça ekmeğe 1 tk. Fındık ezmesi
6 7 tane fırında elma dilim patates
Kuruyemiş
12 gibi kaynanam dondurma almış 3tk yedim
Su 1 lt iftarda sahur olmayınca az oldu ama karpuz çay dengeledi galiba
Spor 10 dk jessica ay çok nefessiz bıraktı birde sguat ve Omuz kol çalıştık anca dayandım sporsuz kimseleri zorluyor biraz. Ama öğrenmem iyi oldu. Mübarek sağ sol beynide fena çalıştırıyor hep karıştı ayak kol. 25 puan cezà Cikilatacanavari Cikilatacanavari
Squat için squatgirl var güzel çalıştırıyor istersen ona da bak

Back
X