Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Böyle gidersen rahatlıkla verirsin o zamana kadar canım:KK55: bizde bu ay tekrar tüp Bebek deneyeceğiz. Bir aksilik olmazsa transfere yaklaşık 2 hafta var. Ne kadar kilo versem kardır diyorum ama şimdi kullandığım ilaç ödem yapıyormuş, bakalım ne olacak.
Allah yardımcın olsun canım ya inşallah bu sefer olucak :dua:
Cikilatacanavari Cikilatacanavari gerçekten süper olmuş çok çok iddialı bugünku tepkiler nasıldı bir gören bir daha bakmıştır. Cesaret işi. Aklıma 2000 li yıllarda bir pembe dizi vardı bir karakter rengarenk peruklar takiyordu küt saçlı o geldi . Güle güle kullan canım sen iyi hissediyorsun belli.
Bugün kimsede kaçamak yok gibj güzel bir gün olmuş. Ben nasıl yazcam menümü o_O:kızgın::sopa:
Teşekkür ederim cnm ama ben hep renkli saç kullandığım için öyle şok olmadı kimse o_O
Benimde benimdeeeeee ama çok vermem lazım. Gider mi ki çiklatım?
Gitcek kuzum gitcek gitmezse birbirimizin ağzını burnunu kıralım :KK11:

Merhaba Kızlar
Dünkü menümü yazayım morordek morordek

Sahur
1 dilim peynir
1 tost
Domates
1 tatlı kaşığı bal

İftar
7 Yemek kaşığı köfteli nohut
4 Yemek kaşığı pilav
Salata
1 dilim cıss

Şu 1.5 litre
Spor 35 dk bisiklet
10 dk eliptik Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Ramazan biter bitmez toparlayacağım kendimi kızlar. Bu sıralar çok saldım. Allah ran spora başladım da dengeliyorum.

Arkadaşlar bence yenilen kaçamakları yazalım morordek morordek ona göre puanlar..çok arada kalıyor cıss demek birde bize bile yazarken sevimli geliyor halbuki kötü gelmeli :)) hani öyle tatlı yazıyorsunuz ki insanın kaçamak yapası geliyor :))))) hele rint rint gariban görüşmesi hahaha daha masum bir dil olamazdı :))

He ramazan sebebiyle okuyanın canı ister diyorsanız ona bişey diyemem :)
Ramazan dışında da adını görünce daha çok Canımız isteyebilir çok sevdiğimiz bişeyse mesela, bence sütlü tatlı şerbetli tatlı va diye belirtsek yeter ama çoğunluk ne derse uyarım tabii

Selammmmlaaarrr
şimdi bir sonraki bildirimi ne zaman yapcaz biz vakvakım
Resmi bildirimler 22 Haziran cuma sabahı yapılacak parkycim :KK48:
Ama ben kontrol amaçlı yine bu persembe iftar öncesi tartılıp yazmanızı istedim.
Dunku menumu paylasayim hemen internetim gitmeden:110: morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari
Kahvaltı: salatalık,biraz peynir,3bardak cay,1tk bal,
Ara:yesilcayli soda,1/2greyfurt
Öğle:5-6adet misket köfte,1domates
Aksam:2kucuk sebzeli börek,1/2kase yoğurt

4lt su,1 t.kahve,

Spor:2000adim,5dk cardio,15dk bölgesel,100mekik

Bu da bugunku menüm morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari
Kahvaltı:1yumurta,1 ince dilim ekmek,1/2salatalik,1tk bal ve kaymak,2dilim pastırma
Ara:1seftali
Öğle:1kucuk sebzeli börek
Aksam:1porsiyon et yemeği,1/2kase yoğurt,2kasik pilav,az az havuç tarator kabak tarator,bol salata

4.5lt su,2tkahve,6bardak cay,1/2soda,1nescafe
Spor:45dk bölgesel,100 mekik,
Kalan 63 puanından da 60'ını yediğin böreklere kestim
Menümü yazayım

Sabah
1 dilim börek
Domates
Salatalık
Maydanoz

Ara
1 kase kiraz

Ara
2 hurma

Akşam
Taze fasulye
Yoğurt

1,5 saat bisiklet
Senden de 20 puan kestim hedefim börek için :)
Günaydınlar canlar ciğerler..:KK66:

morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari fancynancy fancynancy

İftar:
1 hurma
1 bardak su
2 adet çilek ile açtım orucu

2,5 kepçe mercimek çorbası
1 kaşık humus (resmen aşerdim eve gidip yaptım hemen)
2 kaşık pirinç pilavı (Kayınpeder sonunda isyan bayrağı çekti pirinç istiyorum ben yeaaaa diye):KK53:
2 yemek kaşığı tavuk göğüs fırında..

kayınvalide baklava yapmış bir dilim denedim (beğenmedim duymasın ben zaten tatlı sevmiyom.):KK53:

Sahur:
Allahım bu geceki sahur tüm gün beni bu sıcak ve nemde tırmalayacak biliyorum ama içim yanarak kalkmıştım...
5 adet çilek
1 avuç kiraz
biraz domates

bu ekibi soğuk soğuk yedim sonumu düşünmeden :işsiz::işsiz::işsiz:
bir parça yani bir kerede ağza atılacak küçüklükte pide

2 litre su

şu an ağız boğaz kuruluğum %70 lere ulaştı bile siz siz olun sahurda meyve yemeyin:KK53:
Baklava için 40 puan ceza Cikilatacanavari Cikilatacanavari
Merhaba Kızlar
Dünkü menümü yazayım morordek morordek

Sahur
1 dilim peynir
1 tost
Domates
1 tatlı kaşığı bal

İftar
7 Yemek kaşığı köfteli nohut
4 Yemek kaşığı pilav
Salata
1 dilim cıss

Şu 1.5 litre
Spor 35 dk bisiklet
10 dk eliptik Cikilatacanavari Cikilatacanavari
Ramazan biter bitmez toparlayacağım kendimi kızlar. Bu sıralar çok saldım. Allah ran spora başladım da dengeliyorum.
Puanın kaçı benimdi bilmiyorum ya da direkt sen düs kalanı bana yaz kuzum cıss icin 40 puan daha ceza Cikilatacanavari Cikilatacanavari
Arkadaşlar bence yenilen kaçamakları yazalım morordek morordek ona göre puanlar..çok arada kalıyor cıss demek birde bize bile yazarken sevimli geliyor halbuki kötü gelmeli :)) hani öyle tatlı yazıyorsunuz ki insanın kaçamak yapası geliyor :))))) hele rint rint gariban görüşmesi hahaha daha masum bir dil olamazdı :))
Ya açık açık yazılınca da milletin canı cekiyor diye cıss yazıyorlar herhalde ama senin dedigin de dogru 1 dilim şerbetli tatlı ile sütlü tatlı arasında kalori olarak çok fark var mesela. Ben de genelde yenen şeye göre ceza kesmeye calısıyorum. Bilmiyorum nasıl yapsak

Selammmmlaaarrr

Ama ben kontrol amaçlı yine bu persembe iftar öncesi tartılıp yazmanızı istedim.

Puanın kaçı benimdi bilmiyorum ya da direkt sen düs kalanı bana yaz kuzum cıss icin 40 puan daha ceza Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Ya açık açık yazılınca da milletin canı cekiyor diye cıss yazıyorlar herhalde ama senin dedigin de dogru 1 dilim şerbetli tatlı ile sütlü tatlı arasında kalori olarak çok fark var mesela. Ben de genelde yenen şeye göre ceza kesmeye calısıyorum. Bilmiyorum nasıl yapsak
Melampusefe nin bi tek bu cezası var daha önce yokmuş

Hayırlısı olsun canım, inşallah herşey gönlünüze göre olur :dua::KK15:

Teşekkür ederim cnm ama ben hep renkli saç kullandığım için öyle şok olmadı kimse o_O

Sağolun Canlar hayırlısıyla olsa güzel olur tabi de artık olacak diye düşünemiyorum. Sonrasında büyük bir hayal kırıklığı oluyor. Kısmet bakalım:KK200:

Ramazan dışında da adını görünce daha çok Canımız isteyebilir çok sevdiğimiz bişeyse mesela, bence sütlü tatlı şerbetli tatlı va diye belirtsek yeter ama çoğunluk ne derse uyarım tabii
Aynen canım ismini görünce benim de canım çekiyor. Dediğin mantıklı bence de sütlü ve şerbetli diye ayırıp, miktar yazmak iyi olur:super:

Sağolun Canlar hayırlısıyla olsa güzel olur tabi de artık olacak diye düşünemiyorum. Sonrasında büyük bir hayal kırıklığı oluyor. Kısmet bakalım:KK200:

Aynen canım ismini görünce benim de canım çekiyor. Dediğin mantıklı bence de sütlü ve şerbetli diye ayırıp, miktar yazmak iyi olur:super:
Evet miktar da çok önemli

Selammmmlaaarrr

bugün 15 dk eliptik beni bekler desene biriktirmeyi sevmem ben :D

Aslında kaçamak cok olmasa iyi oluyor mesala dün az kişi kaçamak yapmış şahsen utandım menü yazmaya bencede sütlü Şerbetli ayrımı iyi.
Salı menü morordek morordek
Sabah peynir 2 zeytin yarım patatesli gül börek
Öğle cacık pide menemen
Ara bir tabak kiraz
Akşam yarım kase mercimek
1 tabak etli patatesli bezelye
Salata 3 büyük dilim karpuz 1 kayısı
Salata
Ara 1 küçük kase avuç içi kadar az şekerli sütlaç findik
Su 2 buçuk oldu
Spor 500 ip cezaya gitti

Çok iyi fikir :confused::confused: Ahahah, motivasyon kaynağı oldun bize. Kilo veremiyorsan dayak var yer misin :KK70::KK70::KK70:
Yaw çiklatım kociş bu sene tatile gitmicez dedi kaç ay önce şimdi gitcez diyor. Önceden desene beeeaaa dedim :sinirli: bende relax relax takılıyordum

Haklısın ama bence cıssına göre şu kadar puan ceza eder diye fikir belirtirse ona göre kesilir ceza da. Cıss ta desen direkt yazdan da yediğini cıssı her türlü baştan çıkarıcı duruyor. İşte 40 puanlık ceza işledim denebilir mesela. morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari
Aslında hiç yenmese daha iyi, o yiyor bu yiyor ne bar canım bende yiyeyim diyor insan. Bugün şekersiz 3.günümüz, tatlı yiyip yazanı dövüyoruz :sopa:
Yemeyin yaaa, takımca şu cısslara, tatlılara bir hoşçakal diyelim. En azından bir süre. Hayatımız tatlısız şekersiz geçmeyecek tabii ki, en azından hedeflerimize ulaşana kadar bir ara verelim. Sonrasında koruma döneminde dengeli şekilde yiyeceğiz zaten. Yaz çoktan geldi ama bizim hayaller olduğu yerde sayıyor. Kilo veren arkadaşlarımıza değil tabii ki sözüm. En çok kızdığım kişi de kendimim zaten. Hadi kızlar, güzel sonuçlar için güzel beslenelim. Yaz meyveleri de çıktı, envai çeşit alternatifimiz var tatlı isteğimizi bastırmak için. Kavunlar, karpuzlar, kayısılar, çilek, kiraz, şeftali, erik, dut. Ohhh daha ne olsun. Çok yazdım sanki. Biri beni durdurabilir mi :KK48::KK48:

Son düzenleme:
Çok iyi fikir :confused::confused: Ahahah, motivasyon kaynağı oldun bize. Kilo veremiyorsan dayak var yer misin :KK70::KK70::KK70:
Yaw çiklatım kociş bu sene tatile gitmicez dedi kaç ay önce şimdi gitcez diyor. Önceden desene beeeaaa dedim :sinirli: bende relax relax takılıyordum
Vitesi 5 e takma lazım yani artik senin koş ferah koş :KK49:
Haklısın ama bence cıssına göre şu kadar puan ceza eder diye fikir belirtirse ona göre kesilir ceza da. Cıss ta desen direkt yazdan da yediğimi cıssı her türlü baştan çıkarıcı duruyor. İşte 40 puanlık ceza işledim denebilir mesela. morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari
Aslında hiç yenmese daha iyi, o yiyor bu yiyor ne bar canım bende yiyeyim diyor insan. Bugün şekersiz 3.günümüz, tatlı yiyip yazanı dövüyoruz :sopa:
Yemeyin yaaa, takımca şu cısslara, tatlılara bir hoşçakal diyelim. En azından bir süre. Hayatımız tatlısız şekersiz geçmeyecek tabii ki, en azından hedeflerimize ulaşana kadar bir ara verelim. Sonrasında koruma döneminde dengeli şekilde yiyeceğiz zaten. Yaz çoktan geldi ama bizim hayaller olduğu yerde sayıyor. Kilo veren arkadaşlarımıza değil tabii ki sözüm. En çok kızdığım kişi de kendimim zaten. Hadi kızlar, güzel sonuçlar için güzel beslenelim. Yaz meyveleri de çıktı, envai çeşit alternatifimiz var tatlı isteğimizi bastırmak için. Kavunlar, karpuzlar, kayısılar, çilek, kiraz, şeftali, erik, dut. Ohhh daha ne olsun. Çok yazdım sanki. Biri beni durdurabilir mi :KK48::KK48:
O meyveleri rahat rahat yiyebilsek keşke onlardan da azıcık yiyebiliyoruz :110:

Kendini herhangi bir şeye şartlama Suzicim. Olur, olmaz diye. Dua et bebeğim hayırlısı olsun diye. Dünyada rızkı olan geliyor, böyle hariçten gazel okuyormuşum gibi duruyor ama biliyorsun aynı sıkıntılardan geçtik bizde. Kendini üzüp stres yapma. İnşallah bu defa herşey sizin için daha güzel olur canım.

Back
X