- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #289.521
iyi gecelerBen yatıyorum kızlar. İyi geceleeerrr![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi gecelerBen yatıyorum kızlar. İyi geceleeerrr![]()
Günaydınn erkencisin kızın erken mi uyanıyor :)Herkese Musmutlu pazarlarGünaydın
Yok canm kizim baya gec kalkar ben de bukadar erken kalkmiyorum ve zaten kalkmadm da canm cunki yatmadmGünaydınn erkencisin kızın erken mi uyanıyor :)
:)) Ay nasıl durdun sabaha kadarYok canm kizim baya gec kalkar ben de bukadar erken kalkmiyorum ve zaten kalkmadm da canm cunki yatmadmcok ilginc
bu kadar bol yogurt yiyip birde papatya cayi icince erkenden uyumak gerekirken ben hic yatamadim
valla saka gibi ama gozumu bile kirpmadm uyku yapsn diye kalkip bir papatya cayi dahami yapsam dedim ama usendim nette gezindim durdum baktm sabah olms
![]()
Süper bol bol yüz canım..Günaydın ponciklerim ben denize
Şuraya candy nin yüzme emojisini koydum gibi düşünün![]()
Canım ben bi yanlışlık yapmışım bel ölçüsü ile göbek ölçüsü yer değiştirecek. Yanlış vermişim. Bel:112 göbek:118Eki Görüntüle 2163750
buyurun ölçüleri kızlar.
ölçü listesine girip ölçüleri takip etmek isteyen varsa yine beni etiketleyerek bildirim yapabilirler![]()
ayyy benim yerimede yüz canimmmm bende cok severim yuzmeyiGünaydın ponciklerim ben denize
64.8 canım.***5. TAKIM 6 TEMMUZ CUMA HEDEF LİSTESİ
Cikilatacanavari ------> 79,5
Suzi1704 ------> 74,3
karabiber01 ------>
hayalalemiveben ------>
kardelelen321 ------> sabit gelmek istiyor
si_bel ------>
violin35 ------>
melampusefe ------>
parkbyull ------>
hedef38beden ------> 70,8
gonulll ------>
emnis ------> 67,7
Beberilay ------>
rint ------>
candy_candy ------>
0zlem ------>
beyazinci ------>
azaydidem ------> 70,8
fancynancy ------> 79
magickk ------>
Mirafatos ------>
Hedef kilolarını beni etiketleyerek bildirin kızlar.
Bugün hava çok güzel. Tadını çıkar.Günaydın ponciklerim ben denize
Oh afiyet olsun.. O şınavı nasıl yapıyorsunuz ya benim kollar çok zayıf herhalde 3 4 anca yapıyorum30 dk eliptik+ 30 dk zumba+ 1dk×2 plank + 30 sehpaya tutunarak şınav ve 10 dk esneme hareketleri yaptım. Güzelce kahvaltımı da ettim.![]()