• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Selamlar 💐
Sabah limonlu su
9.0 tarçınlı kahve
15.00 2 poğaça yarım simit
Yeşilçay
Kefir
Son öğün 17.00 1 kase yoğurt
25 dk gwj
2,5 lt su
Chocolita Chocolita espressoc espressoc

Eklentiler

• IMG_1652.webp
    IMG_1652.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 2
İyi akşamlar kızlar iki gündür aktif değildim kusura bakmayın telefonu elime zor aldım 🥺 haftasonu bi gün işler aksayınca iki güne anca toparladım resmen.

Haftasonu diyet falan iptal oldu benim tüm gün dısardaydım dışardan yedim maalesef 😔 bugün kahvaltıda mısır gevreği yedim, akşam yemeğinde de 1 tabak ekmeksiz bezelye ve çorba yedim.

Çocuğu uyuttuktan sonra da yürüyüşe çıkacağım bugün.

espressoc espressoc Chocolita Chocolita

İyi akşamlar kızlar iki gündür aktif değildim kusura bakmayın telefonu elime zor aldım 🥺 haftasonu bi gün işler aksayınca iki güne anca toparladım resmen.

Haftasonu diyet falan iptal oldu benim tüm gün dısardaydım dışardan yedim maalesef 😔 bugün kahvaltıda mısır gevreği yedim, akşam yemeğinde de 1 tabak ekmeksiz bezelye ve çorba yedim.

Bende aynı durumdayım. Fabrika ayarlarına dönmem lazım

Ay kızlar ben haftalardır modunu yakalayamadım çok iyi gidiyordum eskiden iki öğüne geçince dengeler şaştı

Back
X