- 7 Mayıs 2020
- 4.087
- 10.386
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aleykümselam Geçmiş olsun Rabbim kalıcı şifa versinSelâm aleyküm hayırlı günler iğnemi yaptırıp geldim bu saat oldu birşey yiyemedim
Ağrım var biraz tek öğün yapacağım inşallah
Teşekkür ederim Rabb'im razı olsun çiçeğimAleykümselam Geçmiş olsun Rabbim kalıcı şifa versin![]()
Haber ver bize deKızlar kan verdim sonucuna bakmaya korkuyorum birazdan bakacağız dua edin![]()
Naptın canım çıktı mı sonuçMenüleri kontrol edeceğim kızlar
Merhabalar. Yeniden derken eski nick neydi acabaMerhabalar, ben de bir zamanlar buralardayım yeniden aranıza katılabilir miyim?
Bende merakla bekliyorum. Hayırlısı olsun inşallahNaptın canım çıktı mı sonuç
Bende aynı durumdayım. Fabrika ayarlarına dönmem lazımİyi akşamlar kızlar iki gündür aktif değildim kusura bakmayın telefonu elime zor aldımhaftasonu bi gün işler aksayınca iki güne anca toparladım resmen.
Haftasonu diyet falan iptal oldu benim tüm gün dısardaydım dışardan yedim maalesefbugün kahvaltıda mısır gevreği yedim, akşam yemeğinde de 1 tabak ekmeksiz bezelye ve çorba yedim.
Çocuğu uyuttuktan sonra da yürüyüşe çıkacağım bugün.
espressoc
Chocolita
Ay kızlar ben haftalardır modunu yakalayamadım çok iyi gidiyordum eskiden iki öğüne geçince dengeler şaştıİyi akşamlar kızlar iki gündür aktif değildim kusura bakmayın telefonu elime zor aldımhaftasonu bi gün işler aksayınca iki güne anca toparladım resmen.
Haftasonu diyet falan iptal oldu benim tüm gün dısardaydım dışardan yedim maalesefbugün kahvaltıda mısır gevreği yedim, akşam yemeğinde de 1 tabak ekmeksiz bezelye ve çorba yedim.
Çocuğu uyuttuktan sonra da yürüyüşe çıkacağım bugün.
espressoc
Chocolita
Kaç çıktıTeşekkür ederim kızlar negatif galiba çok düşük bir değerD u t