Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

fancynancy fancynancy
Canım geçen ay bildirmemiştim
Göğüs 95
Kol 30
Bel 94
Kalça 101
Bacak 42
Baldır 37
Tamam canım ekliyorum listeye.

Anam o erkeklerin göbek ölçüsüymüş :))) düzellttimm fancynancy fancynancy
azaydidem azaydidem
:KK48::KK48: Bende yazacaktım üşendim, görsel yükliyim dedim. Daha akılda kalıcı. Bende karıştırıyorum bazen.

Mesela basenle kalçanın benim için çok bir farkı yok. :-) Kalçayı popomundan, baseni de bacaklarımı birleştirip en geniş yerinden tutarak ölçüyorum.

Canım detoks mu yapıyorsun ben kaçırmışım ne zaman basladin ve hangi detoksu yapıyorsun benimki de detoks gibi 5 gün meyve kahvaltısı
Canm yesil yapmisti ya patates yogurt detoksu onu yapiyorum daha dun karar verip basladm canm ;) bugun ikinci gunum olucak yarin bitiricem ama ufak kacamaklar yapiyorm yine klasik ben:KK48: gene de bugun tartida hemen fark oldu

Diz kapağının biraz üstü o kalın yeri ölçtüm yanlış mı :))
Evt canm yanlis :KK66: olculerimiz yakin da ondan tahmin ettim benimde diz kapagimin ustu 43 cunki ama daha yukardan olcunce benimki 50leri geciyor da ordan analdm canm basene yakin yerden bacagin en ustten olcuceksin bak resim koydular tam yerleri var orda bacagin popoya yakin yeri baldiri canm

60C75669-3BA2-40A9-953C-7310D05A852E.webp

fancynancy fancynancy bu ay pek kilo veremeyınce olculerde mınıcık degısıklıkler olmuş.

Merhabalar herkese. Ben beden ölçülerimi geçen ay da almamıştımo_O inşallah kısmet olursa bu aydan sonra sadece göbek ölçülerimi alırım :anneadayı: sabah idrar testi yaptım pozitif çıktı Canlar. Salı günü kan testi vereceğim bakalım. İnşallah darısı hayalalemiveben ile cikilatacanavarının başına olsun. Ayrıca isteyen herkese. Tabi ben de bu sefer inşallah sağlıcakla kucağıma alayım:KK200:

Merhabalar herkese. Ben beden ölçülerimi geçen ay da almamıştımo_O inşallah kısmet olursa bu aydan sonra sadece göbek ölçülerimi alırım :anneadayı: sabah idrar testi yaptım pozitif çıktı Canlar. Salı günü kan testi vereceğim bakalım. İnşallah darısı hayalalemiveben ile cikilatacanavarının başına olsun. Ayrıca isteyen herkese. Tabi ben de bu sefer inşallah sağlıcakla kucağıma alayım:KK200:
ayyy çooook sevindim. Sağlıkla kavuşun inşallaahhhh :dua::nazar::KK200:

Yaaa ciddi misin Suzancım? :KK200:
İnan, çok çok sevindim.
İnşallah, sağlıklı bir şekilde kucağına da alırsın.

hedef38beden hedef38beden hedefcim 18 haziranda ölçülerini yazmışsın, tam bayrama denk geldiği için kilonu bulamadım :KK43: bir ara yazar mısın o tarihlerde yaklaşık kaç kiloydun bebeğim?

73 civarındaydım Fancycim ama benimkileri not almasan da olur. Ölçü alma işini pek düzenli beceremeyecek gibiyim ben. Zor geliyor. :)

Canm yesil yapmisti ya patates yogurt detoksu onu yapiyorum daha dun karar verip basladm canm :KK66: bugun ikinci gunum olucak yarin bitiricem ama ufak kacamaklar yapiyorm yine klasik ben:KK48: gene de bugun tartida hemen fark oldu
Eh canım olacak o kadar kacamaksiz olurmu hiç :-)

Çok sevındım canım. Hayırlısı olur ıns.

Back
X