- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #289.581
Bacaklarımızı üstte de altta da en geniş yerlerinden ölçüyoruz kızlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım ekliyorum listeye.
Canm yesil yapmisti ya patates yogurt detoksu onu yapiyorum daha dun karar verip basladm canmCanım detoks mu yapıyorsun ben kaçırmışım ne zaman basladin ve hangi detoksu yapıyorsun benimki de detoks gibi 5 gün meyve kahvaltısı
Evt canm yanlisDiz kapağının biraz üstü o kalın yeri ölçtüm yanlış mı :))
Bu resimler harika olmus
tam dcektim yanlis yer dye ama dzeltmissin canimBel Göbek deliğinin altından diyor 1.sayfada bende oradakilere bakarak ölçtüm ama ince yerinden mi ölçüyoruz göbek deliğinin altı en kalın yerim :))
Bu resimler harika olmuskarisiklik duzelir simdi
ben hepsini busekil de aldm ama rakamlardan farkli yerden alanlari tahmin ettigim icin sordm canm iyi oldu konu aydinlandi simdi
![]()
tamam canım, önceki yazdıklarını listeye girmiyorum.fancynancy ben hepsini tekrar bir ölçüp yazayım canım çok farklı benimkilerle bunlar ama şuan mastit gibi fena bir sorunum var
çok ağrım var
bebeğim kilonu da yazar mısın? listeye onu da ekliyim. sabah tartılmadıysan cuma günkü kilonu da ekleyebilirim.
ayyy çooook sevindim. Sağlıkla kavuşun inşallaahhhhMerhabalar herkese. Ben beden ölçülerimi geçen ay da almamıştıminşallah kısmet olursa bu aydan sonra sadece göbek ölçülerimi alırım
sabah idrar testi yaptım pozitif çıktı Canlar. Salı günü kan testi vereceğim bakalım. İnşallah darısı hayalalemiveben ile cikilatacanavarının başına olsun. Ayrıca isteyen herkese. Tabi ben de bu sefer inşallah sağlıcakla kucağıma alayım
![]()
Merhabalar herkese. Ben beden ölçülerimi geçen ay da almamıştıminşallah kısmet olursa bu aydan sonra sadece göbek ölçülerimi alırım
sabah idrar testi yaptım pozitif çıktı Canlar. Salı günü kan testi vereceğim bakalım. İnşallah darısı hayalalemiveben ile cikilatacanavarının başına olsun. Ayrıca isteyen herkese. Tabi ben de bu sefer inşallah sağlıcakla kucağıma alayım
![]()
hedef38beden hedefcim 18 haziranda ölçülerini yazmışsın, tam bayrama denk geldiği için kilonu bulamadım
bir ara yazar mısın o tarihlerde yaklaşık kaç kiloydun bebeğim?
Eh canım olacak o kadar kacamaksiz olurmu hiçCanm yesil yapmisti ya patates yogurt detoksu onu yapiyorum daha dun karar verip basladm canmbugun ikinci gunum olucak yarin bitiricem ama ufak kacamaklar yapiyorm yine klasik ben
gene de bugun tartida hemen fark oldu
İnşallah canımayyy çooook sevindim. Sağlıkla kavuşun inşallaahhhh![]()
Valla ben de inanamıyorum canım. İnşallah canımYaaa ciddi misin Suzancım?
İnan, çok çok sevindim.
İnşallah, sağlıklı bir şekilde kucağına da alırsın.
olsun yazdığın zamanları ekleriz73 civarındaydım Fancycim ama benimkileri not almasan da olur. Ölçü alma işini pek düzenli beceremeyecek gibiyim ben. Zor geliyor. :)
Çok sevındım canım. Hayırlısı olur ıns.Merhabalar herkese. Ben beden ölçülerimi geçen ay da almamıştıminşallah kısmet olursa bu aydan sonra sadece göbek ölçülerimi alırım
![]()