• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Şu sıfır tuz olayına açıklık getirelim ben zaten ekstra tuz atan biri değilim o.O
Sıfır tuzsuz yemek yiyemem orası ayrı. Ama aile üyeleri yaptığım yemekleri tuzsuz bulur

Zaten ekstra atmam yani
Ama şöyle birsey var şuan yeşil zeytin zamani ben onu tuzsuz yiyemem 🥹 Chocolita Chocolita
Yemekler de kendi yiyeceğimiz kısmı ayıralım. Kendi tabağımıza sıfır Tuz yapamam diyenler çok minik atsın. Çünkü peynirle zeytinle zaten tuzu alıyoruz. Yemeğe yoğurt eklesek oradan da Tuz alıyoruz. Bir tuzsuzluk hissedicez amaç o. Buna alışınca sonra yediğin her şey çok tuzlu gelirmiş.
Kızlar yaa ben kilo almışım neden böyle olduki 😥 geçen hafta 78,6 çıkmıştım bu hafta 79,1. Yüzde 0,64 artış var maalesef. Regl olcam bu hafta o mu etkiledi acaba?
Chocolita Chocolita espressoc espressoc
O etkilemiştir. Yarım kilo + sadece ödem. 3 gün denge egzersizi var canım. 6000 adım veya 20 dk leslie. Leslie de Süre görünecek şekilde ekran görüntüsü gerekiyor

Yemekler de kendi yiyeceğimiz kısmı ayıralım. Kendi tabağımıza sıfır Tuz yapamam diyenler çok minik atsın. Çünkü peynirle zeytinle zaten tuzu alıyoruz. Yemeğe yoğurt eklesek oradan da Tuz alıyoruz. Bir tuzsuzluk hissedicez amaç o. Buna alışınca sonra yediğin her şey çok tuzlu gelirmiş.

O etkilemiştir. Yarım kilo + sadece ödem. 3 gün denge egzersizi var canım. 6000 adım veya 20 dk leslie. Leslie de Süre görünecek şekilde ekran görüntüsü gerekiyor
Anladım canım o zaman yediğim sebzelere zeytine tuz atmayı kesiyorum bundan sonra

Bugünkü menüm
8 de uyandım biraz bekleyip kahvaltı yaptım
Sabah kahvaltısı (10:00) : 3 haşlama yumurta domates salatalık ve yarım kibrit kutusu kadar peynir 1 dilim çavdarlı ekmek

Arada da kahve içtim
14:00 gibi bir elma yedim
Sonra baya acıkır gibi oldum 6 da 3 tane mandalina yedim minikti

Akşam 18:30 da balık yedim ekmek yok sadece salata ile yarım bardak da kola ile

Arada şekersiz çay kahve tükettim

Spor olarak da annemlerle mantar bulmaya gittik ayağımın kayacağı derecede dik bir ormanda in çık yaptım 1 saat beni mahfetti terden yorgunluktan öldüm adımların hepsini ormanda attım fotosunu koyuyorumm

Eklentiler

• IMG_2514.webp
    IMG_2514.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 5
Bugün yediklerim
Sabah tam buğday ekmeği ile tost
1 haşlanmış yumurta
Yesillik 1 tk tahinli pekmez

Öğlen 1 elma bir avuç leblebi ve sütlü kahve

Akşam
Mercimek çorbası
Ispanak ve yoğurt
İnce dilim kavun
Adimlar ekte bugün yürümedim ama evde hareketliydim

espressoc espressoc
Chocolita Chocolita

Eklentiler

• 17602077903467751754928949958197.webp
    17602077903467751754928949958197.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 5
İyi geceler kızlar
Yine ordan oraya kostugum bir gündü
O kadar yoruldum ki bu durumdan..
Bugün biraz gerildim buraya yazamayacağım bir konu oldu herşeyin elimde kaldığı Bir gündü sanki 😢 aşırı duygusallım...
Pazartesi Menümü paylaşmaya başlasam olur mu
espressoc espressoc
Chocolita Chocolita
Bugün diyet dışı oldum zaten doyasıya yediğim bir şey yok

İyi geceler kızlar
Yine ordan oraya kostugum bir gündü
O kadar yoruldum ki bu durumdan..
Bugün biraz gerildim buraya yazamayacağım bir konu oldu herşeyin elimde kaldığı Bir gündü sanki 😢 aşırı duygusallım...
Pazartesi Menümü paylaşmaya başlasam olur mu
espressoc espressoc
Chocolita Chocolita
Bugün diyet dışı oldum zaten doyasıya yediğim bir şey yok
Pazartesiye kadar izinli ol canım. Biraz kafanı toplayınca gelirsin. Üzülme. Rabbim ferahlık versin 🤍

Back
X