Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şuan çok erken bakıldığı için 6.-7. Haftaya kadar varsa 2. Kese oluşabilir diye biliyorum canım. Zaten bu da minicikti:-) yani net değil bence.

Yok canım daha 4+3 teyiz. Zaten ancak keseyi rahimden gördük. Bence kalp atışı için en az 1 hafta 10 gün vardır.
tekrar hayırlı olsun canım 8 den önce duyulmamisti benimkiler. allah sağlıkla kavuştursun inşallah.

Bugünkü menüm
Domates salatalık biber peynır zeytın
Öğle
Yarım simit ayran
Akşam
Balık salata

Arada 2 armut yedım

Spor
Gündüz yarım saat yürüyüş yaptım
15 dk Leslie
15 dk bölgesel hareket
30 sguat
1 dk plank
57 ıp atlama daha devam edıyorken mınıgım uyandı ve spor yarım kaldı. Artık devam etmem herhalde su gıbı ter atmama sebep oldu bu kadarcık spor bıle.

morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari

tekrar hayırlı olsun canım 8 den önce duyulmamisti benimkiler. allah sağlıkla kavuştursun inşallah.
Sağol canım benim :KK200: beni erken çağırdılar bence ya. Tüp bebek olunca bir bildikleri vardır diye gittim. Şimdi de haftaya perşembe gel dediler. 5+2 olacak. O zamana da kalp atışı duyulmayabilir. Sonra bir daha çağıracaklar galiba:işsiz:

Sağol canım benim :KK200: beni erken çağırdılar bence ya. Tüp bebek olunca bir bildikleri vardır diye gittim. Şimdi de haftaya perşembe gel dediler. 5+2 olacak. O zamana da kalp atışı duyulmayabilir. Sonra bir daha çağıracaklar galiba:işsiz:
5-2 de kalp atışı bı ıhtımal vjınal duyulabılır. Senı bı dahakı haftaya yine cagırabılır kalp atışı ıcın.

Oğlumun genız eti son saftaydı. O yüzden çok zor nefes alıyordu. Çok horlaması vardı kızımda aynı suan.
Evet tüp kendılıgınden düşüyor ama kulak ıcınden Dr alıyor onu. Gelısımını etkılıyor dıyorlardı ama amelıyat sonrası pek bı fark gormedım. Benım oğlumda ufak tefek. Sunnetden sonra ırılesmeye başladı :)))
Evet daha sünnette olmadı. öyle diyende çok bakalım nasıl olcak. çok büyük değil dedi hem geniz eti hem kulak için yaz sonrası değerlendirelim dedi. ay çocuk hasta olmasında. .. mız mizlik bitmiyor zaten bir donemdeyim herhalde ben giyincem ben yapcam diye yiyor beni . Inşallah ameliyat falan gerekmez sanada çok geçmiş olsun

Ne tatli heyecanlar bunlar. Gecen yil bu zamanlar ben de bu heyecanlari yasiyodum o gunlere gittim:anneadayı::anne:

Evet daha sünnette olmadı. öyle diyende çok bakalım nasıl olcak. çok büyük değil dedi hem geniz eti hem kulak için yaz sonrası değerlendirelim dedi. ay çocuk hasta olmasında. .. mız mizlik bitmiyor zaten bir donemdeyim herhalde ben giyincem ben yapcam diye yiyor beni . Inşallah ameliyat falan gerekmez sanada çok geçmiş olsun
Kaç yaşında oğlun.

Bgunku menum
Kahvalti
Kk beyaz peynir
2 haslanmis yumurta
1 ince dilim macar salam
Nescafe

Ogle
1yarim haslanmis tavuk gogsu
10 kornison aci biber
1 kornison salatalik

Arada
2 kirmizi erik
Avuc ici kdar cekirdeksiz uzum
( birazcik safproteinin dısına cıktim ama olsun sporla dengelemisimdir insallah)

Aksam
yarim but
1 kase yogurt icine 1.5 kasik yulaf kepegi ve 3 günkurusu koydum

Arada
sekersiz turk kahvesi
2 gün kurusu

Su 2lt
4 bardak odem attirici cay

Spor
30 dakika yuruyus
30 dakika zumba
15 dakika bölgesel egzersiz
300 ip atlama
60 sn plank

morordek morordek

Yani ben gibi :halay:
Az kaldı 2 ay sonra hemen geliyorum.
2019 yazina 90 60 90 gireceğim :KK48:
Şuan 71 kiloyum
Aboovvvv nerdeyse doğurmuşsun :KK48::KK48: zaman ne kadar çabuk geçiyor. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah canım.

:sampiyon: 5. Takım 577. Etap Menü ve Spor Birincisi :sampiyon:

:sampiyon: 5. Takım 577. Etap Birincisi :sampiyon:

fancynancy fancynancy ve magickk magickk hanımlar ikinizi de tebrik ediyorum :KK9::KK9:
Teşekkürleeeerrrr ördekimmm. :KK15: Aynı performansı göstermeye devam etme dileğiyle diyorum. Ama kilolarda gitsin lütfen. :işsiz: 80 yapıştı kaldı üstüme. Haftaya cunaya kadar tartılmıycammm, moralim bozuluyor sonra.

Kaç yaşında oğlun.
5 buçuk canım ocak 2013 lü. ufak tefek çok hareketli doğru düzgün yemeside yok. 18 kilo 106 108 cm. değerler altında. doğumu 3900 53 cm di ben bebeleri dışarda besleyemiyorum. 3 4 yaşına kadar çok hava kullandı hemen bronşit oluveriyordu. şimdide geniz akıntısı oluyor hemen duyma azalıyor .

Hanımlar sizleri 2 gruba ayırdım
Menü ve sporlarınızı puanlıyorum bildiğiniz gibi. Cuma günü bireysel birinciyi açıkladığım gibi toplamda en çok puanı toplayan takımı da açıklayacağım. O yüzden artık sadece kendinize değil takımınıza karşı da sorumlusunuz. Dağılımı rastgele yaptım. İzinde ve tatilde olanları dahil etmedim. @rint seni ekledim cunku tatilde olmana rağmen her gün menü bildirip spor yapmıştın diye. Eğer fırsatın olmayacaksa çıkaralım
@0zlem ve @candy_candy sizlerin de menüleri bir var bir yok o yüzden takıma karşı sorumluluk almayı kabul edecekseniz ekleyeyim? Şu an eklemedim.
Gruplarınız şöyle

İtirazı olan ya şimdi konuşsun ya da cumaya dek sussun :KK53:

Haftaya cuma performanslarınıza göre grupları değiştirme hakkı kaptanınızda saklıdır :KK53::KK53:
Ahahhaaaaa sana itiraz eden taş olur taş. :KK70::KK70:Kız Allah iyliğini versin, bu isimleri nerden buldun. :KK70::KK70::KK70: Ben pötürcüklerden fancy :KK70:

Back
X