Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım bir an önce aradan çıkarmak istiyorum aslında. Mesela dün sabah kızımla jimnastiğe gittik.Ogleden sonraya kaldı sporum.Kizim havuza girmek istedi. Spor bitimi yemek saatine denk geldi.Kostur koştur yemek hazırladım.Havuzada giremedik. Evin iside kaldı.Aksamda gelenler oldu. Havuz icin dünden söz aldı hanim efendi sporu evin işini hemen aradan cikarmam lazım. Pazar alisveriside var bugün. :rapci:
Süper plan program hazır :)bravo valla

günaydın ballaaaaa;)
morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari fancynancy fancynancy

beybitolar dünkü menüm...

sabah:süzme yoğurt yaban mersini ceviz tarçın elma
öğlen:Mercimek çorbası, pancar salatası
akşam:oğlana yemek yedirirken çorbadan tırtıkladım...süzme yoğurt armut tarçın yaban mersini chia tohumu amaranth tohumu..

20 dakika kardiyo
4 litre su

bu arada sabahları uyanır uyanmaz 3 bardak su içiyorum artık oda sıcaklığında bilgilerinize;)

Kaptanım Allah izin verirse bildirim yapacağım zira no kaçamak sporlarına zeval gelmesin.
Yarın büyük temizlik var muhtemel hiç spor yapamam ama 1 gün 1 gündür bugün de spor yaparım cuma da muhtemelen perşembe de
Tamam rintcim cuma bildirimini bekliyorum
morordek morordek kaptanım benim eğitim kesinleşti 4 ünde yola çıkıyorum 3 ü cuma nasipse izin öncesi son bildirim...beni izinli listesine rezervele..4 eylüle kadar
Tamamdır parkycim sana zahmet unutursam diye 3 Ağustosta yeniden hatırlat :KK15:
Ben 62.4 olsam yeter 62.5le izine çıktım. tabi gönlümden 62. geçiyor.
Listeye alıyor muyuz seni Sibelcim sormuştum ama yanıt verdin mi göremedim
2 Ağustos doğumlu kızım.
2 Ağustos evlilik yıldönümümüz bizim dee :KK200:
Benimki de 6 ağustos. 42 haftalık doğdu bi de. Baya bi bekledik kendisini.
Enee bir rahatına düşkün de burdaymış :)
Oğlum da 41+2'de doğdu artık doktor başlatalım demişti doğumu, yoksa kendisinin geleceği yoktu sanırım :işsiz:

Gerçekten çok rahatlattın beni cnm teşekkür ederim buna ihtiyacım varmış :KK15:

Ben neden böyle oldu hiç anlamadm zaten kaptanım hiç yapmazdım böyle :oops:
cikilatam bazen şekerimiz aniden düşebiliyor sağlıklı insanlarda da olabilen bir şey üzülme ;)

Dunku menum
cok sacma oldu kusura bakmayin yolculuktu ilk gundu derken menuyu batirdim braz

Kahvalti
Peynir ve kıymali 10 catal börek
Cay

Ogle
Yarım ekmeyin yarisi kadar tavuk döner ekmek

Aksam
Yarim kase soslu bi corbaydi degisikti hic yemedim ama cok begendim
Tavuk yemegi 2 kasik
2 kasik pilav
2 kasik yogurtlu semiz otu
2 kasik yogurtlu naneli maydanozlu yesillikli salata
Avuc ici kadar üzüm
1 kemal pasa tatlisı

Su 2 lt

Spor
1saat hafif tempoda yuruyus yaptik aksam
2 saat yüzme

morordek morordek
80 puan ceza Cikilatacanavari Cikilatacanavari
Ah şu saate kadar çok iyi gelmiştim de aon anda niye sapıttım bilmiyorum.:KK47::olamaz: Sanırım regl olmamın azizliği. Karbonhidrat açlığı...

Sabah:
-2 avuç çekirdekli siyah üzüm (demirim düşük olduğu için biraz fazla yedim)
-Filtre kahve

Öğle:
-Bol domatesli menemen

Ara:
-1 kase Sütlü yulaf (ballı-muzlu-tarçınlı)

Akşam:
-1 el büyüklüğünde bonfile
-4 küçük kare peynirli börek:KK43::KK43::KK43: (kareleri normal avuç içi kadar büyük kare değil yalnız, ortasına küçük bir kare çizecek boyutta ama dağıttı beni tabii...:sinirli:)

Neyse zaten şu regl dönemini pek saymıyorum. Bu dönemde böyle saçmalamalar oluyor arada ancak moral bozup diyeti bırakmıyorum. Tatilde de liste tutmaya devam edeceğim ki ipin ucu kaçmasın...
Esracımm akşama kadar cidden iyiymiş ama börekler olmamış :(
Günaydın herkese.
Dünkü menüm morordek morordek
Sabah
  • 1 haşlanmış yumurta
  • 1 dilim tam buğday ekmeği
  • Az peynir
  • Zeytin
  • Çay
Ara
  • Bitter çikolata (80 glık bi paketi yedim :oops:)
Akşam
  • Bir parça buharda pişmiş tavuk
  • 3 kaşık pilav
2 lt su
500 ip atlama
Regl seni fena vurmuş kardelencim :olamaz:
80 gr cikolataya 80 puan ceza vereyim o halde Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Supersin...
Senin yazını görünce bende mi atlasam dedim ama atlamadan uyudum.

Canım hazırları bizde sevmiyoruz..Hem tuzu çok oluyor, baharatı yoğun oluyor öyle olunca ağır oluyor.. En güzeli evde yapmak..

Ay canım minicik o tahin pekmezler dert etme..

Aa bizim içli köftemiz de öyle değil canım.ince uzun oluyor.:kk77:

Tarifi hemen vereyim..
Çökeleğin içine abartmadan göz kararı kimyon,kekik,biber salçası,arzuya göre istersen çörek otu,yine istersen herkes koymuyor bunu az tarcın ve mezeki sakizi..
Reyhan da eklenebilir istersen.

Bunları bir güzel dağılmayacak sekle gelene kadar yoğuruyor sonra fotoğraflarda gördüğün gibi sekil veriyorsun. Olmuyorsa top top yap bir tepsinin altına peçete koy 2-3 gün beklet..
Ben çok bekletmeden streç film ve sonra peçeteyle sarıp buzluğa atıyorum.

Dışarda çok kalınca dışı kufleniyor hattâ küflü çökelek diyende var.oyle olursa kötü kokuyor eşimde bende hiç sevmeyiz o kokuyu.kuflendirmeden yaparsan hiç kokmaz.
Normal dolapta uzun süre kalınca da sertlesebilme ve uzun süre kalinca kuflebilme ve kokabilme ihtimali olabilir.
O yüzden en güzeli en güzeli buzlukta muhafaza etmek canım.

Umarım beğenirsin..
Kolay bı tarıfmıs. Bende bekletmem muhtemelen. Kahvaltıda degısık bır sunum olur. Teşekkürler

Canım bir an önce aradan çıkarmak istiyorum aslında. Mesela dün sabah kızımla jimnastiğe gittik.Ogleden sonraya kaldı sporum.Kizim havuza girmek istedi. Spor bitimi yemek saatine denk geldi.Kostur koştur yemek hazırladım.Havuzada giremedik. Evin iside kaldı.Aksamda gelenler oldu. Havuz icin dünden söz aldı hanim efendi sporu evin işini hemen aradan cikarmam lazım. Pazar alisveriside var bugün. :rapci:
Bu kadar rahat spor yapabılıyor olunca ben senın çocuğun yok zannedıyordum. Kaç yaşında kızın.

Bu kadar rahat spor yapabılıyor olunca ben senın çocuğun yok zannedıyordum. Kaç yaşında kızın.
7 yaşına girecek.Oda benimle birlikte spor yapıyor ablası hattâ bazen kendi teşvik ediyor zumba acta yapalım diyor. Bak bakalım kaç saniye plank yapabiliyorum diyor.:-)

Sabaha karna cevizli su içmeyi denesen canım? Çok iyi geliyor
Önceden denemiştim etkisi olmadı canım hatta içine kayısı ve incir koyup sabaha kadar beklettim.Ama iyi hatırlattın yine denerim.Hem detoks suyu olur.
Ancak form çayı etki edebilir. Akşama acı biber
kozleyip salata yapicam kendime. Acıda etki edebilir.

Back
X