Cherry Mom
birkaç gündür boğazı hep kızarık. İlk gördüğümde herakde tişmrtü çıkarırken yaptım dedim. İkincide yeğenim vardı o mu yaptı ki dedim. Dün eşimin kucağına verdim aldığımda kızarıktı bir şey olmadı dedi. Herhalde alerjik diye düşünüyorduk. Banyodan sonra beni kızdırmaya çalışıyor. Ay Yoruldum falan diyorum kremliyorum. Boynuna krem sürerken ay çok mu sıktım dedim. Bir baktım boynunu sıkıyor. Hani boşluk var ya ümük oraya parmağını basıyor. Sonra öksürüp öğürüyor. Sonra gülme sonra yine. Anlattım kötü olduğunu canının acıyacağını. Yapıyor görmezden geldim yok uyardım yok. En sonunda o yaptıkça parmağını sıktım. Daha çok güldü. Acıdııı diyor gülüyor. Ediz bebeğim boğazın acıdı mı diyorum acıdı deyip gülüyor. Tekrar tekrar. En sonunda bir ağlamaya başladı ama bir yandan boğazına basıp öğürüyor. Zar zor sakinleştirdim. Tekrar anlattım. Bak parmak acıdı buraya dokunursak bira daha çok acır.... Ağlama bittikten sonra beni prize götürdü. Cısss dedi. Sonra boğazına dokunup cıss dedi. Oğlum böldü diyorum boğazına dokunuyor cısss diyor acıdı diye boğazını ve parmağını gösteriyor. Sordum bir daha dokunacak mısın diye. Iıı ıhhhh acıdııı.
Sinirlerim çok bozuk şu an. Oğlumun canını acıttım diye. Ama yok kaç gündür boğaz kırmızı geziyor. Allah korusun biraz daha sıksa...
Bir de havluyu top yapıp ağzını burnunu kapatıyor. Onu da sevmediğimi bildiği için sürekli beni kızdırmak için yapıyor.