- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #292.561
Seni de çok tebrik ederim, saf protein işe yaramışBen de 60.1 ciktim. Fark 500 gr. Aslinda pazartesi 61.1 dim.
60.6/60.1/0.5/%0.82

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni de çok tebrik ederim, saf protein işe yaramışBen de 60.1 ciktim. Fark 500 gr. Aslinda pazartesi 61.1 dim.
60.6/60.1/0.5/%0.82
supersin canimBenim kilom 79,2 çıktı ördekim.
-1,6 ama bu hafta yüzdem ikiye bölüneceği için düşük olacak maalesef.
Bu arada 70li kilolara indiğim için mutluyum
![]()
Teşekkür ederim canımsupersin canim![]()
Çok teşekkür ederim kaptanım
Tesekkurler kaptanim. Saf protein candirSeni de çok tebrik ederim, saf protein işe yaramış![]()
Sekersiz turk kahvesi serbest filtre kahveler fln serbest sut tozu normalde dukan yapanlar icin yasak ama biz dukan yapmiyoruz ogunu saf protein ilan ettigimiz icin sknti olmuyo ben nescafe iciyorum cunku dunde ictim sade soda iceblirsin yogurt tavuk et kofte yumurta ayran sut 1 5 kasik yulaf kepegi bunlar serbest istedigin kadr yiyeblirsin ustune bide spor yaparsan gunde 1 kilo bile verdiriyo sporla ilk gun ama sonra azaliyoAy bu hafta şu saf proteini bende deneyeceğim kahve falan serbest mi :) bayram öncesi biraz fazla kilo vermek lazım
Valla ben pek sevmedim ama işe yaradigi kesin gibi tek tip yemek hoşuma gitmedi ya yumurta ya tavuk et kuruyemişsiz meyvesiz açmadı beniAy bu hafta şu saf proteini bende deneyeceğim kahve falan serbest mi :) bayram öncesi biraz fazla kilo vermek lazım
aslindq ben ilk dyete basladigim siralar dukan yaptim adam akilli ilk 3 gun saf protein sonra aebzede isin icine ama meyvesizlik zor ben meyveyi cok severim dyete basladgimdan beri azalttim normalde 3 ogun sadece meyve yesem baska bsey aramam ama meyveylede kilo verilmiyo malesefValla ben pek sevmedim ama işe yaradigi kesin gibi tek tip yemek hoşuma gitmedi ya yumurta ya tavuk et kuruyemişsiz meyvesiz açmadı beni
Valla sabahtan da tartil ben 61 .5 gördüm biraz bekliyim dedim sonra hep 61.7 geldim o yüzden sabahta tartilsaydinBen tartilmak hic istemiyorumm yaa 12 e kadr dayanicam ole tartilicam arada ip fln atlicam sabit gelsem yetr bana gercekten fena artilardaydim bu hafta hep![]()
Didemcim bir hafta fena artı bir hafta da fena eksi geliyorsun farkında mısın :)Ben tartilmak hic istemiyorumm yaa 12 e kadr dayanicam ole tartilicam arada ip fln atlicam sabit gelsem yetr bana gercekten fena artilardaydim bu hafta hep![]()
Evet kaptanim bi turlu istikrarli olamiyorum tatile gtmeden once 2 kilo verdim 400 gr artyla geldim bu hafta 1 700 verdim suanda kac kiloyum bilmiyorum brazdan tartilicam ama bu hafta hic spor yapmadm gecen haftada 2 gun detoks yaptim bu hafta menulerim bile cok sacmaydi oyuzden kilo almadysam sukredicem gercekten insallah istikrarli olucam artik bu kilolardan kurtulmak cok istiyorum cunkuDidemcim bir hafta fena artı bir hafta da fena eksi geliyorsun farkında mısın :)
Çok kilo verince salıyor musun acaba neden böyle oluyor?
Detoks işini gitmezsen daha iyi sanki canım , kim detoks yaptıysa pişman oldu aldı giden kiloları, sadece sağlıklı beslensek bile gayet güzel kilo verilir bence macera aramaya gerek yokEvet kaptanim bi turlu istikrarli olamiyorum tatile gtmeden once 2 kilo verdim 400 gr artyla geldim bu hafta 1 700 verdim suanda kac kiloyum bilmiyorum brazdan tartilicam ama bu hafta hic spor yapmadm gecen haftada 2 gun detoks yaptim bu hafta menulerim bile cok sacmaydi oyuzden kilo almadysam sukredicem gercekten insallah istikrarli olucam artik bu kilolardan kurtulmak cok istiyorum cunku![]()
yok canim artik girmiyorum kendime soz verdin zaten spor ve dzenli beslenmeyle gercektn kilo verebildigimi gordum ama devamini getiremedim eskiye dnucrm artik su temzligimi bitireyimdeDetoks işini gitmezsen daha iyi sanki canım , kim detoks yaptıysa pişman oldu aldı giden kiloları, sadece sağlıklı beslensek bile gayet güzel kilo verilir bence macera aramaya gerek yok
Neyse ki sadece +200 gr
Cunku dun +1 kiloyduk kaptanim saf proteinle sporduz bunada sukrettim aynen ole artik spora agrlik vericem detoks fln yokNeyse ki sadece +200 gr
Öyle bi hazırladın ki bizi sabahtan beri, çok artı geleceksin sandım :)
Artık detoks işini bence de bir kenara bırak. Eski sporlarına geri dönersen eğer, bence güzel eksiler göreceksin.