Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada bu sabah kilom 63.9’du. Henüz ölçülerimde bir değişim olmadı ama yaa... Gerçi 3 günde nasıl daralacağım ki :))) bugün sp nin 3. Günüydü. 3 günlük sp’de;
1. Gün 65.7
2. Gün 64.3
3. Gün 63.9 çıktı kilom.

Sanırım iyi ödem attım. Yarın sebze yemeye başlıyorum. 3 gün de sebze+protein yapacağım. Bakalım yarın sabaha kaç çıkacak kilom. SP bana çok yarıyor. Diğer sp yapanlar, sizde durumlar nasıl? Kimler sp yapıyor şu anda?
Dukan'a mı başladın Esracım?
Günaydın Kızlar.
Bugün yıne ıslerım çok. Bırazdan troıdlerden ultrasonum var nodullerım ne alemde bakalım.
Güzel sonuclar alırsın umarım Gonulcum
Sen de mi tiroid hastasısın?

Bu arada bu sabah kilom 63.9’du. Henüz ölçülerimde bir değişim olmadı ama yaa... Gerçi 3 günde nasıl daralacağım ki :))) bugün sp nin 3. Günüydü. 3 günlük sp’de;
1. Gün 65.7
2. Gün 64.3
3. Gün 63.9 çıktı kilom.

Sanırım iyi ödem attım. Yarın sebze yemeye başlıyorum. 3 gün de sebze+protein yapacağım. Bakalım yarın sabaha kaç çıkacak kilom. SP bana çok yarıyor. Diğer sp yapanlar, sizde durumlar nasıl? Kimler sp yapıyor şu anda?
Cok iyi gitmis canim. Demek ki aldigin kilolar hep odemmis. Ben de saf proteinden cok memnunum. Senin ki kadar fark olmadasa da gidiyo yine de. Ustelik tekrar almiyorum gidenleri. Yarin ben de saf protein yaparim muhtemelen

hedef38beden hedef38beden kontrol ettim hedefcim izin hakkın varmış. Bir kere kullanmışsın, bunu da kullanırsan izin hakkın kalmıyor bilgin olsun

Ördeğim cumaya kadar saf protein takılacağım. Eğer artı gelirsem izine ayrılırım. Gelmezsem daha çok gayret ederim.

Günaydınlar
Cumaya son 2
Haydi hareketlensin biraz burası artıkkkk bayram da bitttiii
rint rint nerelerdesin? Dün kk'ya girmişsin ama takıma en son cuma günü yazmışsın, her şey yolunda mı?
Kaptanım selamlar, telefonu formatlatmıştım şifremi bulamadım. Dün kağıdı buldum girdim, oğlanın peşinde yazamadım. Akşam uyuyunca yazarım dedim onda da uyuyakalmışım. Şimdi uyudu da hemen girdim.

Birkaç gündür Yoktum ama dünğn menüsünü hatırlıyorum
Kahvaltı
1 tk tahin pekmez
1 kk peynir
5 zeytin
3 avuç içi şekersiz tb krep
Şekersiz çay

Öğlen
yarım sb yoğurt

Akşam
3 yk patlıcan yemeği
1 yk bulgur pilavı
1 bardak az şekerli ev yapımı limonata.

Yarım saat yürüyüş.
Cikilatacanavari Cikilatacanavari morordek morordek

Spordayim ordekim :spor:
Süpersin ciklatım :KK15:
Ördeğim cumaya kadar saf protein takılacağım. Eğer artı gelirsem izine ayrılırım. Gelmezsem daha çok gayret ederim.
Tamam hedefcim
Umarım sp işe yarar ve artı gelmezsin
Kaptanım selamlar, telefonu formatlatmıştım şifremi bulamadım. Dün kağıdı buldum girdim, oğlanın peşinde yazamadım. Akşam uyuyunca yazarım dedim onda da uyuyakalmışım. Şimdi uyudu da hemen girdim.
Anladım rintcim
Düzenli girerdin, uzun süre girmeyince merak ettim bi sorayım dedim :)

Menum;
10:00
1 h.yumurta
1 kupa süt ile nescafe

Ara: 500 ml yulaf ezmeli ayran

19:00
Bir kac küçük yaprak sarma
2 dolma
Ayran

4 L su
3 kupa yeşil çay
2 t.kahvesi

Spor;
10 dk step hareketleriyle ısınma
30 dk ağırlıklı göğüs çalışması
30 dk ZUMBAAA
5 dk.da 500 ip atlama

Dukan'a mı başladın Esracım?

Evet Şeyma’cım Dukan’a başladım. Dün 63.9’dum ancak bugün 64.3 çıktım yine. Hiçte bozmadım ama biliyorum ki dukanda böyle dalgalanmalar oluyor sonra birden düşüyor rakam. Düşeceği anı bekliyorum bakalım ;)

Güzel sonuclar alırsın umarım Gonulcum
Sen de mi tiroid hastasısın?

Cok iyi gitmis canim. Demek ki aldigin kilolar hep odemmis. Ben de saf proteinden cok memnunum. Senin ki kadar fark olmadasa da gidiyo yine de. Ustelik tekrar almiyorum gidenleri. Yarin ben de saf protein yaparim muhtemelen
Saf protein bana kendimi çok iyi hissettiriyor violin. Hem egzamama da iyi geliyor... Bugün düne göre biraz fazla çıktı tartım ama dalgalanmalar oluyor protein diyetinde tabii artık biliyorum hepsinin nereye varacağını :)

Gunaydinlarr 67.9 kiloyla gune merhaba dedim iki gunde toplam 1.5 kilo gitti suanda 600 gr eksideyim listeye gore insallah bu rakam 1 kiloyu gecer cumaya kadar tek temennim o oyuzden bgun tam anlamiyla safprotein yapicam tutucam su bogazimi:kızgın:
Bende çok zor başlafım Didem’cim ama bir güncük dişini sıkarsan gerisi geliyor az sabret! Hadi katıl sende sp ye ;)

Herkese Merhaba,
Bugün düne göre biraz fazla çıktım tartıda ama 1. Si unutup tartılmadan hemen önce su içmiştim, 2. Si de protein diyetlerinde böyle gel-git dalgalanmalar olabiliyor. Artık yaptığım ve yapacağım tüm diyetlerin sebep-sonuç ilişkisini iyi biliyorum. İşin matematiğini çözdüm bunca tecrübeden sonra :))
Bugün sebze protein günümdü. 64.3 ile güne başladım.

Sabah:
-Kıymalı yumurta
-Domates, salatalık

Ara:
-Yeşil çay

Öğle:
-Izgara Tavuklu Salata

Ara:
-Duble Türk Kahvesi

Akşam:
-Kelle-Paça çorba
-azcık söğüş et
-Mevsim salatası

Spor:
-35 dk koşu bandı-yürüyüş
-5 dk eliptik

Saf protein bana kendimi çok iyi hissettiriyor violin. Hem egzamama da iyi geliyor... Bugün düne göre biraz fazla çıktı tartım ama dalgalanmalar oluyor protein diyetinde tabii artık biliyorum hepsinin nereye varacağını :)

Bende çok zor başlafım Didem’cim ama bir güncük dişini sıkarsan gerisi geliyor az sabret! Hadi katıl sende sp ye :KK66:
Ben de kendimi cok cok hafif hissediyorum. Bu arada egzaman ne alemde? Stresten ben de sedef te cikti malesef.

Back
X