- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #293.161
Günaydınnn kızlarrrrr...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dukan'a mı başladın Esracım?Bu arada bu sabah kilom 63.9’du. Henüz ölçülerimde bir değişim olmadı ama yaa... Gerçi 3 günde nasıl daralacağım ki :))) bugün sp nin 3. Günüydü. 3 günlük sp’de;
1. Gün 65.7
2. Gün 64.3
3. Gün 63.9 çıktı kilom.
Sanırım iyi ödem attım. Yarın sebze yemeye başlıyorum. 3 gün de sebze+protein yapacağım. Bakalım yarın sabaha kaç çıkacak kilom. SP bana çok yarıyor. Diğer sp yapanlar, sizde durumlar nasıl? Kimler sp yapıyor şu anda?
Güzel sonuclar alırsın umarım GonulcumGünaydın Kızlar.
Bugün yıne ıslerım çok. Bırazdan troıdlerden ultrasonum var nodullerım ne alemde bakalım.
Cok iyi gitmis canim. Demek ki aldigin kilolar hep odemmis. Ben de saf proteinden cok memnunum. Senin ki kadar fark olmadasa da gidiyo yine de. Ustelik tekrar almiyorum gidenleri. Yarin ben de saf protein yaparim muhtemelenBu arada bu sabah kilom 63.9’du. Henüz ölçülerimde bir değişim olmadı ama yaa... Gerçi 3 günde nasıl daralacağım ki :))) bugün sp nin 3. Günüydü. 3 günlük sp’de;
1. Gün 65.7
2. Gün 64.3
3. Gün 63.9 çıktı kilom.
Sanırım iyi ödem attım. Yarın sebze yemeye başlıyorum. 3 gün de sebze+protein yapacağım. Bakalım yarın sabaha kaç çıkacak kilom. SP bana çok yarıyor. Diğer sp yapanlar, sizde durumlar nasıl? Kimler sp yapıyor şu anda?
Nodul var bende suan ıcın ılac kullanmıyorum. Takıp altındayım.Dukan'a mı başladın Esracım?
Güzel sonuclar alırsın umarım Gonulcum
Sen de mi tiroid hastasısın?
Hmm geçmiş olsun insallah büyümezNodul var bende suan ıcın ılac kullanmıyorum. Takıp altındayım.
Ev işleriyle uğraştım, misafir geldi gitti.Agirlikla bolgesel calisma yaptim şimdi zumbaa ile devam edicem Kaptan'ım..Nerdesiniz kızlarrrr???![]()
Süpersin Özlemcim hadi bakalım cuma güzel bir eksi gör tartıda :)Ev işleriyle uğraştım, misafir geldi gitti.Agirlikla bolgesel calisma yaptim şimdi zumbaa ile devam edicem Kaptan'ım..![]()
Spordayim ordekimNerdesiniz kızlarrrr???![]()
hedef38beden kontrol ettim hedefcim izin hakkın varmış. Bir kere kullanmışsın, bunu da kullanırsan izin hakkın kalmıyor bilgin olsun
Kaptanım selamlar, telefonu formatlatmıştım şifremi bulamadım. Dün kağıdı buldum girdim, oğlanın peşinde yazamadım. Akşam uyuyunca yazarım dedim onda da uyuyakalmışım. Şimdi uyudu da hemen girdim.Günaydınlar
Cumaya son 2
Haydi hareketlensin biraz burası artıkkkk bayram da bitttiii
rint nerelerdesin? Dün kk'ya girmişsin ama takıma en son cuma günü yazmışsın, her şey yolunda mı?
Süpersin ciklatımSpordayim ordekim![]()
Tamam hedefcimÖrdeğim cumaya kadar saf protein takılacağım. Eğer artı gelirsem izine ayrılırım. Gelmezsem daha çok gayret ederim.
Anladım rintcimKaptanım selamlar, telefonu formatlatmıştım şifremi bulamadım. Dün kağıdı buldum girdim, oğlanın peşinde yazamadım. Akşam uyuyunca yazarım dedim onda da uyuyakalmışım. Şimdi uyudu da hemen girdim.
Dukan'a mı başladın Esracım?
Evet Şeyma’cım Dukan’a başladım. Dün 63.9’dum ancak bugün 64.3 çıktım yine. Hiçte bozmadım ama biliyorum ki dukanda böyle dalgalanmalar oluyor sonra birden düşüyor rakam. Düşeceği anı bekliyorum bakalım
Güzel sonuclar alırsın umarım Gonulcum
Sen de mi tiroid hastasısın?
Saf protein bana kendimi çok iyi hissettiriyor violin. Hem egzamama da iyi geliyor... Bugün düne göre biraz fazla çıktı tartım ama dalgalanmalar oluyor protein diyetinde tabii artık biliyorum hepsinin nereye varacağını :)Cok iyi gitmis canim. Demek ki aldigin kilolar hep odemmis. Ben de saf proteinden cok memnunum. Senin ki kadar fark olmadasa da gidiyo yine de. Ustelik tekrar almiyorum gidenleri. Yarin ben de saf protein yaparim muhtemelen
Bende çok zor başlafım Didem’cim ama bir güncük dişini sıkarsan gerisi geliyor az sabret! Hadi katıl sende sp yeGunaydinlarr 67.9 kiloyla gune merhaba dedim iki gunde toplam 1.5 kilo gitti suanda 600 gr eksideyim listeye gore insallah bu rakam 1 kiloyu gecer cumaya kadar tek temennim o oyuzden bgun tam anlamiyla safprotein yapicam tutucam su bogazimi![]()
Ben de kendimi cok cok hafif hissediyorum. Bu arada egzaman ne alemde? Stresten ben de sedef te cikti malesef.Saf protein bana kendimi çok iyi hissettiriyor violin. Hem egzamama da iyi geliyor... Bugün düne göre biraz fazla çıktı tartım ama dalgalanmalar oluyor protein diyetinde tabii artık biliyorum hepsinin nereye varacağını :)
Bende çok zor başlafım Didem’cim ama bir güncük dişini sıkarsan gerisi geliyor az sabret! Hadi katıl sende sp ye![]()