• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Iyiyim chocom sen nasılsınn seni gördüm daha iyi oldum🥰 aldım başımı gidiyorum yine 🥺 bir destek bir yardım eli bana da uzanır mi😅 ne olacak benim bu halim
Olsun berfim hiç sorun değil. İyi ki de geldin. Hazır hissetmen lazımdı. Minik de geldi. Çok güzel kilo veriyor maşallah. Bakarsan hiç umudu yoktu. Sen hazırım diyerek en büyük adımı atmış oluyorsun şu an

Anladım canım sağolasın 😍çok soru soruyorum kusura bakma 🥰
Estağfurullah ❤️
İlk sayfayı okudum haftalık diyet yapiyorsunuz anladığım kadarıyla listeye ekleme olmazsa kenarda köşede takılıyım yeni gruba gireyim chocom sen nasıl dersen
Sen nasıl rahat hissedeceksen canım. Liste dışından katılmak istersen muhabbet ederiz. Kilo verdikçe paylaşırsın bizimle. Menü yazabilirsin. Ama bunlar kontrol dahilinde olmaz

Olsun berfim hiç sorun değil. İyi ki de geldin. Hazır hissetmen lazımdı. Minik de geldi. Çok güzel kilo veriyor maşallah. Bakarsan hiç umudu yoktu. Sen hazırım diyerek en büyük adımı atmış oluyorsun şu an
Yaa maşallah minige darısı bana diyelim inşallah. Kilo ver al psikolojim de bedenim de bir tuhaf oldu. Ne deyim ki bu konu icimde çok derin ve uzun. Buranın bana iyi geleceğini düşündüm 🤗

O zaman napiyoruz şimdi kısacık bir özetle😅
Şimdi öncelikle sabah tartı fotoğrafı göndermen gerekiyor canım. Boy ve hedef de yazıyorsun. İlk sayfadaki zayıflama beslenme programında 3. Haftadayız. Su haftası. İlk sayfada görmüşsündür zaten. Buna uygun beslenip menü yazdığımızda espressoc espressoc etiketliyoruz. Diyet yapıp, programa uygun olmadığında x koyar. X olursa egzersiz veya uyarı yok. Uygun beslenirsen ✅️ koyar. 5 ✅️ 1 uyarı sildirir. Bir de o hafta belirlenen egzersiz yapılır. Yapabilenler yapar.

Şimdi öncelikle sabah tartı fotoğrafı göndermen gerekiyor canım. Boy ve hedef de yazıyorsun. İlk sayfadaki zayıflama beslenme programında 3. Haftadayız. Su haftası. İlk sayfada görmüşsündür zaten. Buna uygun beslenip menü yazdığımızda espressoc espressoc etiketliyoruz. Diyet yapıp, programa uygun olmadığında x koyar. X olursa egzersiz veya uyarı yok. Uygun beslenirsen ✅️ koyar. 5 ✅️ 1 uyarı sildirir. Bir de o hafta belirlenen egzersiz yapılır. Yapabilenler yapar.
Tamamdır yarın sabah tarti fotosu atarim.
Haftalık diyet programlarını sevdim haydi bakalım birseyler değişsin çok amin

İyi geceler arkadaşlar, Salı günü menüm
Kahvaltı; 1 yumurta, peynir, 4/5 zeytin, 2 dilim ekmek

Kahve

Akşam; çorba ve diyet dışı karbonhidrat

Akşam yürüyüşü 11 bin adım
espressoc espressoc Chocolita Chocolita

Eklentiler

• IMG_8792.webp
    IMG_8792.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 3
Merhabalar gruba bende dahil olabilir miyim çok kısa sürede 8 kilo aldım ve zaten öncesinde de vermek için uğraşıyordum . Boy 168 kilo 83 küsürdü sabah güncel tartı atabilirim
Hoş geldiniz ✨️ Cuma günü tartı günümüz. İsterseniz o gün alalım tartıyı. Şimdi bu sabah atsanız tekrar atmanız gerekecek. 2 günlük yüzde almış olmayın. Fark etmez derseniz yine de atabilirsiniz
Berrfeelinda Berrfeelinda seninde bilgin olsun canım

Hoş geldiniz ✨️ Cuma günü tartı günümüz. İsterseniz o gün alalım tartıyı. Şimdi bu sabah atsanız tekrar atmanız gerekecek. 2 günlük yüzde almış olmayın. Fark etmez derseniz yine de atabilirsiniz
Berrfeelinda Berrfeelinda seninde bilgin olsun canım
Tamam olur öyle yapayım 🙏🏻🙏🏻 cuma tartılırım bugün tartıldım tabü öncü olsun diye yine de

Back
X