- 25 Ağustos 2007
- 1.910
- 4.770
- 658
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #294.081
Günaydın kızlar ilk Günaydın benden olsun her nekadar kendime gelemesemde...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim ordekim çok mutlu oldum çünkü hedeflerimin arasında ilk 10a girmek vardıGünaydın pisicikler
Bireysel sıralama listesi yayınlanmış. Şu anda listede olan üyeleri kapsıyor.hedef38beden ve
Cikilatacanavari sizleri tebrik ediyorum
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...siralama-listesi.246132/page-13#post-57253187
tek hareket değil canım toplam 15 dk farklı farklı plank hareketleri..parky 15 dk mı plank süper...
fancynancy küçük değilmi senin bebe ilkokul için 5 buçuk dediydin sanki.
kız mı..
benimki Ocaklı bu senede anasınıfina verdim boy pos endamda yok benim oglusta ezilmesin seneye vercem 1 e psikolojik olarak istemedim geçen senede hep buyukler arasında kaldı
Tebrikler kızlar ek olarak violinde var 17.Günaydın pisicikler
Bireysel sıralama listesi yayınlanmış. Şu anda listede olan üyeleri kapsıyor.hedef38beden ve
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...siralama-listesi.246132/page-13#post-57253187
ben niye yokumGünaydın pisicikler
Tebrik ederim canım tekrardanTeşekkür ederim ordekim çok mutlu oldum çünkü hedeflerimin arasında ilk 10a girmek vardı![]()
Kaptaniçem daha yeni başladın ilk haftanbu arada kendim de listede sondan 3. olarak rezil oldum![]()
Evet onun da sıralaması çok iyi, tebriklerTebrikler kızlar ek olarak violinde var 17.
toplight daha yeni başladın canım yükseklere çıkcagindan eminim
Parkcım şu anda listede olan üyeleri kapsıyor. Sen izinde oldugun icin dahil edilmiyorsun maalesefben niye yokum
benim iznim bitmedi mi geldim ya geçen hafta kilo bildirdim ya almadın mı kız beni listeyeTebrik ederim canım tekrardan
Çok iyi gidiyorsun zaten
Kaptaniçem daha yeni başladın ilk haftan
Asıl bir sonraki analiz döneminde görecegiz performansını
Evet onun da sıralaması çok iyi, tebriklerviolin35 'cim
Parkcım şu anda listede olan üyeleri kapsıyor. Sen izinde oldugun icin dahil edilmiyorsun maalesef
Teşekkür ederim kaptanimgünaydınlarrr
ben tebrik edecektim kaptanım daha erken davranmışhedef38beden ve
Cikilatacanavari kızlar tebrik ederim sizleriii muhteşemsiniz
Teşekkür ederim ordekim çok mutlu oldum çünkü hedeflerimin arasında ilk 10a girmek vardı![]()
Izne ayrıldığın kiloya inmeden alamıyorum kibenim iznim bitmedi mi geldim ya geçen hafta kilo bildirdim ya almadın mı kız beni listeye![]()
Ben sana ilk hedefi koyuyorum işte, izne ayrıldığın kiloya in sonra da listeye alıp seni mezun edelim :)Çikilatcım çok tebrik ederim. Bundan sonra bende böyle hedefler koymaya karar verdim. Amaçsız-hedefsiz olunca adapte olamıyorum.![]()
Esra'cım şu cümlelerde kendimi buldum desem :)))) dün gece yine gecenin 2'sinde oynamaya kalktı UmutAnne olacak anne değilmişim. Oysa çocuktan önce ben çok çocuklu olurum çok çocuk severim falan diyordum. Benden çok iyi anne olur sanıyordum. Benim için ne kadar da ütopikmiş şimdi gülüyorum hatırladıkça. :))))))
Ben sana ilk hedefi koyuyorum işte, izne ayrıldığın kiloya in sonra da listeye alıp seni mezun edelim :)
Esra'cım şu cümlelerde kendimi buldum desem :)))) dün gece yine gecenin 2'sinde oynamaya kalktı Umutve yemin ederim aynı şeyleri düşündüm. Bu kadar zor olduğunu hiç tahmin edememisim :)