Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın canlar;)

morordek morordek fancynancy fancynancy Cikilatacanavari Cikilatacanavari
dünki menüm...

sabah:türk kahvesi bir avuç kuru üzüm 2-3 ceviz (adet olmak :olamaz:)

öğlen:kahvaltı 2 kaşık yoğurt 1 muz ceviz kuru üzüm (15 gn ful yumurta yiyince kabardığı için vücudum ara verdim önceki akşam kaşıntı ve kabarıklıkla mücadele ettim)

akşam:zeytinyağlı kabak ,önceki günden yaptığım bulgurlu biber dolması ve kendi mayaladığım yoğurt

su:3 litre
2 şişe soda
15 dk plank
15 dk barış manço eşliğinde dans (oğlum çocuk şarkıları dinliyordu bende oynuyordum adeta :D)

sabah 73,2 çıktım adetin 2. günü olmasına rağmen umarım cumaya kadar komple iner..

parky 15 dk mı plank süper...

fancynancy küçük değilmi senin bebe ilkokul için 5 buçuk dediydin sanki.
kız mı..
benimki Ocaklı bu senede anasınıfina verdim boy pos endamda yok benim oglusta ezilmesin seneye vercem 1 e psikolojik olarak istemedim geçen senede hep buyukler arasında kaldı

parky 15 dk mı plank süper...

fancynancy küçük değilmi senin bebe ilkokul için 5 buçuk dediydin sanki.
kız mı..
benimki Ocaklı bu senede anasınıfina verdim boy pos endamda yok benim oglusta ezilmesin seneye vercem 1 e psikolojik olarak istemedim geçen senede hep buyukler arasında kaldı
tek hareket değil canım toplam 15 dk farklı farklı plank hareketleri..

Teşekkür ederim ordekim çok mutlu oldum çünkü hedeflerimin arasında ilk 10a girmek vardı :KK73:
Tebrik ederim canım tekrardan
Çok iyi gidiyorsun zaten :KK9::KK9:
bu arada kendim de listede sondan 3. olarak rezil oldum :eek::eek:
Kaptaniçem daha yeni başladın ilk haftan
Asıl bir sonraki analiz döneminde görecegiz performansını :KK73:
Tebrikler kızlar ek olarak violinde var 17.
toplight daha yeni başladın canım yükseklere çıkcagindan eminim
Evet onun da sıralaması çok iyi, tebrikler violin35 violin35 'cim
Parkcım şu anda listede olan üyeleri kapsıyor. Sen izinde oldugun icin dahil edilmiyorsun maalesef

Tebrik ederim canım tekrardan
Çok iyi gidiyorsun zaten :KK9::KK9:

Kaptaniçem daha yeni başladın ilk haftan
Asıl bir sonraki analiz döneminde görecegiz performansını :KK73:

Evet onun da sıralaması çok iyi, tebrikler violin35 violin35 'cim

Parkcım şu anda listede olan üyeleri kapsıyor. Sen izinde oldugun icin dahil edilmiyorsun maalesef
benim iznim bitmedi mi geldim ya geçen hafta kilo bildirdim ya almadın mı kız beni listeye :D:D

Arkadaşlaaaarrrr.... Herkese günaydın. Bu sabah zor uyandım. Şu mevsim geçişlerimi etkiliyor yoksa tembellik hastalığım mı nüksetti yine bilemiyorum.:olamaz: Kendimi zor kaldırdım yataktan. Çocuk okula-baleye başlayacak diye kendimi moda soktum herhalde yine.:olamaz: Anne olacak anne değilmişim. Oysa çocuktan önce ben çok çocuklu olurum çok çocuk severim falan diyordum. Benden çok iyi anne olur sanıyordum. Benim için ne kadar da ütopikmiş şimdi gülüyorum hatırladıkça. :))))))
Neyse dönelim konumuza; bu saatte ancak kahvaltı yapabildim. Kefirli yulaf lapası bana çok iyi geldi. Bugün biraz da çiya tohumu ekledim harika oldu. Ayrıca inanılmaz doyurucu ve tok tutan bir kahvaltı oluyor, tavsiye ederim...:süslü:

Eklentiler

• 81218355-672A-4FEF-8995-5DF96903DB38.webp
    81218355-672A-4FEF-8995-5DF96903DB38.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 21
Çikilatcım çok tebrik ederim. Bundan sonra bende böyle hedefler koymaya karar verdim. Amaçsız-hedefsiz olunca adapte olamıyorum.:KK11:
Ben sana ilk hedefi koyuyorum işte, izne ayrıldığın kiloya in sonra da listeye alıp seni mezun edelim :)
Anne olacak anne değilmişim. Oysa çocuktan önce ben çok çocuklu olurum çok çocuk severim falan diyordum. Benden çok iyi anne olur sanıyordum. Benim için ne kadar da ütopikmiş şimdi gülüyorum hatırladıkça. :))))))
Esra'cım şu cümlelerde kendimi buldum desem :)))) dün gece yine gecenin 2'sinde oynamaya kalktı Umut :olamaz: ve yemin ederim aynı şeyleri düşündüm. Bu kadar zor olduğunu hiç tahmin edememisim :)

Ben sana ilk hedefi koyuyorum işte, izne ayrıldığın kiloya in sonra da listeye alıp seni mezun edelim :)

Esra'cım şu cümlelerde kendimi buldum desem :)))) dün gece yine gecenin 2'sinde oynamaya kalktı Umut :olamaz: ve yemin ederim aynı şeyleri düşündüm. Bu kadar zor olduğunu hiç tahmin edememisim :)

Geçen gün bir arkadaşımla konuşuyoruz Şeyma’cım. Henüz evlenmedi. Diyor ki; herkes bana iki defa teyze oldun ama bir anne olamadın diyor. Yahu sen deli misin dedim. En iyi çocuk güzel güzel sevip-oynadıktan sonra evine giden çocuk. Valla bunu düşünmemiştim, haklısın evine giden çocuk en iyisi galiba diyor :))))))) Ne kadar da toz pembe bakıyormuşum zamanında. Öyle kendi kendine büyüyecek sanıyordum herhalde:işsiz: Resmen enerjim yetmedi çocuk büyütmeye. :KK61: :)))

Back
X