Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

23 ekim 2011 13:45 van depremi canım 7 sene oldu ,etkileri hala bedenimde mevcut unutturmadı kendini hiç.
Bende dun gibi hatirliyorum o depremi .ne kadar uzak olsamda ben bile gunlerce etkisinden cikamadim o depremin .Sarsinti bile umutulmuyorken heleki tam olarak depremi yasamak kolay degil gercekten .

En küçük yavruma çiş egıtımıne başladım bugün. Ilk gün olunca yorucu gecmıs baya sımdı anlıyorum onu.
Çok heveslıydı aslında hep arada elımı tutar tuvalet çiş derdı. Bezinı çıkartıp otutrtururdum tabı Hoc bırsey yapmazdı.
Bugün deneyelım dedım ama hep altına kaçırdı. Bı kaç gün denemek ıstıyorum. Baktım olmadı bı daha ki yaza denerım yine
Baya hareketli günler gecırıyorum kaptanım. Pek ugrayamıyorum. Yedıklerıme dıkkat edıyorum. Dün hariç. Dün fazla kaçırdım.
Spor fırsat bulursam yapıyorum. Baya verdım kilo almamam lazım.
kolay gelsin benimde ocakta 3 olacak kızım 2 kere denedim olmadı çiş 2 yaş öncesi diyodu gece falan dedim küçük biraz daha büyüsün dedim sonra başladım biryere gidince bez taktım sonra karpuz sezonu derken 15 gün olacak 2 gundür daha iyi ama hala kaçak var sanada bol sabır ogrensin erken iyi oluyor kolay gelsin.

Eki Görüntüle 2189943

Hedef listesini paylaşmamışım meğer. Yeşiller hedefi tutturanlar, turuncu kilo verip tutturamayanlar, kırmızılar ise kilo alanlar (ya da kilo bildirmeyenler diyelim :) )
Bu haftanın hedeflerini de alabilir miyim hanımlar?
Bazılarınız yazmıştı ama kaçırdıklarım var, tekrardan bi oluşturayım düzgünce.

67.2 diyetlim kaptanım

van depreminden sonra kaçabildiğim ilk yer mardin nusaybindi ayağımda terlik üstümde pijama 5 gün yollarda sürünüp memleketime öyle gidebilmiştim.
Canim sen mardinlimisin mardinli olan komsularimla hala görüşüyorum çok sevdiğim insanlar

Van depreminde yollar kapandigi için mi öyle gittin canim

23 ekim 2011 13:45 van depremi canım 7 sene oldu ,etkileri hala bedenimde mevcut unutturmadı kendini hiç.
Aynen canim bende adana depremini yaşadigim için çok iy bilirim istanbul depreminde ise ceyizimi koceeliye serdik o gece adanaya düğün için dönerken deprem olmuş evlendim 1 haftalik gelinken geri gittim deprem bölgesine bütün artcilari bolu depremini yaşadım

Evet canim biz kari koca kozanliyiz ceyhan yumurtaliga denize gideriz belki biliyorsundur ama sizin oralar daha guzel
Eşim ceyhanlı ben Giresunluyum canım. 8 yıllık evliyiz 1 defa gidebildik adanaya. Ben pek fazla bilmem yani. Aslında çok istiyorum oraları görmeyi.
Eşimin ailesi yanımızda olduğu için tatillerde genellikle benim ailemin yanına gidiyoruz Karadenize.

Back
X