- Konu Sahibi Cherry Mom
- #296.781
Bende herkezi tebrik ederim çok mutlu oldum gecen hafta yerlerde gezerken bu hafta birinci olmak moral oldu hepimizeBu arada tebrik ederim hepimizi 1. Olmuşuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende herkezi tebrik ederim çok mutlu oldum gecen hafta yerlerde gezerken bu hafta birinci olmak moral oldu hepimizeBu arada tebrik ederim hepimizi 1. Olmuşuz
Menun guzel canimnBugünkü Menüm:
Sabah:
-Filtre Kahve
Öğle:
-Beyaz peynirli tost
-Ayran
Akşam:
-Domates çorbası (kaşarlı-krutonlu)
-Tavuklu Sezar salata
-2 dilim ek ekmek
-çok az patlıcanlı meze
-Salep
Aman dikkat et teyzesi bebegi sev bol bol ama yemek yeme fazlaSlm kizlarrr ben ablama geldim yine yarin yigenimin mevlutu var ona yardima geldim su saate kadar diyetten sasmadim insallahda sasmam bakalim ama bu 2gun spor yapamicam malesef![]()
Benim adanada canim saglikli hayat merkezi diye biryer devlete ait gittigimiz yerde kanser tarama diyetisyen psikolog sigarayi birakma gibi hersey varDiyetisyenin kim karabiber?
Canim özel olmadığı için instagram hesabi varmi bilmiyorum devlete ait bir yer hiç adinada bakmadim doktorum erkek birdeİnstagram hesabı falan vardır takibe alalım hemen :))
Yaninda surekli diyetisyen olacak öğrencilerde oturuyor bizi ayin 16sinda seninere çağırdı kilo verenler sohbet etsin amaçli arkadasim 30 kilo vererek kullandigi insulinden kurtuldu onunla tanismalarini istedilerİnstagram hesabı falan vardır takibe alalım hemen :))
Mesela al kelimesini yaz bir kagida la kelimesinide yaz el le elle bunlari yazdin diyelim katla tombola onar gibi oyun oynayin posetin icinden ceksin cikani okusun harfler cogaldikca siz posete ekleme devam edin kelimeleri ben oyke yapmistin inan 4 ncu gruba geldiklerinde hic anlamadan okumaya basliyorlar ama sizin hoca gunde 2 harf çok fazla veriyor bir haftada 3 harf verirdi bizim hocamizya kızlar bir de biz okumda çok zorlanıyoruz. bu hafta da 2.grup seslere geçiyorlarmış, günde 1 ses öğreniyorlardı şimi 2 ses öğreneceklermiş. ooofff off. bilmiyorum nasıl yapacağız. acaba bir tahta alıp alıştırma mı yapsak diyorum. pratik bir fikri olan var mı? sesleri tek tek okuyor ama heceleri birleştirmede büyük sorun var.![]()
1nci sinif gercekten çok zorkolay gelsin facebookta çocuklarla etkinlik diye bir grup var 1. sınıf anneleri baya paylaşımda bulunuyorlar eğlenerek bir bak istersen rulo kâğıtlara tek harf yazıp döndürüp birleştirme yapıyordu biri e ile l yan yana getirip okuma falan of kolay gelsin valla seneye kara kara düşünüyorum bende
Canım Allah a şükür babamın kanser tedavisi iyi geçti atlattık ancak koah çok sıkıntılıben de özledim kaptanim.. yazin iki ay tatil yaptim..sonra eylulde geldim o enerji ile kursa basladim. ama bu sene inanilmaz zor sanirim bir haftada enerjim bitti :) bir haber daha kasimda tup bebek tedavisine basliyoruz..baslamak icin bir kac onaydan geciyorsun onlarla ugrastik bir aydir. bugun igneleri aldim iki haftaya baslar.. sen neler yapiyorsun. cok uzun zamandir konusmuyoruz babanin tedavisi ile ugrasiyordun en son.. nasilsin ?
Canım Allah a şükür babamın kanser tedavisi iyi geçti atlattık ancak koah çok sıkıntılıben de özledim kaptanim.. yazin iki ay tatil yaptim..sonra eylulde geldim o enerji ile kursa basladim. ama bu sene inanilmaz zor sanirim bir haftada enerjim bitti :) bir haber daha kasimda tup bebek tedavisine basliyoruz..baslamak icin bir kac onaydan geciyorsun onlarla ugrastik bir aydir. bugun igneleri aldim iki haftaya baslar.. sen neler yapiyorsun. cok uzun zamandir konusmuyoruz babanin tedavisi ile ugrasiyordun en son.. nasilsin ?
gecmis olsun kaptanim. koah da gercekten zor bir hastalik. yakalansiktan sonra tedavisi olmuyor galiba sadece daha rahatlatacak cozumler var oyle degil mi ? cok gecmis olsun.Canım Allah a şükür babamın kanser tedavisi iyi geçti atlattık ancak koah çok sıkıntılı
Seninde en kısa sürede tedavim güzel sonuçlar verir inşallah
Tebrik ederim kaptanimKızlar bugün bahçede yaklaşık 30 kişi misafir ağırladım canım çıktı çok yoruldum ne mamalar vardı ama ben sadece diyetisyenin uygun gördüğü şeylerden yedim sadece spor yapamadım ama ayakta koşturma yordu beni
Aaa çok geçmiş olsun hedefcim
Geçmiş olsun canım sen de hastalar kervanına katıldın
insallah canim
bende senin gibi olmustum dukandan sonra illaki arti geliyosun ve bi ortak tarfimiz dha cikti baka bende zumba yapiyorum canim
yaaaa supersinizzz superrr
ben geldim ya motivenizde geldi bence canim
Bence takimca safprotein ilan edelim persmbe gununu super olur
valla suara kafama gore takiliyorum kasim 6 da diyetisyen randevum var bakalim onada uyablirsem artik aslinda meyveli degil yaa
Aynen canim baktim aldim basimi gidiyorum direk dondum kendime geldim
cok gecmis olsun canim dikkat et
menun harika bide sporrrrr muhtesemsin canim
insallah canim bakalim![]()
Agzinda eger yara varsa dil yarasi canim su barfagina koy 1 tatli kasigi karbonat karistir 2 dakka beklesin sonra o bitene kadar gargara yap ama bir kac gün yap faydasi olur canim sirke daha çok yakar onu yapma
Tebrikler şimdiden
geçmiş okuyamadım arada hedef hasta onu gördüm geçmiş olsun .
tebrikler kilo veren arkadaşlara![]()
Çok geçmiş olaun hedef umarım kalıcı birşey değildir. Ama çok rahatsız edecek boyuta gelirse küçük dili törpüleyip kısaltıyorlar. Artık bademcikleri de öyle yapıyorlarmış.
hedef38beden canım çok geçmiş olsun, alıntılamıştım ama çıkmadı. doktora gidecek misin peki?
Selam kızlar ;
Uzun upuzun bir aradan sonra merhaba. Nasılsınız ? Herkes iyidir keyifler yerindedir umarım.. ben yine koşturmaca içindeyim. Ayrıca hayatımın en tembel dönemini de yaşıyorum. Hep yatmak istiyorum. Bu ruh hali ile koşturmak da hiç güzel değil :)
ya kızlar bir de biz okumda çok zorlanıyoruz. bu hafta da 2.grup seslere geçiyorlarmış, günde 1 ses öğreniyorlardı şimi 2 ses öğreneceklermiş. ooofff off. bilmiyorum nasıl yapacağız. acaba bir tahta alıp alıştırma mı yapsak diyorum. pratik bir fikri olan var mı? sesleri tek tek okuyor ama heceleri birleştirmede büyük sorun var.![]()
Kızlar bugün bahçede yaklaşık 30 kişi misafir ağırladım canım çıktı çok yoruldum ne mamalar vardı ama ben sadece diyetisyenin uygun gördüğü şeylerden yedim sadece spor yapamadım ama ayakta koşturma yordu beni
Hedefçim nasılsın canım benim ?Hoşgeldin Dennisgo.