- Konu Sahibi Cherry Mom
- #296.801
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süpersin karabiberim3nüde telefonuma indirdim ve bugun 3ncu gundeyim hepsini açıp bakarak yaptim canlarim
Canim kislik temizliğimin bitmesini bekliyordum ve hemen basladim hatta aksamda yaptim ayni seyleri yürüyüşte var birde yilbasina kadar 66 olacagim ccanim kafaya koydumSüpersin karabiberim
Pazar demeyip hemen yapmışsın sporunu![]()
Harikasın canım3nüde telefonuma indirdim ve bugun 3ncu gundeyim hepsini açıp bakarak yaptim canlarim
Canim kislik temizliğimin bitmesini bekliyordum ve hemen basladim hatta aksamda yaptim ayni seyleri yürüyüşte var birde yilbasina kadar 66 olacagim ccanim kafaya koydum
Sorma canım hemde nasılUff, geçmiş olsun kaptanım. Fena yormuştur.
Halledersin canım sen dün sabah ben de dün sabah 500 gr eksideydim ama bugün tartılmadım çok az kaçamağım olduEki Görüntüle 2202900 kendimi motive etmek için kilomuda paylasayim cumadan 200 gr fazlayim cumaya kadar 70 kusur olmaliyim
Bence hedefine ulaşacaksın canımCanim kislik temizliğimin bitmesini bekliyordum ve hemen basladim hatta aksamda yaptim ayni seyleri yürüyüşte var birde yilbasina kadar 66 olacagim ccanim kafaya koydum
Teşekkürler canimHarikasın canım![]()
İnşallah canim hedefe ulasayim paylasmakta kismet olur doktorda ölçulerim alindi 5cm incelmisim her ay not tutuyorhelal olsun sadece tartı sonucun değil Fizikte yüz güldürecek bence yılbaşı fotonu görürüz belki olculerinide al bence
Bazen oluyor canim kaçamak ama yarin hemen toparlanmak önemliSelamlar dün haşatım çıkmış bahçede
Sorma canım hemde nasıl
Halledersin canım sen dün sabah ben de dün sabah 500 gr eksideydim ama bugün tartılmadım çok az kaçamağım oldu
Yarın ne çıkacak merak ediyorum
İnşallah kaptanimmBence hedefine ulaşacaksın canım
Bir cesaret tartiliver kaptanimHerkes hafta sonu diye bi yerlerde sanırım
Bugün güne gittim ben de. Aslında kilom uzun zamandır sabit ama beni şu ara her gören çok kilo vermişsin diyor. Tabi mutlu oluyorum öyle dediklerinde. Günlerimiz genelde salata ağırlıklı oluyor, yine öyleydi.
Siz neler yaptınız, nasıl geçti hafta sonunuz?
Cuma tartıldım aslında, 59 kiloydum.. Yani koruyorum kilomu, ekstra vermiş durumda falan değilimBir cesaret tartiliver kaptanim
Tebrik ederim canımIyi aksamlar canlarrr
Bugün bütün tebrikleri aldim ev ahalisinden
Aksam annemle elektrikli sacta ispanakli börek sıkma ve yagli bazlama yaptik ve bennnnn birtane dahi yemedim israrla bir tane ye dediler yok dedim randevuma az kaldi benim 70 kusurle gitmem lazimm ve esim sonunda tebrik ederin hatun seni dediii yemedin ya dedii
Herkes hafta sonu diye bi yerlerde sanırım
Bugün güne gittim ben de. Aslında kilom uzun zamandır sabit ama beni şu ara her gören çok kilo vermişsin diyor. Tabi mutlu oluyorum öyle dediklerinde. Günlerimiz genelde salata ağırlıklı oluyor, yine öyleydi.
Siz neler yaptınız, nasıl geçti hafta sonunuz?