Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

20181104_083710.webp kendimi motive etmek için kilomuda paylasayim cumadan 200 gr fazlayim cumaya kadar 70 kusur olmaliyim

Süpersin karabiberim
Pazar demeyip hemen yapmışsın sporunu :spor:
Canim kislik temizliğimin bitmesini bekliyordum ve hemen basladim hatta aksamda yaptim ayni seyleri yürüyüşte var birde yilbasina kadar 66 olacagim ccanim kafaya koydum

Canim kislik temizliğimin bitmesini bekliyordum ve hemen basladim hatta aksamda yaptim ayni seyleri yürüyüşte var birde yilbasina kadar 66 olacagim ccanim kafaya koydum
:KK9: helal olsun sadece tartı sonucun değil Fizikte yüz güldürecek bence yılbaşı fotonu görürüz belki olculerinide al bence

Herkes hafta sonu diye bi yerlerde sanırım :işsiz:

Bugün güne gittim ben de. Aslında kilom uzun zamandır sabit ama beni şu ara her gören çok kilo vermişsin diyor. Tabi mutlu oluyorum öyle dediklerinde. Günlerimiz genelde salata ağırlıklı oluyor, yine öyleydi.

Siz neler yaptınız, nasıl geçti hafta sonunuz?

Harikasın canım :nazar::nazar:
Teşekkürler canim

:KK9: helal olsun sadece tartı sonucun değil Fizikte yüz güldürecek bence yılbaşı fotonu görürüz belki olculerinide al bence
İnşallah canim hedefe ulasayim paylasmakta kismet olur doktorda ölçulerim alindi 5cm incelmisim her ay not tutuyor

Selamlar dün haşatım çıkmış bahçede

Sorma canım hemde nasıl

Halledersin canım sen dün sabah ben de dün sabah 500 gr eksideydim ama bugün tartılmadım çok az kaçamağım oldu
Yarın ne çıkacak merak ediyorum
Bazen oluyor canim kaçamak ama yarin hemen toparlanmak önemli
Bence hedefine ulaşacaksın canım
İnşallah kaptanimm

Bugün güne gittim ben de. Aslında kilom uzun zamandır sabit ama beni şu ara her gören çok kilo vermişsin diyor. Tabi mutlu oluyorum öyle dediklerinde. Günlerimiz genelde salata ağırlıklı oluyor, yine öyleydi.

Bir cesaret tartiliver kaptanim

Iyi aksamlar canlarrr
Bugün bütün tebrikleri aldim ev ahalisinden
Aksam annemle elektrikli sacta ispanakli börek sıkma ve yagli bazlama yaptik ve bennnnn birtane dahi yemedim israrla bir tane ye dediler yok dedim randevuma az kaldi benim 70 kusurle gitmem lazimm ve esim sonunda tebrik ederin hatun seni dediii yemedin ya dedii

Bir cesaret tartiliver kaptanim
Cuma tartıldım aslında, 59 kiloydum.. Yani koruyorum kilomu, ekstra vermiş durumda falan değilim
Iyi aksamlar canlarrr
Bugün bütün tebrikleri aldim ev ahalisinden
Aksam annemle elektrikli sacta ispanakli börek sıkma ve yagli bazlama yaptik ve bennnnn birtane dahi yemedim israrla bir tane ye dediler yok dedim randevuma az kaldi benim 70 kusurle gitmem lazimm ve esim sonunda tebrik ederin hatun seni dediii yemedin ya dedii
Tebrik ederim canım :KK9:

Ya aynı şeyi yaşıyorum her gören zayıflamışsın baya diyor ama 64.8’den. 1 gr aşağı inmiyor tartı. Hoş zayıflamaya da çalışmıyorum artık Cuma’yı bekliyorum listeye girmek için. Bugün pizza bile yedim:KK70::KK70::KK70: Yani bir gün şu takımda listeye girmek için kilo almaya çalışacağım kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi:KK70::KK70::KK70:

Back
X