Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ginaydınnnn 5. Takımın güzelleri. :KK200:
Uğrayamadığım için kusura bakmayın. Şimdi yeşil çayımı yapıyorum, içmek isteyen buyursun gelsin. :KK25:
morordek morordek ördekim, sabah tartıldım ve kendimi mi onu mu camdan atsam bilemedim. Atın 26 sında listeye girerim ben herhalde. 83 ün altına düşebileceğimi sanmıyorum 20 günde. :KK22:

kolay gelsin facebookta çocuklarla etkinlik diye bir grup var 1. sınıf anneleri baya paylaşımda bulunuyorlar eğlenerek bir bak istersen rulo kâğıtlara tek harf yazıp döndürüp birleştirme yapıyordu biri e ile l yan yana getirip okuma falan of kolay gelsin valla seneye kara kara düşünüyorum bende
Yaaa, ilginçmiş. Teşekkür ederim canım, bugün bakarım. Bütün haftasonu okumayla uğraştık. 2.grup seslere geçtik, birde gecedeki sesler 3e çıktı. Ay vallahi çok zormuş ya. Bir oturuyoruz derse ya da okumaya, en az 2 saat geçiyor :KK43: kalemler düşürülüp alınıyor, çok bunalmasındye araya oyunlar şarkılar giriyor. Şimdi müfredatı da Öğreniyorum ya az çok ufaklık ana sınıfına başladığında diyorum öğreteyim :olamaz: kafa da kaldırmıyor, bize çok basit geldiği için sabredemiyoruz da Veli olarak galiba. Onlar İçin de zor baktığın zaman. Yani benim beyin yanıyor arkadaşlarım yanııyoooorrrrrrrr :confused:

İnternette güzel videolara rastlamıştım ben bi ara sesleri birleştirmeyi nasıl öğreteceğimiz konusunda. Bi araştır istersen. Uygulamalar da var tablete yada telefona indirilen. Benim kızım meraklı öğrenmeye çalışıyo. Daha 4 yaşında ama bütün harfleri yazıyo. Ondan dolayı biraz araştırmıştım ben. Yavaştan başladık yani biz de
Bakıyorum kardelenciğim. YouTube can izliyoruz, dediğin gibi uygulamalar da indirdim. Ama bir yerde çocukta bildiğini söylemiyor. Onlarda da devreler karışıyor ders çalışırken herhalde :-) Neyse öyle böyle atlatacağız inşallah bubları da.

İnternette güzel videolara rastlamıştım ben bi ara sesleri birleştirmeyi nasıl öğreteceğimiz konusunda. Bi araştır istersen. Uygulamalar da var tablete yada telefona indirilen. Benim kızım meraklı öğrenmeye çalışıyo. Daha 4 yaşında ama bütün harfleri yazıyo. Ondan dolayı biraz araştırmıştım ben. Yavaştan başladık yani biz de
Bu arada meraklı olup öğrenemedik istemesi kızının çok güzel. Benim ki de istiyordu ama ana Sınıfı öğretmeni öğretmeyin dedi, bende üstüne gitmedim. Okulda öğretecekler diye geçiştirdim. Keşke dinlemeseydim öğretmenimizi. :( çocuğun isteği varken öğretseymişim 1-2 birşey. Sıkılınca bırakırdık kar kalırdı.

Kuzum benim yeğenim de başladı okumaya ama anaokulunda öğreniyor ilkokuldan daha rahatlar yani öğrenmeyene de zorlama yok ama o gayet iyi gidiyor. Okul enteresan eve de çok ödev veriyor sanki konunun uzmanı veliler :) kardeşim yanlış bir şey öğretmekten çekindiği için bir program satın aldı ondan çok fayda görüyor animasyonlarla falan öğretiyorlarmış ayrıca içinde sadece okuma yazma da yokmuş bak istersen. Programın adı morpa kampüs..

yani çok da korumuş sayılmam yukarıdayım son kiloma göre ama en azından aşırı değilim :) aslında ben biraz diyet spor yapmak istedim. Ama diyetisyen vücudu strese sokacak herşey yasak dedi :) bazen yürüyüş yapıyorum 30-45 dakika ve herşeyi yiyorum ama bu yeme kısmını bu ara abarttım. Dolabı tırmalıyorum resmen yine de bir şekilde dengeliyorum gün içinde.

İki yaş sendromu kolay geçer umarım. Minik birer canavar oluyorlar ama sonrası iyilik güzellik. Sizin için de öyle olur umarım. Sonuçta en tatlı zamanları şu zamanlar tadını çıkar canım. Bakalım umarım ben de 2 yaş sendromuna gelirim 3 sene sonra falan :)
İşte bende öğretecektim ama yapmayın dedi anasınıfı Öğretmenimiz. :( morpa kampüse mutlaka bakacağım. Teşekkür ederim canım.
Kilona gelince evet artıdasın ama çok değil, senin halledebileceğin bir rakam o Denizcim. :KK39: Kendini tutup, dengeleyebiliyor olman çok güzel :super:

Günaydın kızlar
güzel günler herkese ben hâlâ uykuluyum
gece 2 kere uyanıyorum kiz uyandıriyor burnum tıkalı gibi doğru nefes alnayinca yorgun gibiyim galiba.
Fancy hoşgeldin nasıl gidiyor hayat kilo hariç diyim vücut kışa hazırlanıyor olabilir mi

Mesela al kelimesini yaz bir kagida la kelimesinide yaz el le elle bunlari yazdin diyelim katla tombola onar gibi oyun oynayin posetin icinden ceksin cikani okusun harfler cogaldikca siz posete ekleme devam edin kelimeleri ben oyke yapmistin inan 4 ncu gruba geldiklerinde hic anlamadan okumaya basliyorlar ama sizin hoca gunde 2 harf çok fazla veriyor bir haftada 3 harf verirdi bizim hocamiz
Onu yanlış yazmışım canım. Günde değil hafta da 2 ses olacaktı o. Kağıtlara da yazdık. Kestik, hece kutumuz var. Ben mi çok zorlanıyorum kızımdan daha fazla acaba :işsiz::deli:

Kızlar bugün bahçede yaklaşık 30 kişi misafir ağırladım canım çıktı çok yoruldum ne mamalar vardı ama ben sadece diyetisyenin uygun gördüğü şeylerden yedim sadece spor yapamadım ama ayakta koşturma yordu beni
O da başka türlü bir spor kaptaniçem. Sonuçta enerji yaktın mı yaktın. :KK48:
Mamaların seni cezbedememesi de ayrı bir başarı. :super:

Çok bilmemekle beraber bol bol alıştırma ile öğrenecek diye düşünüyorum tatlım. 2 yıl önce yiğenim aynı süreçteydi. Sürekli alıştırma yapa yapa öğrendi.
Aaahhh ahh. Benden öğretmen çıkmazmış :olamaz: belki çıkar ama ilkokul öğretmeni imkanı yok. :olamaz:
Allah bütün öğretmenlerimize sabır versin. Ben evde 1 tanesiyle uğraşamıyorum. Onlar 25-30 çocukla uğraşıyorlar. Bir de dersle bitmiyor ki, okulda herşeyiyle ilgileniyorlar. Valla çok erdemli bir meslek.

Valla süpersin Pazar Pazar. Tebrik ederim.

YÜKSELEN YILDIZLAR
594. ETAP

Ne kadar da güzeliz zirvede :cool:
Yakışıyor ördekim. :nazar:

Günaydınnnnnnn :KK200:
Yaa ne güzel takım hareketlenmiş çok mutlu oldum yeni arkadaşlar da gelmişler, hoşgelmişler. Şimdi alıntılayacağım zaten.
Bu ara benim tez işleri vs cok yogun geciyor. Bir de evde ilgi isteyen bebe olunca evde zaten onunla ilgilenip sızıp kalıyorum, akşamları pek bakma fırsatım olmuyor o yüzden, lütfen kusuruma bakmayın :(

Uğrayamadığım için kusura bakmayın. Şimdi yeşil çayımı yapıyorum, içmek isteyen buyursun gelsin. :KK25:
morordek morordek ördekim, sabah tartıldım ve kendimi mi onu mu camdan atsam bilemedim. Atın 26 sında listeye girerim ben herhalde. 83 ün altına düşebileceğimi sanmıyorum 20 günde. :KK22:
bende chai gurme baharat çayımı yudumluyorum gel fincanları tokuşturak:KK50:

Günaydınnnnnnn :KK200:
Yaa ne güzel takım hareketlenmiş çok mutlu oldum yeni arkadaşlar da gelmişler, hoşgelmişler. Şimdi alıntılayacağım zaten.
Bu ara benim tez işleri vs cok yogun geciyor. Bir de evde ilgi isteyen bebe olunca evde zaten onunla ilgilenip sızıp kalıyorum, akşamları pek bakma fırsatım olmuyor o yüzden, lütfen kusuruma bakmayın :KK43:
3 haftaya sınavda var unutma onuda :D

Yaaa, ilginçmiş. Teşekkür ederim canım, bugün bakarım. Bütün haftasonu okumayla uğraştık. 2.grup seslere geçtik, birde gecedeki sesler 3e çıktı. Ay vallahi çok zormuş ya. Bir oturuyoruz derse ya da okumaya, en az 2 saat geçiyor :KK43: kalemler düşürülüp alınıyor, çok bunalmasındye araya oyunlar şarkılar giriyor. Şimdi müfredatı da Öğreniyorum ya az çok ufaklık ana sınıfına başladığında diyorum öğreteyim :olamaz: kafa da kaldırmıyor, bize çok basit geldiği için sabredemiyoruz da Veli olarak galiba. Onlar İçin de zor baktığın zaman. Yani benim beyin yanıyor arkadaşlarım yanııyoooorrrrrrrr :confused:
Allah kolaylık versin canım. Bu dönem bitince rahatlarsın. Genelde 1.dönem öğreniyorlar okumayı. 2.dönem daha kolay geçiyo

20181106_080031.webp Bugün ki kilom bu hafta hergun cunaya cumaya kadar paylasmayi dusunuyorum dunden bugune 300 gr

Mrb Kızlar size ilk kilomu mu yollayacam nasıl takip edilecez
Hoşgeldin canım
Şu anki kilonu ve hedefini yazmışsın, kuralları da kabul etmişsin. Günlük gelip menülerini yazarsan biz zaten nelerin yanlış oldugunu söylemeye calısıyoruz. Bize biraz kendinden bahseder misin? :)
Kizlarrr ancak girebildim bgun cok yogun gecti 2 hafta once kan testi vermistim saglik ocagina bgun ancak gidebildim sonuclarini almak icin doktr degerlerin yerlerde geziyo dedi b12 dvitamini ve demir ilaci verdi dvitamini baya dusuk ve hfta 1 gun 1 siseyi ic dedi bunlar istah acar dikkat et dedi bende ilaclarimi alip bgun basladim insallah iyi gelir yarn da diyetisyende randevum var bakalim nolucak cok heycanliyim birazdanda zumba yapicimmm cocujlari uyuturken yine girer menumu paylasirim :KK39:
Didemcim o değerlerin yükselmesi de bence kilo vermende etkili olacaktır. Diyetisyen sonrası mutlaka yaz neler dedi, nasıl bir menü verdi merak ediyoruz :)
gelebiliyormuyuz :KK66:
Hoşgeldin, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Şu anda katı bir diyet yapman pek mümkün değil ama yediklerine dikkat etmen açısından burayı takip edebilirsin, bizimle menülerini paylaşabilirsin :) Tüm hamileliğimi ben burada geçirdim örneğin :KK48:
Ben de geldim.
Kuralları yarın okuyacağım insallah.
Herkese iyi geceler.:uykucu:
Hoşgeldin, nickini çok sevdim :)
Kuralları okuyup kabul ettiğini belirtirsen sistem nasıl işliyor biraz anlamış olursun zaten. Bu arada güncel kilonu ve hedef kilonu yazarsan ben de kaydedeyim :)
kaptanım sizde yogunsunuz ama acaba tekrar puanlamalara başalsak mi hazır hareklenme başlamışken morordek morordek @toplight
çikolatacanavarı iyimi acaba
Sibelcim bu ara puan tutabileceğimi hiç sanmıyorum yukarıda da yazdım müthiş yoğunum. Yardımcı olmak isteyen olursa el birliğiyle halledilebilir belki..
yeni gelen arkadaşlar için kendimi tanıtayım
yaklaşık 2008 den beri bu takımlardayım kilo verdim mezun oldum arada aldım 2. çocuğumu doğurdum yani buranın gediklilerindenim bir dönem 5. takım kaptanlığını da yaptım ama çok yoruldum sağolsun şimdi genç dinamik çok güzel bir kaptanımız var buraları çok güzel idare ediyor ben de kilo vermeye çalışıyorum
kızlar sanırım aranızdaki en yaşlınız benim 47 yaşındayım 2 çocuk annesiyim
inşaat mühendisiyim kamuda çalışıyorum bazen çok yoğun seyahatlerim oluyor koşturmam çok fazla ve bir türlü veremediğim ama bu sefer kesinlikle vermeye niyet ettiğim bir kilo serüvenim var sigarayı bırakınca zaten fazla olan kilom üzerine kilolar kattım o_Oo_O
Kaptanicem güzel sözlerin icin cok tesekkur ederim :KK200:
Bence sen de çok iyi bir kaptandın ve hala da öylesin, gönüllerimizin kaptanısın :KK200:
Ferahcım artık o zaman listeye girmeyi hedefleyelim ve sonrasında da gitsin artık o kilolar tamamen!

fistigim ne yapiyorsun oglandan sonra citir olamadinmi kiz of bende kilo aldim yedigimden degil stresten diyete basladim bakalim direnicem mecbur
Yok canim olamadim daha kizlarda hemen verdim oglan 2010 da dogdu ve hala kilolarla basim dertte sen yurt disindaaki orkidemisin canimmm accik anlat kendinii

Back
X