Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben de iki dersi komple bitirdim kaldı 4 ama benimki tarih zorluyor işte ,gerçi sosyoloji de uzun metrajlıdır:d
Daha sosyoloji derslerine başlayamadım bile :olamaz::KK48: Tarih de çok zordur bence ya, kolay gelsin diyeyim..
Bu arada ben Anadolu Üniversitesi değil de Atatürk Üniversitesi açıköğretime başladım onu söylemiş miydim.. Oranın dersleri daha hoşuma gitti :KK53: Bizim sınavlar sizinkilerden 1 hafta sonra.

Bugün Resital’e gitme telaşına düşünce az da yemiş oldum. Bugünkü menümü de yazıp artık yatayım. Sabah erkenden kızı okula götüreceğim. Gece hayatı güzel de sabahları olmasa!:KK70:

Bugünkü Menüm:

Sabah:
-Filtre Kahve

Öğle:
-Yarım Avokado
-1 haşlanmış yumurta
-2 kk keçi peyniri

Akşam:
-Ton balıklı salata

Ara:
-Filtre Kahve

Spor: Leslie 4 mil. ( valla sporumu çok iyi yapıyorum bu aralar. Diyet yapalı ilk defa spor da yapmaya başladım.:KK70:)
Yediklerin çok guzel canim

Bu arada meraklı olup öğrenemedik istemesi kızının çok güzel. Benim ki de istiyordu ama ana Sınıfı öğretmeni öğretmeyin dedi, bende üstüne gitmedim. Okulda öğretecekler diye geçiştirdim. Keşke dinlemeseydim öğretmenimizi. :KK43: çocuğun isteği varken öğretseymişim 1-2 birşey. Sıkılınca bırakırdık kar kalırdı.
Aynen canım benim kardeşlerim de öğretmen onlara sordum ben de. İstiyorsa zorlamadan öğret dediler. Ben de zorlamıyorum sesi gösteriyorum eli alışana kadar zaman tanıyorum okulda olmadığı için. Ama eli de yatkın çok güzel yazıyo. Sıkıldığı zaman bırakıyoruz. Senin öyle bi şansın yok tabi. Kısıtlı bi zamanda öğreniyorlar geride kalmasın diye sıkı tutman gerekiyo. Gerçekten zor canım Allah yardımcın olsun

Günaydın kızlar
güzel günler herkese ben hâlâ uykuluyum
gece 2 kere uyanıyorum kiz uyandıriyor burnum tıkalı gibi doğru nefes alnayinca yorgun gibiyim galiba.
Fancy hoşgeldin nasıl gidiyor hayat kilo hariç diyim vücut kışa hazırlanıyor olabilir mi
Valla küçük hasta büyükte biraz öksürüyor. Evin içinde hiç iş bitmiyor sende bilirsin. Diyet konusunda eşimde hiç yardımcı olmuyor bana :(
İrademle tek başıma savaşmaya başladım bakalım, hayırlısı.
Evden çıkmayınca insan da mayışıyor. Neyse deneye inşallah okula başlar küçükte biraz rahatlarım bu konuda. Senin nasıl gidiyor?

yeni gelen arkadaşlar için kendimi tanıtayım
yaklaşık 2008 den beri bu takımlardayım kilo verdim mezun oldum arada aldım 2. çocuğumu doğurdum yani buranın gediklilerindenim bir dönem 5. takım kaptanlığını da yaptım ama çok yoruldum sağolsun şimdi genç dinamik çok güzel bir kaptanımız var buraları çok güzel idare ediyor ben de kilo vermeye çalışıyorum
kızlar sanırım aranızdaki en yaşlınız benim 47 yaşındayım 2 çocuk annesiyim
inşaat mühendisiyim kamuda çalışıyorum bazen çok yoğun seyahatlerim oluyor koşturmam çok fazla ve bir türlü veremediğim ama bu sefer kesinlikle vermeye niyet ettiğim bir kilo serüvenim var sigarayı bırakınca zaten fazla olan kilom üzerine kilolar kattım o_Oo_O
Ya ablam senide tanımış oldum çok mutlu oldum bende 3 çocuk annesiyim

1 ocak 2019 hedefimiz

nickname 2.11.2018 kg / 01.01.2019 kg
toplight toplight 75 / 69
parkbyull parkbyull 71,5 / 68-67
@balpamuk 65,5 /60
@hedef38beden 68/66
Deniz ve Kum Deniz ve Kum 71,4/66
kardelelen321 kardelelen321 83/75
@azaydidem ..../60
@si_bel 62,4/59
fancynancy fancynancy 84,5/79,5
@fattofit85 80,3 / tatlım senin yılbaşı hedefin nedir
fancynancy fancynancy canım cuma gün kilo bildirdin mi?
Kaptanım yazmıştım ya kilomu :) hedefimi de yazdım. Listede değilim diye çok tartılmıyordum Cuma’ları.

Şahnur’cum 64.8 çıktı Cuma günü kilom ve hayatımda ilk defa kilo vermemek için direniyorum.:KK70::KK70::KK70: Çünkü 64.5 altına düşersem bu Cuma günü listeye giremeyeceğim. Gelsin pizzalar gitsin hamburgerler yapıyorum valla ama bu sefer de kilo almıyorum sabit kalıyorum hayat ne garip yaaa:KK70::KK70::KK70:
Ahahahaha :KK70::KK70::KK70:

Allah kolaylık versin canım. Bu dönem bitince rahatlarsın. Genelde 1.dönem öğreniyorlar okumayı. 2.dönem daha kolay geçiyo
İnşallah. Hep birşeyler geçsin rahatlarız diyoruz ama arkasından başka bir şey geliyor. :KK70: Bak daha ufaklık var sırada. Ay nerde benim hunim :KK70:

Ferahcım artık o zaman listeye girmeyi hedefleyelim ve sonrasında da gitsin artık o kilolar tamamen!
Aynen öyle Şeymacım. Kendimden bıkmadan bir nokta koymak lazım.

Ya sorma hafta sonu da onlara baktım ama şu an 6 dersin 3'ünden toplamda 4 ünite falan çalıştım :KK53: Nasıl olicik bilmiyorum.
Neeeyyyyyy? Ne sınavı? İmdaaatttttt ben tek bir ünite bile çalışamadım.

ben de iki dersi komple bitirdim kaldı 4 ama benimki tarih zorluyor işte ,gerçi sosyoloji de uzun metrajlıdır:d
Yaaa şaka di mi? Ne zaman sınav var?Nye benim haberim yok. :confused:

Aynen canım benim kardeşlerim de öğretmen onlara sordum ben de. İstiyorsa zorlamadan öğret dediler. Ben de zorlamıyorum sesi gösteriyorum eli alışana kadar zaman tanıyorum okulda olmadığı için. Ama eli de yatkın çok güzel yazıyo. Sıkıldığı zaman bırakıyoruz. Senin öyle bi şansın yok tabi. Kısıtlı bi zamanda öğreniyorlar geride kalmasın diye sıkı tutman gerekiyo. Gerçekten zor canım Allah yardımcın olsun
Amin canım, cümlemizin. :dua:
Bizim kız solak bir de. :olamaz:

Daha sosyoloji derslerine başlayamadım bile :olamaz::KK48: Tarih de çok zordur bence ya, kolay gelsin diyeyim..
Bu arada ben Anadolu Üniversitesi değil de Atatürk Üniversitesi açıköğretime başladım onu söylemiş miydim.. Oranın dersleri daha hoşuma gitti :KK53: Bizim sınavlar sizinkilerden 1 hafta sonra.
ha aöf ha auzef ha ata hepsi nin ders konusu aynı değil mi ama youtube aöf videoları berbat ata ve auzefin videoları varsa onlara bakacam.

Kaptanım yazmıştım ya kilomu :) hedefimi de yazdım. Listede değilim diye çok tartılmıyordum Cuma’ları.

Ahahahaha :KK70::KK70::KK70:

İnşallah. Hep birşeyler geçsin rahatlarız diyoruz ama arkasından başka bir şey geliyor. :KK70: Bak daha ufaklık var sırada. Ay nerde benim hunim :KK70:

Aynen öyle Şeymacım. Kendimden bıkmadan bir nokta koymak lazım.

Neeeyyyyyy? Ne sınavı? İmdaaatttttt ben tek bir ünite bile çalışamadım.

Yaaa şaka di mi? Ne zaman sınav var?Nye benim haberim yok. :confused:

Amin canım, cümlemizin. :dua:
Bizim kız solak bir de. :olamaz:
24-25 kasım anadolu üni
1-2 aralık erzurum ata aöf bebeğim ;)

Back
X