Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Abiiii sistem değişmiş. Tabi ben 100 yıl önce mezun olduğum için ilgimi çekip bakmadım bile.
Allahım ben 20 günde ne öğreneceğim şimdi yaaaaaaaaa. morordek morordek Şeymaaaaaa 26 sında kesin listedeyim, bu stresle şişerim ben zaten
sınav soruları ve özet çalış şekerim sen de

Neeeyyyyyy? Ne sınavı? İmdaaatttttt ben tek bir ünite bile çalışamadım.
Hemen başla o zaman Ferahcım, vizeler geliyor gümbür gümbür :KK53:
Arkadaşlar ben de sabah kalktım çocukları doyurdum. Limonlu ılık suyumu içtim. 500 ip atladım. Kahvaltımı da yaptım şimdi limonlu yeşil çay içiyorum
Oh afiyet olsun, ip de atlanmış yansın yağlar :spor:
ha aöf ha auzef ha ata hepsi nin ders konusu aynı değil mi ama youtube aöf videoları berbat ata ve auzefin videoları varsa onlara bakacam.
Dersler biraz farklıydı Anadolu ve Atatürk'ün. Bana Atatürk'ünkiler daha hoş geldi. Bak bakalım sizde aynıdır belki. Gerçi Atatürk'te tarih var mı bilmiyorum
canım atatürk üniversitesi nasıl bilmem ama aöf de geç.miş sınav sorularını çözmek işe yarıyordu
Evet Atatürk'te de öyleymiş kaptanicem. Eşim de Atatürk'ün Adalet bölümünü okuyor, bu sene son senesi. DGS'ye girip Hukuk okuyacakmış :KK53:

Hemen başla o zaman Ferahcım, vizeler geliyor gümbür gümbür :KK53:

Oh afiyet olsun, ip de atlanmış yansın yağlar :spor:

Dersler biraz farklıydı Anadolu ve Atatürk'ün. Bana Atatürk'ünkiler daha hoş geldi. Bak bakalım sizde aynıdır belki. Gerçi Atatürk'te tarih var mı bilmiyorum

Evet Atatürk'te de öyleymiş kaptanicem. Eşim de Atatürk'ün Adalet bölümünü okuyor, bu sene son senesi. DGS'ye girip Hukuk okuyacakmış :KK53:
ben gecen sene bitirdim adaleti ama tek ders le dgs aynı gün olunca dgs ye giremedim bizim bir arkadaş gazi hukuk ta başladı bu sene adaletten geçiş yaptı

Merhaba kızlar 3 haftadır diyetteyim . 85 kilo ile başladım şuan güncel 79’um
Hoşgeldin :)
Eğer bizimle birlikte devam etmek istersen ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini yazabilirsin. Yarışmaya katılmış olursun böylece :)
ben gecen sene bitirdim adaleti ama tek ders le dgs aynı gün olunca dgs ye giremedim bizim bir arkadaş gazi hukuk ta başladı bu sene adaletten geçiş yaptı
Aaa çok iyiymiş
Bakalım eşim de başlayabilir umarım :)

Ya birtanemmmmmmmmm çok mutlu oldumm inan seni görünce gel sarilalim bir öpeyim senii gurbetimmm adini degistirmissin ama seni kimse taniyamaz ven 85 kilodan 71 kiloya indim canim sen naptin 4ncu varmi
3. den sonra 5 dusugum var olmadi :(
Hayirlisi ne diyim
Ben 55 kiloya kadar dustum gebelik dusuk derken
Kendimi 69 da buldum karataya basladim bakalim sabredip dayancam vermem lazim en az 57 olsam yeter

3. den sonra 5 dusugum var olmadi :KK43:
Hayirlisi ne diyim
Ben 55 kiloya kadar dustum gebelik dusuk derken
Kendimi 69 da buldum karataya basladim bakalim sabredip dayancam vermem lazim en az 57 olsam yeter
Canim olmuyorsa artik zorlama yapacak birsey yok en azindan 3 çocuğun var ozlemisim seni ve diger kızların hepsinii

Hem hoş buldum hem de tanıştığıma memnun oldum morordek morordek toplight toplight :KK52:
Kilom 65.Hedefim 50.
Kuralları kabul ediyorum insallah da uyabilirim.
Biraz sert mi ne sanki kurallar:KK17:
Hos geldiniz aramiza kurallar evet zor biraz ama bizler için birbirimizi motive etmek için canim hergun yediklerimizi yazmaliyiz ve cuma mutlaka kilonu 11 kadar tartilip yazmalisin

Abiiii sistem değişmiş. Tabi ben 100 yıl önce mezun olduğum için ilgimi çekip bakmadım bile.
Allahım ben 20 günde ne öğreneceğim şimdi yaaaaaaaaa. morordek morordek Şeymaaaaaa 26 sında kesin listedeyim, bu stresle şişerim ben zaten
Gell bekleriz canim kapimiz herkze açık

Hem hoş buldum hem de tanıştığıma memnun oldum morordek morordek toplight toplight :KK52:
Kilom 65.Hedefim 50.
Kuralları kabul ediyorum insallah da uyabilirim.
Biraz sert mi ne sanki kurallar:KK17:
yok canım günlük menü yazacaksın bir de günlük 5 mesaj
tabii önemli mazeretlerde biraz esneme oluyor

Tamam ben o zaman bugünden itibaren mi yazmaya başlayayım?
evet canım ama günlük yediğini akşam yatmadan yaz ve ya akşam üzeri akşam yemeği dahil neler yediğini topluca yazarsan menüne ona göre yorum yaparız bu arada menüde lütfen içtiğin su miktarı ve yaptığın sporu da yaz canım

Back
X