- 3 Şubat 2012
- 1.100
- 2.014
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #309.701
yok tatlım bugün itibari ile başla bu arada yarışmaya katılmak isteyenler kısmında görürseniz yen, üye çağırın arkadaşlar yeni üyeye ihtiyacımız var aklınızda olsunben cuma itibari ile başlıyayım her cuma sonuç verelim diyordum...ama istersen geriye dönük dökeyim
kuzum leyli fer ve hmavidag ı dahil edince o ortalama düşüyor keşke düşmeseşuan nurumcan ve benim ortalamam 2, 29
Öyle mi tmm kaptanım ben bakınayımyok tatlım bugün itibari ile başla bu arada yarışmaya katılmak isteyenler kısmında görürseniz yen, üye çağırın arkadaşlar yeni üyeye ihtiyacımız var aklınızda olsun
iyi olur emnis cimÖyle mi tmm kaptanım ben bakınayım
He öyle mi ben yazmayacağım sandım sabit zaten kaptanım pek birşey beklemiyordum :) 80Cherry Mom bu arada kilo belirtmedin tatlım yaz kilonu sende
tamam tatlım alt listeye ekleyeyimHe öyle mi ben yazmayacağım sandım sabit zaten kaptanım pek birşey beklemiyordum :) 80
tatlım kilon düşük olduğu için yüzden fena değil56.7 güncel. Sadece 300 gram gitmiş.. %0.529. Cok fazla kaçamak yaptım ondan heralde
Kilonuz az olduğu için bence normal56.7 güncel. Sadece 300 gram gitmiş.. %0.529. Cok fazla kaçamak yaptım ondan heralde
Güzellll tebrik ederimKilom 76.6 yüzdem 1.174 sanırım
toplight
Bekleyince de fazla bişey değişmedi
İnşallah dereceye gireriz
Bence en kısılmaması gereken öğün kahvaltı. Sağlam kahvaltı iyidir. Akşama doğru iyice azaltmak lazım bence doğru yoldasınHadi inşallah ama ben çok fark hissetmiyorum gibi şişkinlik var ondan mı yoksa kahvaltıları çok saglam yaparımondan mı bilemedim. Kahvaltı yapmayı çok seviyorum ordan çok kısamıyorum
Aha dur noldu birinci mi olduk yoksa yeni bakıyorum
Bence listeye gireriz hatta 1. Oluruz gibiKilom 76.6 yüzdem 1.174 sanırım
toplight
Bekleyince de fazla bişey değişmedi
İnşallah dereceye gireriz
teşekkür ederim kaptanım ....birincilik istedim olmadı....nasip bidahada olmaz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?