- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #309.661
Gecmis olsun seninle beraber diyet yapsın kaptanım destek olursunuz birbirinize
Ah canım bize bu yaşta zor ona daha zor diyet işleri :/
Kaptanım kahvaltıyı herzamanki gibi yapıyorum diger öğünlerden kıstım ama kahvaltımı iyi yapıyordum acebe oyüzden mu az gidiyor onuda mı azaltmalıyım 1 yaşında bebeğim var emiyortatlım seninde yavaş yavaş gidiyor aslında ilk haftalarda çok ödem olur daha hızlı gitmesi lazım ama gitmemesinden daha iyi
Çok teşekkürler kaptanım inşallah diğer kızlar da iyi sonuçlarla gelir derece alirizcanım maşallah sana çok güzel bakalım diğer kızların sonuçları nasıl
Ben en çok kiloyu emzirken verdim emzirme bitti kilo almaya başladım maalesef. İnsanın iştahı çok açık oluyor ama biraz kontrol altına alabilirse cidden güzel kilo veriyor o dönemdeKaptanım kahvaltıyı herzamanki gibi yapıyorum diger öğünlerden kıstım ama kahvaltımı iyi yapıyordum acebe oyüzden mu az gidiyor onuda mı azaltmalıyım 1 yaşında bebeğim var emiyor
Günaydınn canım gitsin kilolarGünaydın herkese...
Bugün itibariyle kesin olarak döndüm. Bırakmak yok. Kilom 94. Düzenli menü paylaşımlarına spora başlıyorum artık. Hadi arkadaşlar birlikte başarıcaz
Allah yardımcınız olsun tam da ergenlik yaşı çok önemli kilo inş zaman içinde atar üstünden yükleriartık oğlum için kesin bir karar vermeliyiz benim için de öyle şimdilik bugün obezite merkezinin tanışma toplantısı olacak baalım nasıl geçecek eğitimleri başlayacakmış
Bende sabahları hep şiş olur fazla çıkarımSelamlar herkese , Kaptanım kahvaltı yapmadan tedaviye gidiyim bide öyle tartılıyım diyorum saat 12.5 gibi belki daha az çıkarım uyarmı sana
Saol canisiii bende çok mutlu oldumm
*** 5. Takım 629. Etap ***
Nurumcan94 (87.1/85,9/1,2/%1,38)
Hmavidag (64.6/)
Leyl-i-fer (77,5/)
melita09 (72.1/)
5. Takım Ortalaması: %
kardelen321 (92/ izindeki üye
hicmakam (56,5/56,2/0,3/%0,53) yeni üye başlangıç 26.06.2019 hedef kg:
matruj1 (63.7/63,5/0,2/%0,313) yeni üye başlangıç kg: 63,8 26.06.2019 hedef kg :58
rreyhann (70 ) yeni üye başlangıç kg: 70 26.06.2019 hedef kg :
alwaysnforever (57 ) yeni üye başlangıç kg: 57 26.06.2019 hedef kg :50
DusesveDusleri (70,7 yeni üye başlangıç kg: 71 26.06.2019 hedef kg :
yok tatlım kahvaltıyı kısma emirdiğin için aldığın protein miktarını artır daha fazla protein alKaptanım kahvaltıyı herzamanki gibi yapıyorum diger öğünlerden kıstım ama kahvaltımı iyi yapıyordum acebe oyüzden mu az gidiyor onuda mı azaltmalıyım 1 yaşında bebeğim var emiyor
tamam canım öğleden sonra hastaneye gideceğim ama ayarlarız bir şekildeSelamlar herkese , Kaptanım kahvaltı yapmadan tedaviye gidiyim bide öyle tartılıyım diyorum saat 12.5 gibi belki daha az çıkarım uyarmı sana
bu hafta 1 kere uğradı önemli bir mazereti yoksa muhtemelen izne ayıracağız arkadaşıbir
ben bu mesajı kaçırmışım umarım bugun güzel bir bildirim yapar ve o şekilde izne ayırırızCanim bi bakarım da bitane biberiye li gördüm buda bulayim onu. Bana en çok yarayan zencefil zerdecal limonlu şu gece de zerdecalli limonlu yoğurt bu 2si birlikte çok iyi
Kaptanım ben pazartesi herseyi sifirlayip baslicam dedim ama gelmeyen kalmadı başıma. Çocuğum hasta eşim ağır ishal.
Benim adet dönemi başladı gene dün 66.0. Hertarafif sis ve ağrı içinde sorun bu dönem bu ağrılar bende 1 ay sürüyor sonra sokuluyor. Müsade varsa ben izne ayrılmak istiyorum
Nasıl olmadı 72 değilmiydin sen çok güzel iştekızlar hayalim olmadı.......kilo bildirimim.....69,8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?