- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #309.681
ben birincilik istiyordum.....Nasıl olmadı 72 değilmiydin sen çok güzel işte
hayalin neydi kuzum muhtemelen bu haftanın birinisi sen olursun çok güzelkızlar hayalim olmadı.......kilo bildirimim.....69,8
hayır kaptanım 3 kilo vereni gördümmmhayalin neydi kuzum muhtemelen bu haftanın birinisi sen olursun çok güzel
Evet rakiplerde uçmuş ama sanki yüzden daha iyi , olur belkiben birincilik istiyordum.....
canım listeye ekledim seni deGünaydın herkese...
Bugün itibariyle kesin olarak döndüm. Bırakmak yok. Kilom 94. Düzenli menü paylaşımlarına spora başlıyorum artık. Hadi arkadaşlar birlikte başarıcaz
Ama yüzdesi kaçhayır kaptanım 3 kilo vereni gördümmm
rakipler derken ben diğer takımlara hiç bakmadım yüzden %3 ün üzerindeEvet rakiplerde uçmuş ama sanki yüzden daha iyi , olur belki
3,85Ama yüzdesi kaç
Oooooo harikasınız ya tebrik ederimkızlar hayalim olmadı.......kilo bildirimim.....69,8
teşekkür ederimOooooo harikasınız ya tebrik ederim
Kahvaltı yapmadıysan öğle arasında eve git tartılöğlene kadar evde olsaydım güzel bir sonuçla gelebilir dim...benim sabah şişkinliği oluyo
Bwncede ikiside harikaOooooo harikasınız ya tebrik ederim
canım sen de güzel bir sonuçla gel.....takımımız birinci olsun.........kaç kişi ortalamaya katılcazBwncede ikiside harika
şimdilik öyle gibi tatlım helal size ne diyeyim sen bu arada menüleri tuttun mu?ptesi itibari ile mi başlıyoruz
4 kişi sen leylifer nurumcan hmavidag listedesinizcanım sen de güzel bir sonuçla gel.....takımımız birinci olsun.........kaç kişi ortalamaya katılcaz
ben cuma itibari ile başlıyayım her cuma sonuç verelim diyordum...ama istersen geriye dönük dökeyimşimdilik öyle gibi tatlım helal size ne diyeyim sen bu arada menüleri tuttun mu?ptesi itibari ile mi başlıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?