- 23 Mart 2016
- 30.648
- 91.591
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #309.821
Cuma

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cuma
Cekirdekler de olmasa 10 numara olacakmış. Neyse olsun o kadar da haftasonu kaçamağı olmus =) sporla yakarsnzMenümtoplight
melita09
Kahvaltı
Yarım haşlanmış yumurta
5 zeytin
Domates
Salatalık
1.5 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen
Yayla çorbası
Zeytinyağlı Taze fasulye
Karpuz
Ara
sade Türk kahvesi ve fındık tozu serptiğim muz :) ( çikolata niyetine :))
Akşam
Mangal yaptık avuç içi kadar biftek , 5 kanat ve salata yedim her şey çok iyi gidiyordu limonata bile baktım şekerli kalorili içmedim su içtim
Amma velakinnnn unutup iki avuç çekirdek yedimm yaaa( sonra eşime kızdım niye uyarmadın diye
Su 2 _2.5 arası içtim
Spor henüz yapmadım gece 1 saat bisiklet yapacağım
Kaptanim atsana bahçenden resim nelerin var.çapa işi yapamam ama çiçek severim bendeKızlar bahçedeyim çapa yaptım ot yoldum çok yoruldum geçmişi ancak okudum ama yazacak hal yok bende bu arada 4 kabağı olmuş çocuklar gibi sevindim
İnşallah yaramamıştır.yaramaz dimiCumasporda yok yaramasın diyelim :) bu takımda sporlar çok az arkadaşlar
( ne kadar aç kalsak bile ki kalmıyoruz maşallah :) kilo veremeyiz
( üstüne alınma canım hepimize söyledim yeri geldi diye )
Güzel menüKahvaltı
-3 yk lor peyniri
-3 dilim karpuz
-2 dilim ekmek
-1 adet zeytin
Öğle
-salata
-1 tabak bezelye yemeği
Ara
-1 cay bardagi sut ile kahve
-1 kayısı
Aksam
-2 dilim fırında mucver
-1 dilim kek
Ya evet tamamen el alışkanlığı işte çekirdeğin öyle bir huyu vardır yaCekirdekler de olmasa 10 numara olacakmış. Neyse olsun o kadar da haftasonu kaçamağı olmus =) sporla yakarsnz
Kaçırdığımız günlerde daha çok spor yapmak lazım bugun çok yorgunum ama çekirdeklerin inadına ekstra spor yapacağımİnşallah yaramamıştır.yaramaz dimi![]()
Sen istersin de atmam mıKaptanim atsana bahçenden resim nelerin var.çapa işi yapamam ama çiçek severim bende
Maşallah kaptanım ya ne güzelBahçemde olan ürünlerim çok yoruldum ama çok keyifli iş Di ilk mahsüller bu hafta bol bol kabak var Bi de pazıEki Görüntüle 2286016 Eki Görüntüle 2286017 Eki Görüntüle 2286018 Eki Görüntüle 2286019 Eki Görüntüle 2286020 Eki Görüntüle 2286021
Haftasonları çok yoruluyorum ama bu ürünleri alınca yorgunluktan eser kalmıyorMaşallah kaptanım ya ne güzel
Hoşgeldin canım var tabii ilk sayfada kuralları okuyup kabul ettiğini yazarsan takımdasın canımMerhaba, yer varsa bende katilabilirim takima :)
Merhaba :) hoşgeldinMerhaba, yer varsa bende katilabilirim takima :)
Sende Ankaradaydın dimi Bi haftasonu gelseneMaşallah kaptanım ya ne güzel
Ay ne tatlısınızSende Ankaradaydın dimi Bi haftasonu gelsene
Olsun menü iyi benceBugünkü menümtoplight
melita09
Sabah
Öğle
- 1 haşlanmış yumurta
- Az peynir
- 2 zeytin
- Çocuklardan artan 1 ince krep
- Yeşil çay
- Domates
Akşam
- 1 avuç kuru üzüm
- 1 kupa neskafe
2, 5 lt su
- 4 köfte
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- Birkaç tane çubuk kraker
Spor yok
Büyük kızım hastalandı. Doktora filan gittik Öğle zayıf oldu akşam da fazla. Krakerleri küçük kızım zorla yedirdi. Spor da yapamadım ama 2 dk durmadım vallahi. Çok yorucu bi gündü
Süper süper süperBahçemde olan ürünlerim çok yoruldum ama çok keyifli iş Di ilk mahsüller bu hafta bol bol kabak var Bi de pazıEki Görüntüle 2286016 Eki Görüntüle 2286017 Eki Görüntüle 2286018 Eki Görüntüle 2286019 Eki Görüntüle 2286020 Eki Görüntüle 2286021