Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydıııın :KK36:
günaydın tatlım
images (2).webp

Buyrun yeni haftada bilgilerimizi tazeleyelim
Çarşambadan beri minimum 1 saat spor yapıyorum menüm ortada zaten aşırı bir şey yok gram kilo gitmedi daha ilk hafta 2 gün sonra regli umarım ondandır yoksa sinir oldum valla ://////

Çarşambadan beri minimum 1 saat spor yapıyorum menüm ortada zaten aşırı bir şey yok gram kilo gitmedi daha ilk hafta 2 gün sonra regli umarım ondandır yoksa sinir oldum valla ://////
Uyku?

Hic motivasyonunuzu bozmayın bence bi anda fazlaca gider bazen öyle oluyo gitmiyo gitmiyo birden gidiyo

Menüm toplight toplight melita09 melita09
Kahvaltı
1 yumurta omlet
5 zeytin
Domates
Salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen
Karpuz
Ara
sade Türk kahvesi
muz
Beyaz leblebi
Akşam
4 ızgara köfte
Salata
Su 2 civarı

Yarım saat havuzda yüzme
1 saat bisiklet

Kahvaltı
2 haş.yumurta.peynir 5 zeytin salata 2 bardak şekersiz çay 1 dilim ekmek 2 tane ceviz
Öğle
Küçük birkaç dilim karpuz 1 kase kdr mantı🙈
Akşam
Patlıcan kebabı (fırında köfteli ve yağsız) 2 bardak ayran

Kahvaltı
2 haş.yumurta.peynir 5 zeytin salata 2 bardak şekersiz çay 1 dilim ekmek 2 tane ceviz
Öğle
Küçük birkaç dilim karpuz 1 kase kdr mantı🙈
Akşam
Patlıcan kebabı (fırında köfteli ve yağsız) 2 bardak ayran

Mantı mı :KK47::KK47::KK47:
A canım ne ettin sen yapma etme spor var mı ?

Mantı mı :KK47::KK47::KK47:
A canım ne ettin sen yapma etme spor var mı ?
Günlük en az 10 bin adıma a uyyuorum kendi ev içi hareket etmelerim hariç yürüyüş yapıyorum birkaç gündür bozdum menuleri hazır ne varsa el altı onu yiyorum farkındayım bebeler hasta ben gergin yorgun☹ kendime gelmeliyim acilllll

Günlük en az 10 bin adıma a uyyuorum kendi ev içi hareket etmelerim hariç yürüyüş yapıyorum birkaç gündür bozdum menuleri hazır ne varsa el altı onu yiyorum farkındayım bebeler hasta ben gergin yorgun☹ kendime gelmeliyim acilllll
Anladım canım sağlık olsun toparlarsın sen

Back
X