- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #309.841
Sağol canım benim. Çocuklarımız iyi olsunlar da...Olsun menü iyi bence
Geçmiş olsun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım benim. Çocuklarımız iyi olsunlar da...Olsun menü iyi bence
Geçmiş olsun canım
Amin amin benim oğlumda çok zorladı beni yani herşeyi zor oldu depresyona soktu beni sağolsun ama işte sağlıklı olsunlar da gerisi boş.Sağol canım benim. Çocuklarımız iyi olsunlar da...
hosbuldum :) kurallar nedir? kaptan kim? neler yapmam gerekiyor? tarti gunu vs ne zaman?Merhaba :) hoşgeldin
Kaptanımızhosbuldum :) kurallar nedir? kaptan kim? neler yapmam gerekiyor? tarti gunu vs ne zaman?
Hoşgeldiniz kuralları bu takımın ilj sayfasında bulabilirsiniz tartı cuma günü sabah aç karnahosbuldum :) kurallar nedir? kaptan kim? neler yapmam gerekiyor? tarti gunu vs ne zaman?
Oh maşallah semizotu nane patlıcan ne ararsan var allah bereket versinBahçemde olan ürünlerim çok yoruldum ama çok keyifli iş Di ilk mahsüller bu hafta bol bol kabak var Bi de pazıEki Görüntüle 2286016 Eki Görüntüle 2286017 Eki Görüntüle 2286018 Eki Görüntüle 2286019 Eki Görüntüle 2286020 Eki Görüntüle 2286021
Gecmis olsun canım gayet iyi menünBugünkü menümtoplight @melita09
Sabah
Öğle
- 1 haşlanmış yumurta
- Az peynir
- 2 zeytin
- Çocuklardan artan 1 ince krep
- Yeşil çay
- Domates
Akşam
- 1 avuç kuru üzüm
- 1 kupa neskafe
2, 5 lt su
- 4 köfte
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- Birkaç tane çubuk kraker
Spor yok
Büyük kızım hastalandı. Doktora filan gittik Öğle zayıf oldu akşam da fazla. Krakerleri küçük kızım zorla yedirdi. Spor da yapamadım ama 2 dk durmadım vallahi. Çok yorucu bi gündü
Cok gecmis olsun insallah en kısa zamanda iyileşir. Bence menunuz güzel bi sıkıntı yok. Belki öğlene bi bardak sut ya da bi kase yoğurt ekleyebilirdinizBugünkü menümtoplight @melita09
Sabah
Öğle
- 1 haşlanmış yumurta
- Az peynir
- 2 zeytin
- Çocuklardan artan 1 ince krep
- Yeşil çay
- Domates
Akşam
- 1 avuç kuru üzüm
- 1 kupa neskafe
2, 5 lt su
- 4 köfte
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- Birkaç tane çubuk kraker
Spor yok
Büyük kızım hastalandı. Doktora filan gittik Öğle zayıf oldu akşam da fazla. Krakerleri küçük kızım zorla yedirdi. Spor da yapamadım ama 2 dk durmadım vallahi. Çok yorucu bi gündü
Bilmez miyim o uykusuzlukları ilkinde çok çektim ben de. Ama benimki o yaşlarda artık normale dönmeye başlamıştı. İnşallah sen de bi an evvel kesintisiz uyku dönemine geçiş yaparsın canım gerçekten herşeyi etkiliyor. Şu an 5 yaşında geceleri yalnızca tuvalete kalkıyor çok şükür. O zombi anne modunda kurtuldum.Amin amin benim oğlumda çok zorladı beni yani herşeyi zor oldu depresyona soktu beni sağolsun ama işte sağlıklı olsunlar da gerisi boş.
2.5 yaşında hala geceleri uyku nedir bilmez 10 kere uyanır yat kalk yat kalk sabaha kadar odalar arası mekik dokuyorum:) haliyle spor yapacak güç bırakmıyor adamda
Sağol canım. Aynen ekleyebilseydim iyi olurdu akşam akşam ekmeğe saldırmazdım en azından ama yapamadım hayli yoğun bi gündüCok gecmis olsun insallah en kısa zamanda iyileşir. Bence menunuz güzel bi sıkıntı yok. Belki öğlene bi bardak sut ya da bi kase yoğurt ekleyebilirdiniz
Eşimde açmış çay belgeseli izliyorhayır yani bir bıraksa benide TV karşında sıkılmadan bisiklete binsem :))
Sağol canım.Gecmis olsun canım gayet iyi menün
Ben tamda dediğin gibiyim ya darısı başıma inşBilmez miyim o uykusuzlukları ilkinde çok çektim ben de. Ama benimki o yaşlarda artık normale dönmeye başlamıştı. İnşallah sen de bi an evvel kesintisiz uyku dönemine geçiş yaparsın canım gerçekten herşeyi etkiliyor. Şu an 5 yaşında geceleri yalnızca tuvalete kalkıyor çok şükür. O zombi anne modunda kurtuldum.
Başka sıkıntısı olmasın o kadar sık uyanıyorsa,burun tıkanıklığı karanlık korkusu falanBen tamda dediğin gibiyim ya darısı başıma inşartık eski düzenli hayatıma dönmek istiyorum
Benimle yattığı zaman uyanmıyor ama bende onunla uyuyamıyorum çoğunlukla üstüme çıkıyor sıpa bir yerini ezerim falan diye.başka bir sorun yok çok doktora gittik ama bir şey çıkmadıBaşka sıkıntısı olmasın o kadar sık uyanıyorsa,burun tıkanıklığı karanlık korkusu falan
Yanına sana ait senin kokun olan bi eşya bırak dene bakalımBenimle yattığı zaman uyanmıyor ama bende onunla uyuyamıyorum çoğunlukla üstüme çıkıyor sıpa bir yerini ezerim falan diye.başka bir sorun yok çok doktora gittik ama bir şey çıkmadı
Hemen yapıyorum :) sağol canımYanına sana ait senin kokun olan bi eşya bırak dene bakalım