Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

leylicim hafta sonu çok direndim pazara kadar eksiyede düştüm . bugün baktım +1,50
Bende öyleydim yavaş yavaş düşücek inşallah detokslardanmı ki anlıyamıyorum ben bu metabolizma işini çözemedim çözülmüyor sultanım...

canım ankarada cevizlideredeyim ama bahçe gölbaşında gökçehöyük köyü yakındarında
Kaptanım biz eskiden komşuymuşuz :)) bende cevizlideredeydim Aralık'ta buraya taşındık oran msb lojmanlarındayım bende.çocuk için iyi oldu devamlı park bahçe durumu :)

hanımlar merhaba ben döndüm :KK66:
@morordek toplight toplight @ayvacicegi kaptaniçelerim :KK66:

şimdi kızlar kim geldi gelmedi bakmadım yeni gelenler hoş geldi sefalar getirdi,ben deniz parkbyull 41 kilo vererek 5. takımdan 2 kere mezun oldum şu an menülerden sorumlu kaptan yardımcısıyım..

menülerinizi yazdıktan sonra beni eklerseniz yanlışlarınızı söyleyebilirim beraber daha düzgün bir yol bulabiliriz..

bu arada tatilden kilo almadan döndüm reglimin ilk günü 62,7 kg yim ..

Leyl-i-fer Leyl-i-fer bu süreçte tek menü paylaşan sen oldun tebrik ederim öpüyorum gül cemalinden :KK74:
Selam canım hoşgeldin bende geri döndüm ama senin gibi değil :kızgın: :kızgın: maşallah sana :)

Hoşgeldiniz takımımıza
ya sıcaklarmı böyle yapıyo ya bende şişiyorum,+1 çıktım😣
ekimde doğmuşsun ve bende teraziyim😊
burda sporlarda yazsa ne güzel olur,kaptanımda ceza da yazar belki
bende seni öpüyorum canım hoşgeldin, ne güzel gelmişin öyle artısız tebrik ederim biz burdayken zorlanıyoruz, biz birinciydik bu hafta gördünmüüü. 😁
şu beğendiklerinizi burdada paylaşuverseniz bi zahmet sosyal hesabı olan var olmayan var😙
görmedim yavrum nete giremedim ki elime telefonu aldığım an oğlan araba aç diye geliyor tebrik ederim takımımızı maşallahlarınız olsun daim olsun birincilikleriniz ;)

ya sıcaklarmı böyle yapıyo ya bende şişiyorum,+1 çıktım
Bir şeyler yanlış evet bende anlamadım ben hala aynıyım mıhlandım 80 e tartıyı eviriyorum çeviriyorum ıhhh kaldı öyle :(( sabah 9 da oğlanıda aldım kova kürek sen oyna annecim dedim 1 saat park etrafında yürüdüm kan ter içinde eve geldim 80 :işsiz: su kaybı olsun bari yahu :)))
Bisiklet 1 saat yazıyorum ya asla bir saat yapmıyorum 70 80 dk oluyor hayır olsun regli olsamda bir :mad:

Bir şeyler yanlış evet bende anlamadım ben hala aynıyım mıhlandım 80 e tartıyı eviriyorum çeviriyorum ıhhh kaldı öyle :KK43:( sabah 9 da oğlanıda aldım kova kürek sen oyna annecim dedim 1 saat park etrafında yürüdüm kan ter içinde eve geldim 80 :işsiz: su kaybı olsun bari yahu :)))
Bisiklet 1 saat yazıyorum ya asla bir saat yapmıyorum 70 80 dk oluyor hayır olsun regli olsamda bir :mad:
yaptığın spor önce su tutar vücutta etkisini bir süre sonra görürsün ben mesela akşamları kardiyo yaparsam sabah +1 kg yim sonra düşüyor nasıl oluyorsa..

Bir şeyler yanlış evet bende anlamadım ben hala aynıyım mıhlandım 80 e tartıyı eviriyorum çeviriyorum ıhhh kaldı öyle :KK43:( sabah 9 da oğlanıda aldım kova kürek sen oyna annecim dedim 1 saat park etrafında yürüdüm kan ter içinde eve geldim 80 :işsiz: su kaybı olsun bari yahu :)))
regli olunca ödem atarsın bol bol su iç tatlım

Back
X