Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kızlar nasılsınız ben oğlumu yeni kreşine alıştırmaya uğraşıyorum bir yandan da işe gelmek yoruyor ikisi bir arada aşırı nemden de evde mayışıp kalıyoruz...
dün sabah :4-5 tane yağsız pişmiş sarma attım ağzıma kahvaltı niyetine,
öğlen az ev eriştesi ve yeşil fasulye yedim..
akşam dayanamadım bir porsiyon körili noodle yedim..
bu ara içtiğim suyu hesaplayamıyorum ama eve dönmek yaramadı bana onu farkettim en kısa zamanda toparlayacağım bende..
bir iki üye dışında etiketleme göremiyorum menülerinize saldırmayayım diye mi etiketlemiyorsunuz beni :KK70:
Ben bilhassa o yüzden etiketliyorum :) 1 dilim ekmeği de sildim hadi bakalım :))))

KAHVALTIM
2 haş.yumurta 5 zeytin domates salatalık maydanoz taze kekik peynir 1 dilim ekmek
14.00
1 dilim karpuz
AKŞAM
8/9 y.k bulgur pilavi haşlama tavuk(gögüs kısmı) bol salata 2 bardak ayran suyu da yürüyüşüde bu gün az yapabildim sanırm suyu 2 litre kadar içmişimdir
tatlım akşam 8/9 kaşık pilav yerine 3/4 kaşık yeseydin muhteşem olurdu

Kesinlikle yarın daha fazla su içeceğim.
Evet 24 yaşındayım evde düzenli spora başlıcam
Yarının güzel bol hareketli şekersiz bir gün olması umudum 💃
Yorumunuz için teşekkür ederimm
kuzum spora başlanmaz sen yürüyüşle başla asansör kullanma mesela, otobüsten 1 durak önce in bu şekilde yavaş yavaş yürüyüşe başla daha sonra da evde veya dışarıda egzersize başlarsın

Tiroid kilo vermede çok etkili, ona iyi bakmak lazım maalesef. Bende de Haşimoto var ama ilaç kullanacak seviyede değil, kontrol ettiriyorum sürekli.
Daha önce başarmışsın yine başarırsın inanıyorum sana :) Ama koruma kısmı da zor, verdikleri geri almak maalesef çok kolay. O yüzden hedefine insen bile buralardan ayrılma derim, mutlaka faydası oluyor :KK66:

Ben de çok git geller yaşıyorum ama gelecek yaza kalması da çok geç olacak gibi.. 3'ü bitirmiş olacak seneye, şimdi 26 aylık. Benim oğlan da çok inatçı, o yüzden çok aşırı üstelemeden bi denesem mi diyorum..
Erkek çocuklarında baba çok etkili ya, bir arkadaşım da buna benzer bi şey anlatmıştı, babasıyla birlikte tuvalete gitmişler ve çocuk o gün ögrenmis tuvalete yapmayı :) Ben de babasına mı paslasam bu işi napsam :KK48::KK48:
canım şu an umut paşanın tam çiş öğrenme zamanı ne olur bırakma daha öteye mutlaka hallet 2-3 gece uykusuz kalırsın alırşır

Lazımlık ve adaptörle oynuyor, lazımlıga pijamalarıyla falan cok oturuyor ama bezini cıkartıp oturtmadım hic :) O kısımda inat edebilir gibi geliyor bana ama hayırlısı.
Sabahları hic kuru bez almadım maalesef. Ama hala emiyor, bence onun da etkisi var :olamaz:
canım memeyi ne zaman kescen kız paşam okula başlayacak nerdeyse 26 ay olmuş :KK53:

canım şu an umut paşanın tam çiş öğrenme zamanı ne olur bırakma daha öteye mutlaka hallet 2-3 gece uykusuz kalırsın alırşır
canım memeyi ne zaman kescen kız paşam okula başlayacak nerdeyse 26 ay olmuş :KK53:
Kaptanım ben de bu yaz bu çiş işini çözmek istemekle birlikte git geller yaşıyorum, en azından çiş sorunu ortadan kalksın :) Ama diğer konuda ne diyeceğimi bilemiyorum, Umut tam bir meme bağımlısı, nasıl ve ne zaman keseceğim bi fikrim yok :KK53:

Kaptanım ben de bu yaz bu çiş işini çözmek istemekle birlikte git geller yaşıyorum, en azından çiş sorunu ortadan kalksın :) Ama diğer konuda ne diyeceğimi bilemiyorum, Umut tam bir meme bağımlısı, nasıl ve ne zaman keseceğim bi fikrim yok :KK53:
canım acaba umut mu meme bağımlısı yoksa sen mi :confused: :21:

DSC_1991.webp
toplight toplight parkbyull parkbyull melita09 melita09

selam kızlar nasılsınız ben oğlumu yeni kreşine alıştırmaya uğraşıyorum bir yandan da işe gelmek yoruyor ikisi bir arada aşırı nemden de evde mayışıp kalıyoruz...
dün sabah :4-5 tane yağsız pişmiş sarma attım ağzıma kahvaltı niyetine,
öğlen az ev eriştesi ve yeşil fasulye yedim..
akşam dayanamadım bir porsiyon körili noodle yedim..
bu ara içtiğim suyu hesaplayamıyorum ama eve dönmek yaramadı bana onu farkettim en kısa zamanda toparlayacağım bende..
bir iki üye dışında etiketleme göremiyorum menülerinize saldırmayayım diye mi etiketlemiyorsunuz beni :KK70:
Sende ilk defa böyle bi menü görüyorum 😮

KAHVALTIM
2 haş.yumurta 5 zeytin peynir 1 kase yogurt domates maydanoz taze kekik 1 dilim ekmek
ARA
1 muz/1 kase kiraz /3 hurma (hepsi aynı anda değil)
AKŞAM
1 tabak mercimek çorbası salata 2 bardak ayran 3 litre su içtm Akşamda 1 saat yürüyüş yapacağım

Back
X