- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #310.301
Benim ufaklık uyuyorken koşubandında 1 saat yürüyüş yaptım şimdi de sade kahvemi içiyorum. Off kahve gerçekten iyi geldi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahveyi spordan önce iç canım yağ yakımı fazla olsun :) bende hep oğlan uyurken yapıyorum ama öğlenleri arada yapamıyorum malum iş güç yemek yapmak falan gerekiyor :// sorumluluklar olmasa ne güzel sporda yapılır diyetteBenim ufaklık uyuyorken koşubandında 1 saat yürüyüş yaptım şimdi de sade kahvemi içiyorum. Off kahve gerçekten iyi geldi.
Aynen öyle vallahi. Gün içinde bi sürü iş arasında spor yapmak zor gerçekten. Küçük kızkm Öğle uykusundayken yapmaya çalışıyorum. Büyük de benimle birlikte yürüdü bugünKahveyi spordan önce iç canım yağ yakımı fazla olsun :) bende hep oğlan uyurken yapıyorum ama öğlenleri arada yapamıyorum malum iş güç yemek yapmak falan gerekiyor :// sorumluluklar olmasa ne güzel sporda yapılır diyette
Menülere bakarak bu hafta güzel bi sonuç gelecek gibiKAHVALTI
3 Zeytin 2 haş yumurta yeşil biber salatalık domates peynir
ARA
2 ceviz bir avuç kiraz bir dilim karpuz
AKŞAM
Küçük 1 tabak Domatesli bulgur pilavı 2 bardak ayran biraz turşu 2.5 litre su içtim yürüyüş yapecağım
Tutamamışız galiba
Çok farklı değiliz halledeceğiz :)) göğüs bel değilde basen ağırlıklı senin squat yapman lazım :))Göğüs:105
Bel:100
Basen:126
İçler acısı![]()
Aman zayıflamadan squat yapmayın benden söylemesi dizlere yazık oluyoÇok farklı değiliz halledeceğiz :)) göğüs bel değilde basen ağırlıklı senin squat yapman lazım :))
:)))
:) Süper menüKAHVALTI
3 Zeytin 2 haş yumurta yeşil biber salatalık domates peynir
ARA
2 ceviz bir avuç kiraz bir dilim karpuz
AKŞAM
Küçük 1 tabak Domatesli bulgur pilavı 2 bardak ayran biraz turşu 2.5 litre su içtim yürüyüş yapecağım
Yok canım ya bakayım ama menülerim fena değil genelde ama giden kilo 500/600 grMenülere bakarak bu hafta güzel bi sonuç gelecek gibi![]()
Ölçü derken kızlar vucud ölçülerimizi yazıyoruz? Hemen ölçmeye gidiyorum:) Süper menü
Ölçülerini de bekliyorum :))
Sağol canım bakacağız 1 ay sonra ne kadar değişim olmuş bizdeGögüs: 100
Bel: 89
Basen:97 özellikye bel çok fena![]()