Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim ufaklık uyuyorken koşubandında 1 saat yürüyüş yaptım şimdi de sade kahvemi içiyorum. Off kahve gerçekten iyi geldi.
Kahveyi spordan önce iç canım yağ yakımı fazla olsun :) bende hep oğlan uyurken yapıyorum ama öğlenleri arada yapamıyorum malum iş güç yemek yapmak falan gerekiyor :// sorumluluklar olmasa ne güzel sporda yapılır diyette

Kahveyi spordan önce iç canım yağ yakımı fazla olsun :) bende hep oğlan uyurken yapıyorum ama öğlenleri arada yapamıyorum malum iş güç yemek yapmak falan gerekiyor :// sorumluluklar olmasa ne güzel sporda yapılır diyette
Aynen öyle vallahi. Gün içinde bi sürü iş arasında spor yapmak zor gerçekten. Küçük kızkm Öğle uykusundayken yapmaya çalışıyorum. Büyük de benimle birlikte yürüdü bugün 😊 o önde ben arkada..
Spor öncesi içiyorum normalde de bu sefer öncesinde içmeyi unuttum.
Bir de benim koşubandının önünde bi makine var masaj yapıyo titretiyor. 10 dakika da titrettim kendimi😆

KAHVALTI
3 Zeytin 2 haş yumurta yeşil biber salatalık domates peynir
ARA
2 ceviz bir avuç kiraz bir dilim karpuz
AKŞAM
Küçük 1 tabak Domatesli bulgur pilavı 2 bardak ayran biraz turşu 2.5 litre su içtim yürüyüş yapecağım

KAHVALTI
ARA
AKŞAM
Küçük 1 tabak Domatesli bulgur pilavı 2 bardak ayran biraz turşu 2.5 litre su içtim yürüyüş yapecağım
Menülere bakarak bu hafta güzel bi sonuç gelecek gibi😊

@toplight @morordek Sevgili kaptanların yine bir geldim grup canlandı🙈 Hep böyle oluyor, bir ara aklıma geliyor bir geliyorum grup canlanıyor sonra bir bakıyorum ben yok olmuşum!😂😂😂😂 Çok defa böyle oldu nedense baya tecrübe ettim.😃 Artık ben de kopmasam diyorum ne olur tutun beniiiii...🙈
Tutamamışız galiba😊

@toplight @morordek Sevgili kaptanların yine bir geldim grup canlandı🙈 Hep böyle oluyor, bir ara aklıma geliyor bir geliyorum grup canlanıyor sonra bir bakıyorum ben yok olmuşum!😂😂😂😂 Çok defa böyle oldu nedense baya tecrübe ettim.😃 Artık ben de kopmasam diyorum ne olur tutun beniiiii...🙈
:))) Leyl-i-fer Leyl-i-fer teee nereye gittin :)
balpamuk balpamuk nedir son durum ? Tutalım mıı bırakalım mı:)))

KAHVALTI
ARA
AKŞAM
:) Süper menü
Ölçülerini de bekliyorum :))

Bugün yediklerim. Aksama da sütlü kahve icerim heralde
PhotoCollage_20190715_195351619.jpg
PhotoCollage_20190715_195246386.jpg

Back
X