Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kardelen bugün senin canın tatlı istemiş bence 😃 Öğlende de şeftali karpuz yediğini görünce öyle düşündüm. Sabah tatlı bir şeyler mi yedin acaba? Cıss ne yahu söyle de çözüm üretelim. Yakman için cezan neyse keselim.😃
Canım adet dönemindeyim tatlı da yedim evet. Sabah pişi yedim ardından çikolatalı pasta. Sonra yürüyüş yapınca bi silkelendim kendime geldim. Artık bundan sonra yok. Bayram hedefime ulaşmalıyım

Ben de bugün kü menümüz yazayım bari belki birilerine ilham olur😝

Ben artık 2 öğün yapıyorum arkadaşlar. Sabahları sadece filtre kahve içiyorum. İlk öğünümü en erken 12.30’da yapıyorum ki bu durum pilates günleri daha da geç oluyor çünkü pilatesim 12’de başlıyor ve ben sadece kahve içerek aç karnına spor yapıyorum. Eve geldiğimde saat en erken 13.30’da ilk öğünü yiyebiliyorum. Bugün de pilates günümdü ve 13.30’da hızlıca ilk öğünü yedim çünkü dışarı çıkmam gerekiyordu. Normalde daha yayılarak bir şeyler yiyorum.

İlk öğün Öğle 13.30’da;
-2 dilim beyaz peynir
-1 haşlanmış yumurta
-1 dilim ananas

Son öğün Akşam 19.00’da;
-1 porsiyon kapuska yemeği
-Biraz mantar sote
-1 kase yoğurt

Bugün yediklerim. Aksama da sütlü kahve icerim heralde
Eki Görüntüle 2289213 Eki Görüntüle 2289214
pilavın kalorisi okadarcıkmıymış
Leyl-i-fer Leyl-i-fer senin hedef kilon 75 mi ? E yakında mezun mu Olcan :)
olsammı ki beni tutarsanız bwlki😁
Hahahahah ya çok alemsin Leyli, kahkaha attım okuyunca😂😂😂 Ya bu grubun bir durumu var, bir anda bir canlanıp coşuyor sonra birden de duruluyor. İşte o durulmayı azcık hissedecek olsam anında gidiyorum ne yapayım yahu benim psikolojim de önemli diyette😃 Yoksa demoralize olup tümden bırakıyorum. Bu arada sanmayın ki diyet yapmıyorum. 1 haftada 1300 verdim. Sıkı bir şekilde yapıyorum hatta hayatımda bir değişiklik yaptım pilatese dr gidiyorum!😂 Beni uzun zamandır tanıyanlar bilir, spor konusunda grubun en tembel üyesiyim ama şeytanın bacağını kırdım galiba🙈 Çok da iyi hissediyorum.👍🏻

Sizin nasıl gidiyor? Mesajını görünce direkt cevapladım Leylicim, sayfalara bakamadım. Ekip yine duruldu mu ne oldu? Ne durumdasınız? Toparlandı mı herkes? 😃 Yani, geleyim mi!??? 😂😂😂
haklısın gerçekten demoralize olmak çok kolay zaten ama bizde bunu kolaylaştırmayalım dimi başka yere de gidebilirsin ama bizede gel kürkçü dükkanı misali😁sevindim kilo vermene arada peşine takılırım.
Bu arada Eylül'de bende pilates ve zumbaya başlayacağım lojman içinde veriyorlar hiç üşenmem yakın olunca devamlı giderim :KK6:
bende eylül gibi pilates düşünüyor ama hiç yapmadım hoşuma gidermiki

Ben artık 2 öğün yapıyorum arkadaşlar. Sabahları sadece filtre kahve içiyorum. İlk öğünümü en erken 12.30’da yapıyorum ki bu durum pilates günleri daha da geç oluyor çünkü pilatesim 12’de başlıyor ve ben sadece kahve içerek aç karnına spor yapıyorum. Eve geldiğimde saat en erken 13.30’da ilk öğünü yiyebiliyorum. Bugün de pilates günümdü ve 13.30’da hızlıca ilk öğünü yedim çünkü dışarı çıkmam gerekiyordu. Normalde daha yayılarak bir şeyler yiyorum.

İlk öğün Öğle 13.30’da;
-2 dilim beyaz peynir
-1 haşlanmış yumurta
-1 dilim ananas

Son öğün Akşam 19.00’da;
-Biraz mantar sote
-1 kase yoğurt
İyide sen bçok az yemişsin doyuyomusun bunlarla

pilavın kalorisi okadarcıkmıymış
olsammı ki beni tutarsanız bwlki😁
haklısın gerçekten demoralize olmak çok kolay zaten ama bizde bunu kolaylaştırmayalım dimi başka yere de gidebilirsin ama bizede gel kürkçü dükkanı misali😁sevindim kilo vermene arada peşine takılırım.
bende eylül gibi pilates düşünüyor ama hiç yapmadım hoşuma gidermiki

İyide sen bçok az yemişsin doyuyomusun bunlarla

Kendimi 3-4 gün bu sisteme alıştırana kadar zorlandım. Pes etmeyince, alışınca rahatlıyorsun. 2 öğün yediğim için inan o saate kadar kendini tutunca fazla yiyemiyorsun zaten. Yediği 1 tabak yemekle doyuyor insan hemen. Dün dışarıdaydım oyaladım kendimi sabrettim ama evde olunca bazen bu kadar sabredemeyebiliyorum. O zaman da filtre kahve içiyorum ve 15.30-16.00 gibi küçük bir ara öğünle kendimi oyalıyorum.
Ancak dün o kadar az yememe ve spor yapmama rağmen pek de ekside değilim. Yine bir zor kilo verme dönemi sanki ama neyse negatifleri çağırmayayım. Patır patır gidecek hepsi bir anda biliyorum!😃

Menüm toplight toplight parkbyull parkbyull melita09 melita09

Kahvaltı
Bir yumurtadan omlet
Bir küp beyaz peynir
Domates
Öğle
Yulaf lapası 3 yemek kaşığı
Ara
Soda ve Türk kahvesi
Akşam
Bir kase yoğurt
Fırında çok az zeytinyağlı sebze karışımı
Su 3 litre kadar
Spor
1.5 saat bisiklet
menülerin çok usturuplu sevdim ;)
fakat kahvaltın yetersiz oraya yeşillik kuruyemiş ve zeytinyağı da ekle ;)

İlk öğün Öğle 13.30’da;
-2 dilim beyaz peynir
-1 haşlanmış yumurta
-1 dilim ananas

Son öğün Akşam 19.00’da;
-Biraz mantar sote
-1 kase yoğurt

Sporda öyle erken saatte değilmiş hani valla hayret ettim aç kalmana :) benim aç karna kolum kalkmaz :)))

Kurban Bayramı hedefleri (9.08.2019)

toplight(79/76,5)
Nurumcan94 (85,9/??)
Leyl-i-fer (76,6/74,6)
melita09 (69,8/65)
emnis (79,4/77,15)
matruj1 (63,5/??)
alwaysnforever(56,2/54,6)
kardelen321
(92,9/89,9)
sister12
(96/?? )
Mavimeltem(84/??)
Balpamuk (66,6/??)

kızlar kurban bayramı hedeflerini yazdım hata varsa düzeltirseniz sevinirim

Cherry Mom Cherry Mom toplight toplight

Şahnurcum Merhaba,
Senin nasıl gidiyor diyet? Adapte olabildin mi?

Bir de bizim eski bir liste vardı ölçülerimizin yazılı olduğu. O liste nerde acaba ilk sayfada göremedim.
canım listeye yeni girdim dün regli öncesi bir kriz tuttu o yüzden dünü unutmak istiyorum ama bu kilolar gidecek
sen kaybolma piyasadan bak buralardayız
tatlım inan ben çok uzun bir süre koptum buralardan çikalatacanavarı mı tutuyoprdu o listeyi inatettim mi hatırlayamadım şimdi?

Back
X