Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eklentiler

• IMG_20190708_225633.webp
    IMG_20190708_225633.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 21
Tutamamışız galiba😊

Hahahahah ya çok alemsin Leyli, kahkaha attım okuyunca😂😂😂 Ya bu grubun bir durumu var, bir anda bir canlanıp coşuyor sonra birden de duruluyor. İşte o durulmayı azcık hissedecek olsam anında gidiyorum ne yapayım yahu benim psikolojim de önemli diyette😃 Yoksa demoralize olup tümden bırakıyorum. Bu arada sanmayın ki diyet yapmıyorum. 1 haftada 1300 verdim. Sıkı bir şekilde yapıyorum hatta hayatımda bir değişiklik yaptım pilatese dr gidiyorum!😂 Beni uzun zamandır tanıyanlar bilir, spor konusunda grubun en tembel üyesiyim ama şeytanın bacağını kırdım galiba🙈 Çok da iyi hissediyorum.👍🏻

Sizin nasıl gidiyor? Mesajını görünce direkt cevapladım Leylicim, sayfalara bakamadım. Ekip yine duruldu mu ne oldu? Ne durumdasınız? Toparlandı mı herkes? 😃 Yani, geleyim mi!??? 😂😂😂

:))) Leyl-i-fer Leyl-i-fer teee nereye gittin :)
balpamuk balpamuk nedir son durum ? Tutalım mıı bırakalım mı:)))

Cherry Mom Cherry Mom cim valla sıkı diyetteyim. Pilatese de gidiyorum. İstikrarlıyım da! Artık siz karar verin😂 Tutarsanız fayda görürsünüz gibi geliyor bana. Full motivasyon! Hayatımda ilk defa spor yapmaya karar vermişim ve istikrarlı bir şekilde devam ediyorum. Bu fırsatı kaçırmayın derim🙈😂😂😂

Cherry Mom Cherry Mom cim valla sıkı diyetteyim. Pilatese de gidiyorum. İstikrarlıyım da! Artık siz karar verin😂 Tutarsanız fayda görürsünüz gibi geliyor bana. Full motivasyon! Hayatımda ilk defa spor yapmaya karar vermişim ve istikrarlı bir şekilde devam ediyorum. Bu fırsatı kaçırmayın derim🙈😂😂😂
:KK5:
Süpersin canım seni kaçırmayalım ozaman sayfad a canlı seversin daha çok motive olur bizide motive edersin :))
Güncelde kaç kilosun ? Sen zaten zayıftınn :))

:KK5:
Süpersin canım seni kaçırmayalım ozaman sayfad a canlı seversin daha çok motive olur bizide motive edersin :))
Güncelde kaç kilosun ? Sen zaten zayıftınn :))

Şimdi hakikatten baktığında görüntü olarak çok kilolu sayılmam ama vücudun alışkın olduğu belli bir kilo ve yağ oranı var, onu aşınca insanda hem sağlık sorunları başlıyor hem de ben de hemen uyuklama hali ve tembellik baş gösteriyor. Bu durum da beni inanılmaz rahatsız ediyor. Son dönemlerde takmayıp yediğim abur cuburlardan resmen karın bölgem yağlandı gözle selülitimsi bir görüntüyü gördüm yani🙈
Geçen sene 68’den 61’e inmiştim kendimi saldığım tek 1 ayda hop diye 4 kiloyu geri aldım. O moral bozukluğuyla iyice saldım ve 68’e yeniden çıktım. 1 hafta önce 68’le başladım. Şu anda 66.7 yim.
Sabah tartılıp son kilomu yazarım. Vücut ölçülerinizi de mi yazıyorsunuz?
Bu arada karnım yağlandı ama karnım yağlandı derken karından kilo alan biri değilim, belim kalçama göre ince. Basenler almış başını biz gidiyoruz diyordu ki “dur!” dedim.🙈

Bu arada Eylül'de bende pilates ve zumbaya başlayacağım lojman içinde veriyorlar hiç üşenmem yakın olunca devamlı giderim :KK6:

Bence de gitmelisin. Ben daha çok başındayım ama geçen seneyle kıyaslıyorum da, kilo verirken vücudum sıkı sıkı şu an. Bacaklarım çok iyi toparlandı şimdiden bile. Kesinlikle spor yapan vücutla yapmayan vücut bir değil buna net ikna oldum.🙈

Bugünkü menüm
Sabah
  • Çok cısss
Öğle
  • 1 şeftali
  • 1 dilim karpuz
Akşam
  • Etli taze fasulye 4-5 kaşık
  • 1 dilim tam buğday ekmeği
  • 1 kase yoğurt
2,5 lt su
1 saat yürüyüş

Kardelen bugün senin canın tatlı istemiş bence 😃 Öğlende de şeftali karpuz yediğini görünce öyle düşündüm. Sabah tatlı bir şeyler mi yedin acaba? Cıss ne yahu söyle de çözüm üretelim. Yakman için cezan neyse keselim.😃

Bence de gitmelisin. Ben daha çok başındayım ama geçen seneyle kıyaslıyorum da, kilo verirken vücudum sıkı sıkı şu an. Bacaklarım çok iyi toparlandı şimdiden bile. Kesinlikle spor yapan vücutla yapmayan vücut bir değil buna net ikna oldum.🙈
Evet evet bende kilo alıyorum 79 kiloyum şuan ama kimse inanmıyor :) çünkü düzenli olmasa da spor hep var hayatımda ama tabi yaş aldıktan sonra böyle olmayacağız o yüzden dikkat etmek lazım hep

Şimdi hakikatten baktığında görüntü olarak çok kilolu sayılmam ama vücudun alışkın olduğu belli bir kilo ve yağ oranı var, onu aşınca insanda hem sağlık sorunları başlıyor hem de ben de hemen uyuklama hali ve tembellik baş gösteriyor. Bu durum da beni inanılmaz rahatsız ediyor. Son dönemlerde takmayıp yediğim abur cuburlardan resmen karın bölgem yağlandı gözle selülitimsi bir görüntüyü gördüm yani🙈
Geçen sene 68’den 61’e inmiştim kendimi saldığım tek 1 ayda hop diye 4 kiloyu geri aldım. O moral bozukluğuyla iyice saldım ve 68’e yeniden çıktım. 1 hafta önce 68’le başladım. Şu anda 66.7 yim.
Sabah tartılıp son kilomu yazarım. Vücut ölçülerinizi de mi yazıyorsunuz?
Bu arada karnım yağlandı ama karnım yağlandı derken karından kilo alan biri değilim, belim kalçama göre ince. Basenler almış başını biz gidiyoruz diyordu ki “dur!” dedim.🙈
62.8 le izne ayrılmışın galiba iyi hemencik inersin o kioya listede girmiş olursun.
Dediğinde çok haklısın herkesin alışık olduğu bir kilo oluyor onu geçti mi kendini çok kötü hissediyorsun.. spor insana çok iyi geliyor kesinlikle.
Ölçülerini alıp beni etiketlersen kaydederim canım bakalım nasıl bir değişiklik olacak :))

62.8 le izne ayrılmışın galiba iyi hemencik inersin o kioya listede girmiş olursun.
Dediğinde çok haklısın herkesin alışık olduğu bir kilo oluyor onu geçti mi kendini çok kötü hissediyorsun.. spor insana çok iyi geliyor kesinlikle.
Ölçülerini alıp beni etiketlersen kaydederim canım bakalım nasıl bir değişiklik olacak :))

Sabah tartılıp ölçüleri alırım Cherry Mom Cherry Mom cim. 👍🏻

toplight toplight parkbyull parkbyull melita09 melita09
Kahvaltı
1 haş yumurta
7 zeytin
Domates satalık
Peynir
Bir parça simit ufacık :)
KöZlenmiiş kırmızı biber
Öğlen
1 galeta
4 yeşil erik
Akşam
Tavuk suyu çorba
Yoğurtlu köz patlıcan
4kaşık bulgur pilavı
Çayla birlikte bir avuç leblebi ve kuru üzüm
Su 3litre gibi.
Spor
1 saat bisiklet ( henüz bitmedi devam ediyorum)

Back
X