- 23 Mart 2016
- 30.458
- 91.309
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #310.321
Şunun gibi alabilirsin canımKızlar ölçüler nereler den alınıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şunun gibi alabilirsin canımKızlar ölçüler nereler den alınıyor
Cıssssmııııı ne o neeeBugünkü menüm
Sabah
Öğle
- Çok cısss
Akşam
- 1 şeftali
- 1 dilim karpuz
2,5 lt su
- Etli taze fasulye 4-5 kaşık
- 1 dilim tam buğday ekmeği
- 1 kase yoğurt
1 saat yürüyüş
Tutamamışız galiba![]()
Cherry Mom cim valla sıkı diyetteyim. Pilatese de gidiyorum. İstikrarlıyım da! Artık siz karar verin
Tutarsanız fayda görürsünüz gibi geliyor bana. Full motivasyon! Hayatımda ilk defa spor yapmaya karar vermişim ve istikrarlı bir şekilde devam ediyorum. Bu fırsatı kaçırmayın derim
![]()
Süpersin canım seni kaçırmayalım ozaman sayfad a canlı seversin daha çok motive olur bizide motive edersin :))
Güncelde kaç kilosun ? Sen zaten zayıftınn :))
Bu arada Eylül'de bende pilates ve zumbaya başlayacağım lojman içinde veriyorlar hiç üşenmem yakın olunca devamlı giderim![]()
Bugünkü menüm
Sabah
Öğle
- Çok cısss
Akşam
- 1 şeftali
- 1 dilim karpuz
2,5 lt su
- Etli taze fasulye 4-5 kaşık
- 1 dilim tam buğday ekmeği
- 1 kase yoğurt
1 saat yürüyüş
Şunun gibi alabilirsin canım
Evet bende şimdi farkettim kendim öyle aldım zaten ama fotoğrafta farketmemişim :)Kalçanın daha aşağıdan alınması gerekmez mi? Kalçanın en çıkıntılı olan yerinden yani en bombeli yerinden alınması gerekiyor.![]()
Evet evet bende kilo alıyorum 79 kiloyum şuan ama kimse inanmıyor :) çünkü düzenli olmasa da spor hep var hayatımda ama tabi yaş aldıktan sonra böyle olmayacağız o yüzden dikkat etmek lazım hepBence de gitmelisin. Ben daha çok başındayım ama geçen seneyle kıyaslıyorum da, kilo verirken vücudum sıkı sıkı şu an. Bacaklarım çok iyi toparlandı şimdiden bile. Kesinlikle spor yapan vücutla yapmayan vücut bir değil buna net ikna oldum.![]()
62.8 le izne ayrılmışın galiba iyi hemencik inersin o kioya listede girmiş olursun.Şimdi hakikatten baktığında görüntü olarak çok kilolu sayılmam ama vücudun alışkın olduğu belli bir kilo ve yağ oranı var, onu aşınca insanda hem sağlık sorunları başlıyor hem de ben de hemen uyuklama hali ve tembellik baş gösteriyor. Bu durum da beni inanılmaz rahatsız ediyor. Son dönemlerde takmayıp yediğim abur cuburlardan resmen karın bölgem yağlandı gözle selülitimsi bir görüntüyü gördüm yani
Geçen sene 68’den 61’e inmiştim kendimi saldığım tek 1 ayda hop diye 4 kiloyu geri aldım. O moral bozukluğuyla iyice saldım ve 68’e yeniden çıktım. 1 hafta önce 68’le başladım. Şu anda 66.7 yim.
Sabah tartılıp son kilomu yazarım. Vücut ölçülerinizi de mi yazıyorsunuz?
Bu arada karnım yağlandı ama karnım yağlandı derken karından kilo alan biri değilim, belim kalçama göre ince. Basenler almış başını biz gidiyoruz diyordu ki “dur!” dedim.![]()
62.8 le izne ayrılmışın galiba iyi hemencik inersin o kioya listede girmiş olursun.
Dediğinde çok haklısın herkesin alışık olduğu bir kilo oluyor onu geçti mi kendini çok kötü hissediyorsun.. spor insana çok iyi geliyor kesinlikle.
Ölçülerini alıp beni etiketlersen kaydederim canım bakalım nasıl bir değişiklik olacak :))
Tamam canım ben spora başlıyorum ,:)) malum oğlum anca uyudu :) iyi geceler
Yaa pişi yapmıştımda ondan yedim sabahCıssssmııııı ne o neee![]()
![]()
![]()
Patates kızartması börek ??![]()
Diyetkolik =)Bu hangi program acaba fit365 mi?