Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi aksamlar kızlar sonunda evime geri geldim bugün uğrayamadım kalecikten domates almıştım menemen ve domates suyu yaptım şeftali suyu yaptım yorulmuşum şimdi oturdum kusura bakmayın bu hafta sizinle hiç ilgilenemedim
Hoşgeldin kaptanım özledik seni.

Biri benim yerime menuyu yazıverse:)))
Bugün ki menum sabah ceyrek ekmek tost cay ıkı uc zeytin bır tatlı kasıgı recel
Ara meyve yedim uzum
Öğlen kazandibi tatlısı bıraz cekırdek çitledım
Aksam bir tabak kıymalı makarna salata uc dilim karpuz suda ıkı litreye yaklasmıstır

Biri benim yerime menuyu yazıverse:)))
Bugün ki menum sabah ceyrek ekmek tost cay ıkı uc zeytin bır tatlı kasıgı recel
Ara meyve yedim uzum
Öğlen kazandibi tatlısı bıraz cekırdek çitledım
Aksam bir tabak kıymalı makarna salata uc dilim karpuz suda ıkı litreye yaklasmıstır
tatlım bu menü hiç sağlıklı beslenme yada diyet menüsü değil kazandibi çekirdek reçel makarna ve hiç spor yok

Maydanoz suyu kaynatıyorum şu an. Pis boğaz olmanın cezası çok büyük. Garnitüre ekliyordum ki bir baktım yiyorum :) neyse halledeceğim ben onu. bugün suyumu da arttırayım.. 4 lt içeyim. En iyi ödem çözücü su sonuçta.
arada öyle olur canım halledersin sen onu

arada öyle olur canım halledersin sen onu

Hallettim canım şimdilik sorun yok, sabah 78,8 dim. Daha fazla eksi için çok eskiden diyetisyenin verdiği iki günlük karbonhidrat diyeti vardı genelde adet başlayınca yapılırdı. benim başlamadı ama ödem için yapasım var. sadece tartından tırsıyorum. Çünkü öğlen akşam 6 kaşık makarna var.Böyle tek tip düşük kalorili diyetlerden çok haz etmiyorum, ama senelerdir de yapmadığım için vücut için tam şaşırtma olur :)

Back
X