- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #312.641
valla bacaklarım ağrımasa yaparmıydım hiç bilmiyorum çare arayıp duruyorumOoooo Süpersin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla bacaklarım ağrımasa yaparmıydım hiç bilmiyorum çare arayıp duruyorumOoooo Süpersin
Ben 18'i geçirmemeye çalışıyorumAkşamı çok mu erken yiyorsunuz
Bilmiyorum ama değiştirdim . Sonunda sağlam ve içime sindi tartildim 57.7 enson bakalım artıko 38 yağ kilosu olabilirmi
Hoşgeldin kaptanım özledik seni.iyi aksamlar kızlar sonunda evime geri geldim bugün uğrayamadım kalecikten domates almıştım menemen ve domates suyu yaptım şeftali suyu yaptım yorulmuşum şimdi oturdum kusura bakmayın bu hafta sizinle hiç ilgilenemedim
Cok kılolu degıl gibisiniz hedef kacBilmiyorum ama değiştirdim . Sonunda sağlam ve içime sindi tartildim 57.7 enson bakalım artık
ay ben de özledim ama bugün kışlık hazırlık yaptım baya yoruldumHoşgeldin kaptanım özledik seni.
tatlım bu menü hiç sağlıklı beslenme yada diyet menüsü değil kazandibi çekirdek reçel makarna ve hiç spor yokBiri benim yerime menuyu yazıverse:)))
Bugün ki menum sabah ceyrek ekmek tost cay ıkı uc zeytin bır tatlı kasıgı recel
Ara meyve yedim uzum
Öğlen kazandibi tatlısı bıraz cekırdek çitledım
Aksam bir tabak kıymalı makarna salata uc dilim karpuz suda ıkı litreye yaklasmıstır
Boyuma göre çok kiloluyum.Cok kılolu degıl gibisiniz hedef kac
Az önce ağzıma 3 tane kornişon turşu kaçmış olabilir :) ödem zamanı da süper oldu değil mi ?
Maydanoz suyu kaynatıyorum şu an. Pis boğaz olmanın cezası çok büyük. Garnitüre ekliyordum ki bir baktım yiyorum :) neyse halledeceğim ben onu. bugün suyumu da arttırayım.. 4 lt içeyim. En iyi ödem çözücü su sonuçta.aynen yani bravo :))))
arada öyle olur canım halledersin sen onuMaydanoz suyu kaynatıyorum şu an. Pis boğaz olmanın cezası çok büyük. Garnitüre ekliyordum ki bir baktım yiyorum :) neyse halledeceğim ben onu. bugün suyumu da arttırayım.. 4 lt içeyim. En iyi ödem çözücü su sonuçta.
arada öyle olur canım halledersin sen onu