Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Buradaki menuler neden bu kadar dikkate alınıyor önemli olan kilo vermek değil mı mesela bende tavugu saglıklı bulmuyorum sütlü tatlının neresi saglıksız yada turşunun menulerde çok kıstıgınızı düşünüyorum bana bu sağlıksız geliyor verip tekrar iki katını alma ihtimali var

Buradaki menuler neden bu kadar dikkate alınıyor önemli olan kilo vermek değil mı mesela bende tavugu saglıklı bulmuyorum sütlü tatlının neresi saglıksız yada turşunun menulerde çok kıstıgınızı düşünüyorum bana bu sağlıksız geliyor verip tekrar iki katını alma ihtimali var
Şeker olduğu için sağlıksız.. bazı diyetlerde haftada bir küçük porsiyon veriliyo tabi eğer diğer günler kaçamak yoksa

Sende aç karnına mı içiyorsun? Valla 5 kere iiçtim tesadüf falandır dedim ama 5 inde de kustum
Ben kahvaltı sonrası içiyorum canım genelde
Hiç keyfim yok ya hergün tartılmanın bi zararı işte.
15 dk leslie yaptım canım
Tartıya çok takılıyorsun canım ya. Çok fazla moralini bozuyo senin. Önümüzdeki hafta hiç tartılma dan ilerlemeyi denesene bi.

Şeker olduğu için sağlıksız.. bazı diyetlerde haftada bir küçük porsiyon veriliyo tabi eğer diğer günler kaçamak yoksa
Şeker herşeyde var ben yasaksız diyetten yanayım hepsinden yiyeceksın az yiyeceksın dengeyi saglayacaksın bide karbonhidrat protein ayarlaması yapıyorlar onu tam bilmiyorum ama yasaksız diyeti araştırın bence diyette zorlananlar

İnsanlar sizi motive etmeye çalıştıkça siz demotive etmeye çalışıyorsunuz rica ediyorum rejim yapmak gibi bir niyetiniz yok ise zorlamayın

Şeker herşeyde var ben yasaksız diyetten yanayım hepsinden yiyeceksın az yiyeceksın dengeyi saglayacaksın bide karbonhidrat protein ayarlaması yapıyorlar onu tam bilmiyorum ama yasaksız diyeti araştırın bence diyette zorlananlar
Buradaki amaç daha çok sağlıklı beslenmek. Tuzun, şekerin vücudumuza verdiği kanıtlanmış zararlar var. Biz uydurmuyoruz ki 🤷🏻‍♀️

Canım ;
Tavuğu sağlıksız bulman yetiştirilme koşulları ve doğal olmaması ile alakalı. Öte yandan sütlü tatlı da içindeki şeker nedeniyle sağlıklı olamaz.
Vücutta şeker kanser hücrelerinin en sevdiği şeydir mesela. Hal böyle olunca her türlü şekerden uzak durmak, sınırlı olacak şekilde meyve şekeri ile yetinmek gerekir. Ama tabiki böyle bir hayat gerçekçi değil.

Sütlü tatlı ve diğer kaçamaklara diyet açısından bakınca da; kilo kaybetme aşamasında bunlardan genel olarak uzak durulur ya da haftada bir yarım porsiyon yenir, yeterli kilo verip koruma programına geçince de bir porsiyona çıkabilir. Ama genel olarak sağlıksız olması nedeniyle haftada bir kaçamak, ya da haftada bir gün serbest gün gibi yaşamak önerilir.

Kendimden örnek vermem gerekirse, ben ne zaman en masum abur cuburdan bile uzaklaşsam, yediğim sebze meyveden tat alamaya başlıyorum. Kaçamak miktarım arttıkça ağzımın tadı da kalmıyor. Kendi adıma şu süreçte 1 top sade dondurma bile yemeyi tercih etmiyorum. Bunu gün içinde menülerim ile kesinlikle dengeleyebilirim. Ancak şu an bence aşırı kiloluyum,zaten yeterince yapay şeker ile beslendim.. mevcut kilomun %5 -%10 kısmını kaybedince eğer canım isterse haftada bir gün bir öğün düşünebilirim.
Bir de yediğimiz her şey için, onu yersem ne yememeliyim kısmını bilmeliyiz. Sen gün içinde yediklerini böyle değerlendiriyor musun bilmiyorum. Ama sadece diyetin değil, korumanın da kritik noktası bu bence.

Tatlım biz ideal kilomuza indikten sonra yapmayı düşünüyoruz bu dediklerini. Gerçi senin dediğin gibi zayıflayan insanlar da ciddi sporlar yapan insanlar. Kas yoğunluğu fazla olanlar.
Tuzun da şekerin de zararları kanıtlanmış. That sugar diye bi belgesel var izleyebilirsin inanmıyorsan. Şu anda hangi diyetisyene gidersen git 3 aşağı 5yukatı burada gördüğün menüler gibi listeler veriyorlar zaten. Ama yine de sen bunlara uymak zorunda değilsin tabiki. Bizim burda amacımız birbirimizi motive etmek spora yönlendirmek sağlıklı beslenmeyi öğrenmek ve kilo vermek.

Benim diyetisyen 3 haftadan önce ölüyorum desen vermez.. önce çalış elman kızarsın bakarız modunda. O da 3 hafta sonra yarim porsiyon sütlü tatlı :) hatırlıyorum bir arkadaşımı meyveli soda diye haftalarca yalvarttı, kız meğer hamileymiş, belki de ondan canı çekiyordu. Öğrendi diyeti bıraktılar ilk yaptığı şey meyveli soda içmek oldu :)

Son düzenleme:
3-5 kg veriyor olsam yasaksız( sınırsız değil, ölçülü kaçamak, yani haftada 1 kez ile ) diyet olabilir ama 10 kg ve üstü veriyorsam biraz da yediklerime saymam gerektiğini düşünüyorum.
Zaten yasaksız beslenmişim obez olmuşum. Çok da bu tutumda ısrarcı olmamak lazım :)

o zaman zayıflama gruplarının bir anlamı kalmıyor menüler aağlıklı zayıflamak kilo vermek için önemli tavuğu sağlıksız bulmanız normal bütçeniz yeterli ise kırmızı et yiyebilirsiniz veya başka protein kaynakları var sütlü tatlı da aynı şekilde sağlıklıdır ama zayıflama sürecinde mümkün olduğu kadar yenmemeli ve koruma aşamasında da dikkatli olarak yenmeli diyet değil sağlıklı beslenme ile kilo verirseniz zaten iki katını alorsınız

3-5 kg veriyor olsam yasaksız( sınırsız değil, ölçülü kaçamak, yani haftada 1 kez ile ) diyet olabilir ama 10 kg ve üstü veriyorsam biraz da yediklerime saymam gerektiğini düşünüyorum.
Zaten yasaksız beslenmişim obez olmuşum. Çok da bu tutumda ısrarcı olmamak lazım :)
Anladım umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız

Benim diyetisyen 3 haftadan önce ölüyorum desen vermez.. önce çalış elman kızarsın bakarız modunda. O da 3 hafta sonra yarim porsiyon sütlü tatlı :) hatırlıyorum bir arkadaşımı meyveli soda diye haftalarca yalvarttı, kız meğer hamileymiş, belki de ondan canı çekiyordu. Öğrendi diyeti bıraktılar ilk yaptığı şey meyveli soda içmek oldu :)
Ay kıyamam :)) bende kokoreç diye ölmüştüm başka aşercek şey bulamadım yemedim tabi mağlum enfeksiyon olabilir diye eşime dedim savaş bana doğumda çiçek miçek getirme yarım ekmek kokoreç getir demiiştimm:)))

Back
X