• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

KAHVALTI
2 yumurta sahanda 1 dilim peynir 5 zeytin domates maydonaz taze nane 1 dilim ekmek

ARA
1 tane cennet hurması

AKŞAM
2 Y.k bulgur pilavı 1 kase patates sulusu

2.5 litre su kızlar artık menülerimde ayran peynir yoğurt süt olmayacak malesef (hepsinide çok severdim 😢😢) bebeğimin süt alerjisi çıktı bugün dr diyet verdi bakalım bir süre böyle

KAHVALTI
2 yumurta sahanda 1 dilim peynir 5 zeytin domates maydonaz taze nane 1 dilim ekmek

ARA
1 tane cennet hurması

AKŞAM

2.5 litre su kızlar artık menülerimde ayran peynir yoğurt süt olmayacak malesef (hepsinide çok severdim 😢😢) bebeğimin süt alerjisi çıktı bugün dr diyet verdi bakalım bir süre böyle
Ayy canım ya kaç aylıktı bebeğin. Bazı alerjik durumlar büyüyünce geçiyo canım üzülme

Orduluyum, evlenip ayrıldım. Bu arada günlük kilo bildirimini buraya mı yazıyoruz?
Ben de Giresunluyum da ondan sordum. Günlük kilo paylaşmıyoruz canım. Cuma günleri tartı günü. Pazartesi de kontrol tartısı bildiriyoruz. Akşamları gün içinde yediklerimizi, içtiğimiz su miktarını, yaptığımız sporu yazıyoruz buraya. Herkes birbirinin menüsünü yorumlamaya çalışıyo. Yanlışları düzeltmek adına.

Ben de Giresunluyum da ondan sordum. Günlük kilo paylaşmıyoruz canım. Cuma günleri tartı günü. Pazartesi de kontrol tartısı bildiriyoruz. Akşamları gün içinde yediklerimizi, içtiğimiz su miktarını, yaptığımız sporu yazıyoruz buraya. Herkes birbirinin menüsünü yorumlamaya çalışıyo. Yanlışları düzeltmek adına.
Hemşeri çıktık :) Tamam canım ben yarından itibaren baslıyorum sanırım

64851886_2256313831142685_8836082694635828097_n.webp

KAHVALTI

ARA
1 tane cennet hurması

AKŞAM

geçmiş olsun inş çabuk geçer bu durum

Back
X