- 23 Mart 2016
- 30.144
- 90.789
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #314.081
BakalımYaparsın kuzum sen. İnanıyorum ben.
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BakalımYaparsın kuzum sen. İnanıyorum ben.
![]()
Hım süper Ozman canım Allah'ım kilo koruması da zor bu işin neyse bir oraya gelelim de bunu yapan onuda yapar herhalde :))2 dilim Ekmen değil ki bir dilim pasta.. 2 dilim ekmek+2 porsiyon meyve + 2 tatlı kaşığı yağ demek.
Diyelim yarın bir dilim pasta yemek istesem; sabah ve öğlenden 1 er dilim ekmek çıkarırım , sabah 2 ceviz ya da 5 zeytin yemem, ara öğünden 2 meyve ( 1 meyve yiyorsam, 2. Meyveyi yine ekmekten çıkarmak lazım) ve fındık bademden çıkarmak lazım..
Bunu her zaman yapmayacaksın zaten. Kilo verirken de yapmayacaksın. Kilo verirken dönüşüm listeleri farklı. Ben ideal kiloya geldiğimde haftada bir gün ya da bir öğün serbest yapalım sen seç demişti diyetisyen. Ben öğün seçtim. Bunlar haftada bir yapacağım dönüşümlerdi.
[/QUOTE]Bebeğim 3 aylık b vicks diye markanın aloe vera lavanta karidimi kremi var 6 aydan once kullnilmaz yaziuodu kullndim bugun insallah bisey olmaZQUOTE="Leyl-i-fer, post: 61138239, member: 929013"]
geçmiş olsun canım benimde bi bilgim yok bu konuda.ancak diğer cilt hastalıklarına iyi gelen şeyleri kullanabilirsin diye düşündüm ilaçlarını kullanırken bence.sirkeli suyla tuzlu suyla vucudu silmek veya yıkamak gibi.lavanta okudum internette.saç biti içinde lavanta veya kafuru kullanılır mesela.bunlar gibi.üzüldüm gerçekten kaşıntıya nasıl dayanıyor .ne kadar bebeğin.
Nasıldı Karatay kahvaltı sadece kısır yediğine göre tok tutmuş ?:)Selam kızlar
Okul açıldı yazamadım bu ara
Kahvaltı Karatay kahvaltısı
Akşam kısır
Her gün 1 saat yürüyorum
kardelelen321
3 litre su
Sıvı diyetinden sonra çok bile geldi:)Nasıldı Karatay kahvaltı sadece kısır yediğine göre tok tutmuş ?:)
bu ceza menüsü olayını çok tuttum mükemmelAma sendeki büyük cesaret denizcim. İçli köfte tutturmak zordur. Her babayiğidin harcı değildir. Atomu parçalamış kadar oldun bence
Tatlım iş yerinde arkadaşlarının nasıl bu kadar zayıfladın manken gibi olmuşsun dediklerini hayal et. O gün gelecek çok yakında. Yeterki gayretli ol
Aslında takımda ceza menüsü diye bişey olmalı. Kaçamak yapanlara ertesi gün yaptırılacak bi liste. Düşük karbonhidrat bol protein bol su 1 saat egzersiz.Nasıl olur ceza menüsü.
yok canım yok kaçırmadınDönen oldu mu kaçırdım mı ? Becerebilir miyim acaba yardımcılığı![]()
yazmıştım yaa gözüme kestirdiğim birileri var gönüllü çıkmazsa ona zorla yapacağım diye en büyük adayım sendin biliyon mu
bravo canım sana ben düşünmeden 2 adet yerdim / az yedim derdimYa ben şimdilik yemeyeceğim. Çünkü suda haşlama sevmiyorum. ileride yersem de dönüşüm listesi kullanırım. Orada karşılığı var içli köftenin de.. fakat bunları 6 lı kilolarda yapmak istiyorum şimdi değil.
yazmıştım yaa gözüme kestirdiğim birileri var gönüllü çıkmazsa ona zorla yapacağım diye en büyük adayım sendin biliyon mugönüllü olmayaydın zorunlu olacaktım
seabahara söyleyeyim düzenlesin ama 1 gönüllü daha çıkarsa çok sevinirimçünkü bazen hem kaptanın hem de yardımcının işi çıkınca 2. bir kişiye ihtiyaç oluyor gerçi
morordek
morordek kaptanım da sağolsun her cuma listeyi bi kontrol ediyor
Günaydın herkese![]()
Günaydınn kızlar :)günaydın kızlar
Çok geçmiş olsun kolaylıklar diliyorumgünaydınlarkızlar kusura bakmayın şu aralar uğrayamıyorum her işi hallettim üstüne bir de küçük oğlanın çekim işi kaldı reklamlarda oynamayı çok istiyordu temmuz ayında bir ajansa resmini göndermiştim çok beğenmişler çekime çağırmışlardı dün de star da yeni başlayan bir dizi için aradılar bu öğleyin çekime gideceğiz bu arada dün meme kanseri için kontrollerimi yaptırdım mamografi ve ultrason çektrmiştim onlarıın sonuçlarını gösterdim sonrasında nefroloji dr una gittim ctesi gün de ilaçlı ultrason çekilecekmiş bu arada bu koşturmaya bünye dayanmadı sanırım dün gece burun tıkandı nefes alamıyorum gözlerim akıyor bir bu eksikti iptal oldum
bu koşturmaca içinde akşamları ekstra yürüyüş yapamadım maalesef günlük 6-7 bin adımla günü tamamladım 10 bin adımı gecemedim yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum
Canım Hoşgeldin. 1. sayfada kurallarımız var oku istersen. Sana uyarsa okudum kabul ediyorum yazman yeterli. Ondan sonra bizimlesin. Ardından biraz da kendini tanıtırsan memnun oluruz.Kızlar bende zayıflamak istiyorum ama takımlar var sanırım bakamadım çok ama neye göre alıyorsunuz takımlara