• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızzzz ballı lokma kg almışım :)) 74.4 düm
AA ben neden 75 i referans aldım. Kendi kilomla karıştırdım herhalde ya da dün 75 i konuştuk ya ona gitti aklım. bir de diyorum o verdi ben aldım nasıl aramızdaki fark bu kadar az :) bu akşam bisiklet yapmadan gün içinde ödem atıcı içip yarın tekrar mı tartılsan acaba ?

AA ben neden 75 i referans aldım. Kendi kilomla karıştırdım herhalde ya da dün 75 i konuştuk ya ona gitti aklım. bir de diyorum o verdi ben aldım nasıl aramızdaki fark bu kadar az :) bu akşam bisiklet yapmadan gün içinde ödem atıcı içip yarın tekrar mı tartılsan acaba ?
Kaslarım çok ağrıyor belki spor yüzünden oldu sıkmıyorum canımı senin kg de bir olay bak o kadar dün arbys konuştuk kilo aldık hahajaj

dünkü yediklerimi yazayım
sabah
küçük bir pizza dilimi kadar patatesli yumurta peynir zeytin domates salatalık 2 dilim ekmek

ara 1 poğaça ben yaptım kendime küçük bir adet yaptım(dayanamıyorum keşke yemesem)

arada 1 erikli yoğurt
arada kahve bol su
akşam beylere şöyle kıymalı börek yapayım dedim kendim açtım yaptım ama fırında çok kurutmuşum :halay:
2 ısırık börek çay peynir zaytin domates salatalık bir parça beyaz ekmek

bol bol su spor yapamadım ama hiç oturmadım ya keşke onlarda sayılsa sürekli temizlik yap yemek yap pazar alışverişi yap kışlık hazırla bugünün yemeğini yap çocuğu okula hazırla ütü yap (ağlamak istiyorum)

şuan okulda dinleniyorum arkadaşlar kahvemi içtim kahvaltımı yaptım öğrencilere yardım ediyorum
ekim ayına 64 olarak girmek istiyorum bu sefer yapacam

Kaslarım çok ağrıyor belki spor yüzünden oldu sıkmıyorum canımı senin kg de bir olay bak o kadar dün arbys konuştuk kilo aldık hahajaj
Yok ya ben bu ara zaten konuştuğum, kokusunu aldığım, eşim yerken izlediğim her besinin kalorisini alıyorum buna kesinlikle emin oldum. Dünkü spordan sonra vermediysek başka açıklaması olamaz :)

dünkü yediklerimi yazayım
sabah
küçük bir pizza dilimi kadar patatesli yumurta peynir zeytin domates salatalık 2 dilim ekmek

ara 1 poğaça ben yaptım kendime küçük bir adet yaptım(dayanamıyorum keşke yemesem)

arada 1 erikli yoğurt
arada kahve bol su
akşam beylere şöyle kıymalı börek yapayım dedim kendim açtım yaptım ama fırında çok kurutmuşum :halay:
2 ısırık börek çay peynir zaytin domates salatalık bir parça beyaz ekmek

bol bol su spor yapamadım ama hiç oturmadım ya keşke onlarda sayılsa sürekli temizlik yap yemek yap pazar alışverişi yap kışlık hazırla bugünün yemeğini yap çocuğu okula hazırla ütü yap (ağlamak istiyorum)

şuan okulda dinleniyorum arkadaşlar kahvemi içtim kahvaltımı yaptım öğrencilere yardım ediyorum
ekim ayına 64 olarak girmek istiyorum bu sefer yapacam
İnş canım dikkat edersen neden olmasın ama menününü beğenmedim :(
Patatesli omlet
Poğaça
Börek
Ekmek :/ yani miktarları az tutmuşsun iyi olmuş ama bunları bir süre hiç yememek lazım bence yada yiyorsanda en azından toplamda 3 dilim ekmeği o gün yememek lazım

Bugün için programımı söyleyeyim :)
Güzel bir kahvaltı yaptım cevizim yoktu ama :( akşamda dünkü yeşil mercimekli çorbam ve yanına köfte salata düşünüyorum öğle ve ara öğün yok..
Spor olarak şimdilik 15 dk Leslie yaptım çok ağrım var o yüzden bugün dinleneceğim oğlum uyursa 30 dkkalık bir Leslie daha yaparım ;)

Henüz karar vermedim:)))
Ben kahvaltının üstünden biraz zaman geçsin 30 dakika senin dün yaptığın videoyu yapacağım, 500 ip atlayıp 20 dakika kollarımı çalıştıracağım. İlerleyen saatlerde ise bacaklarımın durumuna göre ya 30 dakika da zumba step ya da açık havada bir yürüyüş yapacağım :)

Bugün için programımı söyleyeyim :)
Güzel bir kahvaltı yaptım cevizim yoktu ama :KK43: akşamda dünkü yeşil mercimekli çorbam ve yanına köfte salata düşünüyorum öğle ve ara öğün yok..
Spor olarak şimdilik 15 dk Leslie yaptım çok ağrım var o yüzden bugün dinleneceğim oğlum uyursa 30 dkkalık bir Leslie daha yaparım :KK66:
Bende de ağrı var ama ısınınca geçiyor ya ona güveniyorum biraz da :) öğlen gibi ben de yaparım sporumu çekilirim köşeme :)

Neden bozuk olsun güzelim dün yaptığın sporla yediğin yemeği karşılaştırırsan ne kadar fazla kalori yaktığın ortada. Günlerce de fazla yakılan kalori biriktiği için de tartıda - olarak yansımış. Ben de 75.7 yim. şu an vücudumla ciddi fikir ayrılıkları yaşıyoruz . Ne yaptım yani koca bir pastayı bir solukta mı yedim, 3 tane çeçil peynir ya insan dünkü spordan sonra azıcık utanır da cuma tartısına dönerdi.. neyse önümüze bakacağız..
seni yakalayamazsam 15 dakika şu videolardan yapayım ben ceza olarak :) aslında daha büyük cezalar hak ediyor bu vücut ama yolumuz uzun aramızı bozmayalım çok da :)

kardelelen321 kardelelen321 haftaya +700 başladım canım :KK43:
Bildirimleri bitirmedim ama şu an beni geçiyor olabilirsin. Aşureden naber ? Bir kaç kase yesen mi :)
Aşureyi daha yapmadım canım. Belki de yapmam😂
Ben bu sabah 89,1 çıktım. - 700 yani. Yalnız ben sizin kadar spor yapamıyorum sanki bişey bana engel oluyo. Sizden özeniyorum ama yapamıyorum. Henüz çok ağırım diye mi olmuyo anlayamıyorum. Daha hantallıktan kurtulamadım sanırım

Ben bu sabah 89,1 çıktım. - 700 yani. Yalnız ben sizin kadar spor yapamıyorum sanki bişey bana engel oluyo. Sizden özeniyorum ama yapamıyorum. Henüz çok ağırım diye mi olmuyo anlayamıyorum. Daha hantallıktan kurtulamadım sanırım
Aman yapma zaten baksana biz aldık sen verdin :KK70: -700 süper bu arada harikasın

Bence aşırı spor yapmaman kötü bir şey değil. Çünkü kilo azaldıkça metabolizman bir rutine girdikçe sporu arttırarak yemeyi kısarak diyete devam edeceksin. Normalde senin kilolarında diyetisyen bana haftada üç gün 45 dakika tempolu yürüyüş vermişti.

Aman yapma zaten baksana biz aldık sen verdin :KK70: -700 süper bu arada harikasın
Biz de sporu bırakalım bence :) şaka bir yana 7 lerde kardelelen321 kardelelen321 de daha fazla spor yapacak biz de 6 larda biraz daha arttıracağız.. bizimki gerçek kilo artışı değil bence düzelecek

Back
X