• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar selamlar haftasonu yoğunluk hastalık derken hiç nete bakamadım ama acaip derecede şişim ödem var parmaklar bile kapanmıyor neredeyse moralimi bozmamak için tartılmadım bir de üstüne 1 hafa10 gün önce regli olunca feleğim şaştı şimdi bir de oğlanın okulunu değiştireceğim sabahtan beri hastane yeni okul koşturduk durduk
Kolay gelsin kaptanım hem hastalık hem okul değişikliği zor zamanlar geçiriyorsun ama hepsi geçecek sen de bir güzel kilo vermeye döneceksin

Ya kızlar ben bu ev hayatından çok bunaldım keşke çalışsam yeniden :KK43: zaten bu kadar kiloyuda evde oturma psikolojisiyle aldım
Evet canım hep bu evde oturmalar bozdu bizi. Çalışma fırsatın varsa değerlendir tatlım. Emre'yi de kreşe verecektin zaten. Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Bugünkü menüm

Sabah (10:30) : 2 dilim ekmek, 2 haşlanmış yumurta, 2 üçgen peynir, 5 zeytin, domates salatalık

Ara(12:30) 2 mandalina 2 ceviz

Ara; (14:30 tarçınlı sütlü kahve 3 hurma

Akşam (17; 15) 2 dilim ekmek, 8 kaşık etli patlıcan, 1 kase yoğurt

3 litre su
- 30 dakika kardio egzersiz, 20 dakika kol çalıştım. kardelelen321 kardelelen321 akşama zumba step ve ip atlamayı düşünüyorum yaparsam yazarım canım

Evet canım hep bu evde oturmalar bozdu bizi. Çalışma fırsatın varsa değerlendir tatlım. Emre'yi de kreşe verecektin zaten. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Vereceğimde öyle yarım gün gibi düşünüyorum henüz tam göndermeye cesaret edemem bir sene daha bekleyeceğim sanırım.evde oturmak psikolojik olarak çok yoruyor insanı birde benim burda hiç arkadaşım yok o yönde de tükendim :/

Off sorma yaa en büyük çilem eşim çok yemek seçer birde herşeyi beğenmez sebze yemez ... Genelde herkese ayrı yemek yapıyorum oğluma eşime kendime ...:/
Bende o seçenler 3 tane😨
Benimkiler de hergün et yapsam çok mutlu olurlar ama öyle bi dünya yok oğlum 15 kızım 7 yaşında çorba bende fix sonra yemek arkadan makarna yada pilav yapıyorum hepsinin karnı doyuyor
Benim yemek programımda böyle
Ya hareketler kolay tek başına ağrı da yapmaz belki ama kollar hareket aralarında da sürekli havada kaldığı için benim çok ağrım oldu. Sende olmamasına şaşırdım. Gece tekrar yaptım yatmadan önce yine ağrıdı yine ağrıdı :)
yaparken acıyıo tabi ama bırakınca olmadı.halı yıkadığımda çömelerek çalışan kaslarım o şekil ağrıyordu
dünkü yediklerimi yazayım
sabah
küçük bir pizza dilimi kadar patatesli yumurta peynir zeytin domates salatalık 2 dilim ekmek

ara 1 poğaça ben yaptım kendime küçük bir adet yaptım(dayanamıyorum keşke yemesem)

arada 1 erikli yoğurt
arada kahve bol su
akşam beylere şöyle kıymalı börek yapayım dedim kendim açtım yaptım ama fırında çok kurutmuşum :halay:
2 ısırık börek çay peynir zaytin domates salatalık bir parça beyaz ekmek

bol bol su spor yapamadım ama hiç oturmadım ya keşke onlarda sayılsa sürekli temizlik yap yemek yap pazar alışverişi yap kışlık hazırla bugünün yemeğini yap çocuğu okula hazırla ütü yap (ağlamak istiyorum)

şuan okulda dinleniyorum arkadaşlar kahvemi içtim kahvaltımı yaptım öğrencilere yardım ediyorum
ekim ayına 64 olarak girmek istiyorum bu sefer yapacam
hepsini aynı gün yapma bence bide pişerken karnını başka şeyle doyur onun sadece tadına bakarsın,olmadı yersen hareket yapçan yoksa verilmiyo yapışıyor
Bence aşırı spor yapmaman kötü bir şey değil. Çünkü kilo azaldıkça metabolizman bir rutine girdikçe sporu arttırarak yemeyi kısarak diyete devam edeceksin. Normalde senin kilolarında diyetisyen bana haftada üç gün 45 dakika tempolu yürüyüş vermişti.
Aynı fikirdeyim
yok canım muhtemelen daha üstü doğru dürüst beslenmedim hep geç gelen regli 10 gün önce geldiş
yani kaybettinmi diyelim kaptanım😎
kızlar selamlar haftasonu yoğunluk hastalık derken hiç nete bakamadım ama acaip derecede şişim ödem var parmaklar bile kapanmıyor neredeyse moralimi bozmamak için tartılmadım bir de üstüne 1 hafa10 gün önce regli olunca feleğim şaştı şimdi bir de oğlanın okulunu değiştireceğim sabahtan beri hastane yeni okul koşturduk durduk
niye bu kadar çok değiştirdiniz okulu uzak diyemi

Neden başlayamadın canım çocuklarında okulu başladı çalışmıyorsun sanıyorum.vücudun spora bir alışsın öyle öyle bir bakmışsın hergün az çok birşeyler yapmışsın
Ben doğma büyüme bursalıyım ve Bursa'ya evlendim eş dost akraba günler kahveler hergün ya ben birisindeyim ya birisi bende ufaklığı okula ben götürüyorum git gel 1 saat sürüyor çıkışta yine aynısı akşam yemeğini zor yetiştiriyorum:)

Ben doğma büyüme bursalıyım ve Bursa'ya evlendim eş dost akraba günler kahveler hergün ya ben birisindeyim ya birisi bende ufaklığı okula ben götürüyorum git gel 1 saat sürüyor çıkışta yine aynısı akşam yemeğini zor yetiştiriyorum:)
Heeee tmm yahu sen desene bursalıyımm diye :))) benim de orada arkadaşlarım var bitmez misafirlikleri günleri gezmleri :) hahaah

Back
X