• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkürleer 🥰

Birlikte yapsanız şöyle yatakta tatlış keyifler gelmez mi kuzucuk çok mu hareketlii
Ohoooo :(( tepinmekten başka şey bilmiyor küçük köpek yavruları olur ya onlar gibi ♥️:))) kıpır kıpır kıpır uykusunda bile öyle devamlı eller ayaklar hareketli :))

kahvaltıda yumurta yok onun yerine 2 dilim peynir zeytin yok 5 zeytin yerine 2 ceviz
öğlen közlenmiş patlıcamn kırmızı biber salatası 1 dilim ekmek bir bardak ayran ya da 3 kaşık yoğurt
ara 1 bardak lıgt süt 2 hurma 10 çiğ fındık akaşam öğlenle aynı ya da 1 adet kabak rende çiğ olarak 1 adet salatalık 3 kaşık haşlanmış bulgur 3 kaşık yoğurtla
Kabak çiğ mi :/ yiyebilir misin öyle

Benimde ağrıyor ya ama düne göre daha iyi kol videosunu dün çok rahat yaptım demekki güçleniyor kollar TV izlerken hemncik bitiyor düzenli bir ay yapayım şu videoları bakalım neler olacak :))
Pilates annesinde her gün bir hareket 100 tekrar var. Dün gördüm iki günün hareketlerini yaptım. Ona da başla bence bir ay sürecekmiş..

Neden kilo almadım diyorsun ki ben kaçırdım galiba işlediğin suçları :)
Ben de sabittim dün bugün daha tartılmadım ve tartılsam mı tartılmasam mı bilmiyorum.
Hafiye gibisin denizcim. Hemen yakaladın😂
Ya kaç gündür spor yok yediklerime de çok dikkat edemedim. Mesela dün akşam ne yiyeceğimi bilemedim nohutlu pirinç pilavı vardı onu yedim. Az biraz aşure yedim arkadaş getirmişti. Yine de almamışım. Bi de sanki spor yapmazsam kilo alacakmkşım gibi bi düşünce yerleştirmişim beynime. Oysaki spor yapmadan da kilo veren insanlar var

Az kaldı canım hafta ortası dayan sade bir Türk kahvesi iç :)
KiZlar alakası varmı bilmiyorum ama diyet sanırım bende uykusuzluk yapti.boyle yan etki yapabilir mi acaba ?

Hafiye gibisin denizcim. Hemen yakaladın😂
Ya kaç gündür spor yok yediklerime de çok dikkat edemedim. Mesela dün akşam ne yiyeceğimi bilemedim nohutlu pirinç pilavı vardı onu yedim. Az biraz aşure yedim arkadaş getirmişti. Yine de almamışım. Bi de sanki spor yapmazsam kilo alacakmkşım gibi bi düşünce yerleştirmişim beynime. Oysaki spor yapmadan da kilo veren insanlar var
Spor yapmadan kilo veriliyor tabiki. Daha yavaş oluyor ( direnç kilolarında takıldığı zaman sporla geçemediğini için) ama oluyor.. seneler seneler önce sadece arada yürüyüş yaparak 26 kg vermiştim. Bir sene sürdü ama :)

Spor yapmadan kilo veriliyor tabiki. Daha yavaş oluyor ( direnç kilolarında takıldığı zaman sporla geçemediğini için) ama oluyor.. seneler seneler önce sadece arada yürüyüş yaparak 26 kg vermiştim. Bir sene sürdü ama :)
vaovvv süper vermişssin canım helal olsun bende veriyorum kışn 2,5 ayda 9 kilo verdim spor çok az dı

KiZlar alakası varmı bilmiyorum ama diyet sanırım bende uykusuzluk yapti.boyle yan etki yapabilir mi acaba ?
Genelde daha enerji oluyorum ben ama sende öyle yapıyor olabilir. Mesela bende de saç dökülmesi yapar. Normalde doktorun ilk tepkisi diyette iyi beslenememişsin oluyor sonra kan testlerine bakınca öyle olmadığını anlıyor. Şimdi yine başladı saç dökülmelerim :)

valla daha önce denedim tyiyemedim bende onu yağsız tavada bir iki sotelerim öyle yerim yada dilimleyim tost makinesindede pişirebikirm bakıcam artık

G guziss35 ben çiğ yedim daha önce çok da güzel oluyor yoğurtla. evde akşam yemeği olmadığında üşeniyorsam da çok yerdim diyet dönemlerinde :)

Genelde daha enerji oluyorum ben ama sende öyle yapıyor olabilir. Mesela bende de saç dökülmesi yapar. Normalde doktorun ilk tepkisi diyette iyi beslenememişsin oluyor sonra kan testlerine bakınca öyle olmadığını anlıyor. Şimdi yine başladı saç dökülmelerim :)
Cnm şimdi dank etti:KK70::KK70:
Ben normalde öyle kahve içen biri degilim.
Her sabah bir Nescafe içince sanırım uykusuzluğum ondan
Biraz kendim sordum kendim cevapladım gibi oldu :olamaz:

Bencede belki vitamini falan gidiyordur pişince ama yenmiyor ya :((

Eşim kabaktan pek hoşlanmadığı için cacık diye içine çiğ kabak koyup yediriyorum bazen :) tabiki anlıyor salatalık olmadığını ama yine de beğendiği için yiyor :)
Bu arada biz burada koyu yeşil bir kabak alıyoruz bazen de sarı.. Türkiye’dekilerden farklı olduğu için mi yeniyor bilmiyorum ama çiğ çok severim ben

Evet canım ben de evlenmeden önce 14 kilo vermiştim yürüyüşle 4 ayda. Sabah 7de kalkar sahil boyu 1 saat yürürdüm. Eve gelir duşumu alıp kahvaltı yapardım. Çok zinde olurdum. 60 kilo olmuştum. Açık havada da keyfi başka oluyo yürüyüşün sıkıldım koşubandından

Bu arada 15. saat açlık şekerim 91.. hamilelik sürecinde 92 üstü istemiyorlardı.. gayet iyi bence böyle beslenme. Tartıda hala fark yok ama o bence direnç kiloma gelmiş olmamla ilgili. Vücudumun diyet reaksiyonlarını bildiğim için içtiğim ve çıkardığım su ile ilgili izlenimlerim yağ yaktığım yönünde.. ama tabiki ölçüm yapılamadığı için sadece bir tahmin benimkisi..

günaydın hanımlar fazla okuyamadım yazdıklarınızı iş yoğun dünkü menüyü yazayım
sabah
1 yumurta domates salatalık 1 dilim peynir 5 badem 1 ceviz 1 dilim ekmek

öğlen 1 tabak acebek salata ve yoğurt

arada 5 badem 1 ceviz

akşam 2 kase çorba 1 kase yoğurt turşu

bolsu kahve çay iş yerinde içiyorum

Ohoooo :KK43:( tepinmekten başka şey bilmiyor küçük köpek yavruları olur ya onlar gibi ♥:))) kıpır kıpır kıpır uykusunda bile öyle devamlı eller ayaklar hareketli :))
Yaa yerim onu benim yerime de bi sürü mıncırdaa 😍😍

Evet canım ben de evlenmeden önce 14 kilo vermiştim yürüyüşle 4 ayda. Sabah 7de kalkar sahil boyu 1 saat yürürdüm. Eve gelir duşumu alıp kahvaltı yapardım. Çok zinde olurdum. 60 kilo olmuştum. Açık havada da keyfi başka oluyo yürüyüşün sıkıldım koşubandından
Kesinlikle açık havada daha keyifli. Koşu bandında sıkılmak kadar normal bir şey olamaz. Fazla mekanik :) ben de film izliyor kardeşimle konuşuyor öyle yürüyorum da biraz keyifli oluyor. Yalnız film sararsa sakat bitene kadar yürüdüğümü biliyorum :)

Back
X