- 23 Mart 2016
- 30.109
- 90.749
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #314.881
OhooooTeşekkürleer
Birlikte yapsanız şöyle yatakta tatlış keyifler gelmez mi kuzucuk çok mu hareketlii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OhooooTeşekkürleer
Birlikte yapsanız şöyle yatakta tatlış keyifler gelmez mi kuzucuk çok mu hareketlii
Az kaldı canım hafta ortası dayan sade bir Türk kahvesi iç :)Kızlar çok uykum var çok
Haftasonu bir gelseydi![]()
Kabak çiğ mi :/ yiyebilir misin öylekahvaltıda yumurta yok onun yerine 2 dilim peynir zeytin yok 5 zeytin yerine 2 ceviz
öğlen közlenmiş patlıcamn kırmızı biber salatası 1 dilim ekmek bir bardak ayran ya da 3 kaşık yoğurt
ara 1 bardak lıgt süt 2 hurma 10 çiğ fındık akaşam öğlenle aynı ya da 1 adet kabak rende çiğ olarak 1 adet salatalık 3 kaşık haşlanmış bulgur 3 kaşık yoğurtla
Pilates annesinde her gün bir hareket 100 tekrar var. Dün gördüm iki günün hareketlerini yaptım. Ona da başla bence bir ay sürecekmiş..Benimde ağrıyor ya ama düne göre daha iyi kol videosunu dün çok rahat yaptım demekki güçleniyor kollar TV izlerken hemncik bitiyor düzenli bir ay yapayım şu videoları bakalım neler olacak :))
Hafiye gibisin denizcim. Hemen yakaladınNeden kilo almadım diyorsun ki ben kaçırdım galiba işlediğin suçları :)
Ben de sabittim dün bugün daha tartılmadım ve tartılsam mı tartılmasam mı bilmiyorum.
KiZlar alakası varmı bilmiyorum ama diyet sanırım bende uykusuzluk yapti.boyle yan etki yapabilir mi acaba ?Az kaldı canım hafta ortası dayan sade bir Türk kahvesi iç :)
Nescafe icecemAz kaldı canım hafta ortası dayan sade bir Türk kahvesi iç :)
valla daha önce denedim tyiyemedim bende onu yağsız tavada bir iki sotelerim öyle yerim yada dilimleyim tost makinesindede pişirebikirm bakıcam artıkKabak çiğ mi :/ yiyebilir misin öyle
Spor yapmadan kilo veriliyor tabiki. Daha yavaş oluyor ( direnç kilolarında takıldığı zaman sporla geçemediğini için) ama oluyor.. seneler seneler önce sadece arada yürüyüş yaparak 26 kg vermiştim. Bir sene sürdü ama :)Hafiye gibisin denizcim. Hemen yakaladın
Ya kaç gündür spor yok yediklerime de çok dikkat edemedim. Mesela dün akşam ne yiyeceğimi bilemedim nohutlu pirinç pilavı vardı onu yedim. Az biraz aşure yedim arkadaş getirmişti. Yine de almamışım. Bi de sanki spor yapmazsam kilo alacakmkşım gibi bi düşünce yerleştirmişim beynime. Oysaki spor yapmadan da kilo veren insanlar var
vaovvv süper vermişssin canım helal olsun bende veriyorum kışn 2,5 ayda 9 kilo verdim spor çok az dıSpor yapmadan kilo veriliyor tabiki. Daha yavaş oluyor ( direnç kilolarında takıldığı zaman sporla geçemediğini için) ama oluyor.. seneler seneler önce sadece arada yürüyüş yaparak 26 kg vermiştim. Bir sene sürdü ama :)
Genelde daha enerji oluyorum ben ama sende öyle yapıyor olabilir. Mesela bende de saç dökülmesi yapar. Normalde doktorun ilk tepkisi diyette iyi beslenememişsin oluyor sonra kan testlerine bakınca öyle olmadığını anlıyor. Şimdi yine başladı saç dökülmelerim :)KiZlar alakası varmı bilmiyorum ama diyet sanırım bende uykusuzluk yapti.boyle yan etki yapabilir mi acaba ?
Bencede belki vitamini falan gidiyordur pişince ama yenmiyor yavalla daha önce denedim tyiyemedim bende onu yağsız tavada bir iki sotelerim öyle yerim yada dilimleyim tost makinesindede pişirebikirm bakıcam artık
Cnm şimdi dank ettiGenelde daha enerji oluyorum ben ama sende öyle yapıyor olabilir. Mesela bende de saç dökülmesi yapar. Normalde doktorun ilk tepkisi diyette iyi beslenememişsin oluyor sonra kan testlerine bakınca öyle olmadığını anlıyor. Şimdi yine başladı saç dökülmelerim :)
Bencede belki vitamini falan gidiyordur pişince ama yenmiyor ya(
Evet canım ben de evlenmeden önce 14 kilo vermiştim yürüyüşle 4 ayda. Sabah 7de kalkar sahil boyu 1 saat yürürdüm. Eve gelir duşumu alıp kahvaltı yapardım. Çok zinde olurdum. 60 kilo olmuştum. Açık havada da keyfi başka oluyo yürüyüşün sıkıldım koşubandındanSpor yapmadan kilo veriliyor tabiki. Daha yavaş oluyor ( direnç kilolarında takıldığı zaman sporla geçemediğini için) ama oluyor.. seneler seneler önce sadece arada yürüyüş yaparak 26 kg vermiştim. Bir sene sürdü ama :)
Yaa yerim onu benim yerime de bi sürü mıncırdaaOhoooo( tepinmekten başka şey bilmiyor küçük köpek yavruları olur ya onlar gibi ♥:))) kıpır kıpır kıpır uykusunda bile öyle devamlı eller ayaklar hareketli :))
Kesinlikle açık havada daha keyifli. Koşu bandında sıkılmak kadar normal bir şey olamaz. Fazla mekanik :) ben de film izliyor kardeşimle konuşuyor öyle yürüyorum da biraz keyifli oluyor. Yalnız film sararsa sakat bitene kadar yürüdüğümü biliyorum :)Evet canım ben de evlenmeden önce 14 kilo vermiştim yürüyüşle 4 ayda. Sabah 7de kalkar sahil boyu 1 saat yürürdüm. Eve gelir duşumu alıp kahvaltı yapardım. Çok zinde olurdum. 60 kilo olmuştum. Açık havada da keyfi başka oluyo yürüyüşün sıkıldım koşubandından