- Konu Sahibi Cherry Mom
- #314.861
Günaydınlaar
nasılsınıızz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım henüz gözüm açılmadı ayılmayı bekliyorum :)Günaydınlaarnasılsınıızz
Üşütmüşüm galibaa 2 yıldır hasta olmuyorum diye hava attım 2 ayda 5inci hasta oluşum heraldeGünaydın canım henüz gözüm açılmadı ayılmayı bekliyorum :)
Sen nasılsın kolay gelsin günün çabucak biter inş :))
Günaydın canımGünaydınlaarnasılsınıızz
ayy bana da yap tatlım akşam oldu mu çok ağırlık çöküyoGünaydın canım
Cardio yapsam mı yapmasam mı diye papatya falı bakıyorum :)
Haklısın canım.. Gece sporu hiç bana göre değil en geç öğleden sonra bitirmek istiyorum ben :) Nadiren akşam yapıyorumayy bana da yap tatlım akşam oldu mu çok ağırlık çöküyo
yarın sebze agırlıklı beslenicem diyetisyen haftada iki gün böyle beslen dedi yarın yapıcam cumaya eksi çıkarım inş
Cardio da seni seviyomuymuuşşGünaydın canım
Ayy sanada geçmiş olsun herkes hasta olmuş meğer dikkat edin kızlar güzel çaylar için havalar yine geçişli ..Üşütmüşüm galibaa 2 yıldır hasta olmuyorum diye hava attım 2 ayda 5inci hasta oluşum heraldeburnum tıkanmış, gözler akıyo
hemencik haftasonu gelir inşallah
Benin yerime de ayılmadan şöyle güzel bi yatak keyfisi yap bari![]()
Bende şimdi kahve içtim kahve falı bakayım bari :))(Günaydın canım
Bacaklarım ağrıyor ama ısınınca geçiyor :) yarın dinleneceğim için bugun spor yapacağım mutlaka. Sabahtan yapayım aradan çıksın bence de :) o zaman ben kaçıyorum..Cardio da seni seviyomuymuuşşyorgunluğun, halsizliğin yoksa yap gitsin
![]()
Aynen öyle canım ya. Kolumu kaldıracak gücüm yok. Mevsim geçişinden de olabilir. Bi de bu şekilde hiçbişeye yetemediğimi düşünüyorum daha da strese giriyorumBendeeeee bu aralar hasta olmasamda hep bir yorgunum mevsim geçişi sanırım
Bende şimdi kahve içtim kahve falı bakayım bari :))(
TeşekkürleerAyy sanada geçmiş olsun herkes hasta olmuş meğer dikkat edin kızlar güzel çaylar için havalar yine geçişli ..
Bu arada yatak keyfi mi ben mi o neydi nasıl yapılırdı :)))) vücudumun yatak yüzü gördüğü bile nadir koltuk üstünde oğlumun yatağında falnn sabahı ediyorum çok güzel bir aktivite:)))))
Kolay gelsiiin su gibi aksın zaman nasıl yaptığını hissetme bileeBacaklarım ağrıyor ama ısınınca geçiyor :) yarın dinleneceğim için bugun spor yapacağım mutlaka. Sabahtan yapayım aradan çıksın bence de :) o zaman ben kaçıyorum..
Benimde ağrıyor ya ama düne göre daha iyi kol videosunu dün çok rahat yaptım demekki güçleniyor kollar TV izlerken hemncik bitiyor düzenli bir ay yapayım şu videoları bakalım neler olacak :))Bacaklarım ağrıyor ama ısınınca geçiyor :) yarın dinleneceğim için bugun spor yapacağım mutlaka. Sabahtan yapayım aradan çıksın bence de :) o zaman ben kaçıyorum..
kahvaltıda yumurta yok onun yerine 2 dilim peynir zeytin yok 5 zeytin yerine 2 cevizSebze beslenirken karbonhidrat olacak mı menünde? Bir de ara öğünler nasıl olacak?