• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın canım henüz gözüm açılmadı ayılmayı bekliyorum :)
Sen nasılsın kolay gelsin günün çabucak biter inş :))
Üşütmüşüm galibaa 2 yıldır hasta olmuyorum diye hava attım 2 ayda 5inci hasta oluşum heralde 😂 burnum tıkanmış, gözler akıyo 🤧 hemencik haftasonu gelir inşallah 😍

Benin yerime de ayılmadan şöyle güzel bi yatak keyfisi yap bari 😄

Üşütmüşüm galibaa 2 yıldır hasta olmuyorum diye hava attım 2 ayda 5inci hasta oluşum heralde 😂 burnum tıkanmış, gözler akıyo 🤧 hemencik haftasonu gelir inşallah 😍

Benin yerime de ayılmadan şöyle güzel bi yatak keyfisi yap bari 😄
Ayy sanada geçmiş olsun herkes hasta olmuş meğer dikkat edin kızlar güzel çaylar için havalar yine geçişli ..
Bu arada yatak keyfi mi ben mi o neydi nasıl yapılırdı :)))) vücudumun yatak yüzü gördüğü bile nadir koltuk üstünde oğlumun yatağında falnn sabahı ediyorum çok güzel bir aktivite:)))))

Ayy sanada geçmiş olsun herkes hasta olmuş meğer dikkat edin kızlar güzel çaylar için havalar yine geçişli ..
Bu arada yatak keyfi mi ben mi o neydi nasıl yapılırdı :)))) vücudumun yatak yüzü gördüğü bile nadir koltuk üstünde oğlumun yatağında falnn sabahı ediyorum çok güzel bir aktivite:)))))
Teşekkürleer 🥰

Birlikte yapsanız şöyle yatakta tatlış keyifler gelmez mi kuzucuk çok mu hareketlii

Bacaklarım ağrıyor ama ısınınca geçiyor :) yarın dinleneceğim için bugun spor yapacağım mutlaka. Sabahtan yapayım aradan çıksın bence de :) o zaman ben kaçıyorum..
Kolay gelsiiin su gibi aksın zaman nasıl yaptığını hissetme bilee 🌸🌸

Bacaklarım ağrıyor ama ısınınca geçiyor :) yarın dinleneceğim için bugun spor yapacağım mutlaka. Sabahtan yapayım aradan çıksın bence de :) o zaman ben kaçıyorum..
Benimde ağrıyor ya ama düne göre daha iyi kol videosunu dün çok rahat yaptım demekki güçleniyor kollar TV izlerken hemncik bitiyor düzenli bir ay yapayım şu videoları bakalım neler olacak :))

Sebze beslenirken karbonhidrat olacak mı menünde? Bir de ara öğünler nasıl olacak?
kahvaltıda yumurta yok onun yerine 2 dilim peynir zeytin yok 5 zeytin yerine 2 ceviz
öğlen közlenmiş patlıcamn kırmızı biber salatası 1 dilim ekmek bir bardak ayran ya da 3 kaşık yoğurt
ara 1 bardak lıgt süt 2 hurma 10 çiğ fındık akaşam öğlenle aynı ya da 1 adet kabak rende çiğ olarak 1 adet salatalık 3 kaşık haşlanmış bulgur 3 kaşık yoğurtla

Back
X