• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

KAHVALTIM
5 yk menemen zeytin salatalık

ARA
1 Şeftali 1 avuç fındık 2 ceviz

AKŞAM
1 Kase nohut yamegi
Su 2.5 litre

Leslie yaptım bugün çok eğlenceli gerçekten şimdilik mil 1 alt komşuyu rahatsız edici bir olay yok:KK49: türkçe dublajğ var mı link atabilir misiniz neler söylediğini de merak ediyorum

KAHVALTIM
5 yk menemen zeytin salatalık

ARA
1 Şeftali 1 avuç fındık 2 ceviz

AKŞAM
1 Kase nohut yamegi
Su 2.5 litre

Leslie yaptım bugün çok eğlenceli gerçekten şimdilik mil 1 alt komşuyu rahatsız edici bir olay yok:KK49: türkçe dublajğ var mı link atabilir misiniz neler söylediğini de merak ediyorum
Menü güzel ama nohut inş yarına şişlik yapmaz :))rahatsız ederse kimyonlu su iç canım Leslie olayı iyi oldu sende ya Türkçe bilmiyorm var mı pekte bişey dediği yok ama :)) walkkk walkk walkk :KK70:

Ben de sabah kan vermeye gitmeden ip atlayacağım yine. Sabah ip atlamak iyi oluyor da sevgili kocamın başı ağrıyormuş ya o evdeyken pek atlayamıyorum. Şimdi dışarıda şeytan diyor 3 bin/ 5 bin kaptır akşam akşam ama yarın ödem olur mu diye korkuyorum.
Ben gece spor yapcam daha yarın 11 gibide tartılırım ödem gider herhalde şimdi bir tartlsam mı ödem olursa kabul etmem çamura yatarım :KK70:

Arkadaslar bende bu takıma geldım lınke tıklamamı soledıler neler yapmam gerekıyo yardımcı olur musunuz?
Hoşgeldinn canım

Seneye de doğum kilolarını vermek için uğraşırız inşallah 😄🥳
İnşallah
27 yaşındayım öğretmenim 2 yıllık evliyim bebek istiyoruz kilo verip hamile kalmak istiyorum en son düğünümde 59 idim sonrasında 62 64 67 derken 70 lere dayandım. Hatta 72.5 görünce hızlı bi diyet ve arkadaş desteği ile 3 kilo vermiştim bu aralar 69 larda takılıyorum😊 iradem çok yok tabi destekçim olunca dikkat ediyorum
Hoşgeldin canım
Bu arada ben hamıle kaldım bu ay ve dustu kızlar:KK43:((hatta dedımkı kılo vermedım hemen hanıle kaldım dedım belkıde oyuzden Allah nasıp etmedı bana:KK43:(
Öyle düşünme canım. Her şerde bi hayır vardır. İnşallah doğru zaman gelince alacaksın bebeğini kucağına
Yemiyorum,ben diyetteyim yermiyim.
Vücudunuz şaşırdı o kadar videoyu görünce 😂
Değil mi ama leylim. Videoyla yatıp videoyla kalktılar 😒 ne oldu. 😂
Şaka şaka.. Kuzular bu emeklerimizin karşılığını er yada geç alacaksınız üzülmeyin. @emnis @dennisgo
Bu hafta pasta ile spor aynı kapıya çıktı sanki ama gelecek hafta fırtına gibi eseceğiz bence.
Ben bu hafta iki mücadelemi kaybedeceğim. kardelelen321 kardelelen321 kiloda beni yenecek Cherry Mom Cherry Mom yakalayamadığım için de her gün +15 dakika ceza sporu yapacağım. Ama yenilen pehlivan güreşe doymazmış :)
Hiç belli olmaz her an bombayı patlatabilirsin denizcim. Ben bi bomba bekliyorum yani
Sabah tartılar bizi şöyle 1er kilo eksik tartsa da neşemizi bulsak evrene pozitif mesajlaar 😂😂
Amin.

Ben gece spor yapcam daha yarın 11 gibide tartılırım ödem gider herhalde şimdi bir tartlsam mı ödem olursa kabul etmem çamura yatarım :KK70:
Ben de geç tartılacağım ip atlasam mı. Sabah bir de hastaneye giderken maydanoz suyu içerim. Olur mu acaba? Yapalım mı spor ne dersin ?

Hoşgeldinn canım

İnşallah

Hoşgeldin canım

Öyle düşünme canım. Her şerde bi hayır vardır. İnşallah doğru zaman gelince alacaksın bebeğini kucağına

Değil mi ama leylim. Videoyla yatıp videoyla kalktılar 😒 ne oldu. 😂
Şaka şaka.. Kuzular bu emeklerimizin karşılığını er yada geç alacaksınız üzülmeyin. @emnis @dennisgo

Hiç belli olmaz her an bombayı patlatabilirsin denizcim. Ben bi bomba bekliyorum yani

Amin.
Çok pis ip atlayasım var :) şu an ikna edilmek için bir cümle duymam lazım..

Ben de sabah kan vermeye gitmeden ip atlayacağım yine. Sabah ip atlamak iyi oluyor da sevgili kocamın başı ağrıyormuş ya o evdeyken pek atlayamıyorum. Şimdi dışarıda şeytan diyor 3 bin/ 5 bin kaptır akşam akşam ama yarın ödem olur mu diye korkuyorum.
Olmuş olacağı kadar kuzum atla gitsin😋

Back
X