• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlaaarr :KK71: Kahvaltı etmeden bida bi tartılıyım dedim 52.3:KK71::KK71::KK49:
Oooo süpersin
Meraba bende geldim 24 yasindayim dogum sonrasi kilolarimi veremedim sizinle vermeknistiyorum insallah 😁 kilom 65 hedef 55 ❤
Yolun kısa canım inşallah çarçabuk hedefine ulaşacaksın
Bilmem
Ceza 1 saatlik spor olsun
1 saat sporu hergün yapıyorsunuz. Daha fazlası olsun derim canlar
günaydın hanımlar bugün mutluyum kilom 66,2
geçen hafta 66,7 idi
bu hafta 66,20
sonuç = 0,75
65 i görmedim ama olsun böyle gidersem ay başında 64 lü rakamları görürüm
Harikasın canım
Kayısı çayı 😂 tuvaletten çıkamıyosun böylece de mis gibi kilolar gidiyoor 🙈
Kuzum bi ara tarifini tekrar paylaşır mısın perşembe çayı olsun tartıya hazırlık çayı 😂
Olsun kuzum ♥ ama hafta içinde daha iyiydin üzüldüm o bakımdan
Evet kuzum ben de üzüldüm ama hafta boyunca hiç spor yapamadım, kolumu kaldıracak halim yoktu.
Bu haftayı iyi değerlendirmeliyiz ama olmadı. Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık.

Senin de - 100 gayet iyi + değil en azından. Ama eminim ki haftaya bombayı patlatacaksın. dennisgo dennisgo ile beraber 1. Ve 2. Çıkaracak takım

bende o civarlardayım 155 falanım galiba
ah ah 165 olsaydım bu kg çok güzel dururdu bende
bende polikistik over var canım en çokta ondan istiyorum kg vermeyi
Aynen şöyle bir tık daha uzun olsaydık muhteşem olurdu.

Oooo süpersin

Harikasın canım

Kuzum bi ara tarifini tekrar paylaşır mısın perşembe çayı olsun tartıya hazırlık çayı 😂

Evet kuzum ben de üzüldüm ama hafta boyunca hiç spor yapamadım, kolumu kaldıracak halim yoktu.

Senin de - 100 gayet iyi + değil en azından. Ama eminim ki haftaya bombayı patlatacaksın. dennisgo dennisgo ile beraber 1. Ve 2. Çıkaracak takım
Gercektenmi yolum kısa veririm insallah suan cok mutlu ettiniz ❤🥰

Oooo süpersin

Harikasın canım

Paylaştım bilee 🥰 bu hafta bu kadar beklemiyodum ben de acayip şaşkın ve sevinçliyim 🥳

Eklentiler

• 25B2B468-2D74-409F-953F-373C149CC522.webp
    25B2B468-2D74-409F-953F-373C149CC522.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 22
dennisgo dennisgo hadi gelde bu haftaki kilo alma programımızı yapak :KK53: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: biz kesin kas yaptık kuzum hiç üzülme sen benim tam 5 gün bacak kaslarım ağrıdı üst alt her yanım ağrıdı popişim bile ağrıdı düşün :))) normal olacak böyle şeyler ben üzülmedim çünkü göbeğim çekildi kendimi hafif hissediyorum
Ben de de aynı durum var göbeğim bariz küçüldü ama tartıda karşılığı yok. Neyse bu hafta görürüz artık karşılığını.
Benim bacaklar da fenaydı bugün de ayrı ağrıyor. Yerimden kalkamıyorum. Sabahtan beri ödem atıcı manyağı oldum :) tartı hiç iç açıcı değil. Sanırsın ki geçen hafta her gün kaçamakla geçmiş. Her şeyin başı o çeçil peyniri oldu ama sonra da telafi edemedim ya bravo bana :)

Ben de de aynı durum var göbeğim bariz küçüldü ama tartıda karşılığı yok. Neyse bu hafta görürüz artık karşılığını.
Benim bacaklar da fenaydı bugün de ayrı ağrıyor. Yerimden kalkamıyorum. Sabahtan beri ödem atıcı manyağı oldum :) tartı hiç iç açıcı değil. Sanırsın ki geçen hafta her gün kaçamakla geçmiş. Her şeyin başı o çeçil peyniri oldu ama sonra da telafi edemedim ya bravo bana :)
Olsun kuzum kaçsın 75.7 mi çeçil bence tesadüf bende veremedim 100 Gr gitmiş sadece

Oooo süpersin

Harikasın canım

Kuzum battı balık yan gitmiyormuş, bu balık yukarı gitti şimdi tartıldım da.. +1 olmuş. Bir Yeşilçay daha içtim. Aç aç bekliyorum bari +700 gr gelsem diye :) Ama inanamıyorum ya matematik bile kendinden utanır bu tartıyı görünce. Sadece dün 1000 kalori yaktım, nasıl karşılığı artı olabilir. Sanki ekstra 1000 kalori yedim :)

Kuzum battı balık yan gitmiyormuş, bu balık yukarı gitti şimdi tartıldım da.. +1 olmuş. Bir Yeşilçay daha içtim. Aç aç bekliyorum bari +700 gr gelsem diye :) Ama inanamıyorum ya matematik bile kendinden utanır bu tartıyı görünce. Sadece dün 1000 kalori yaktım, nasıl karşılığı artı olabilir. Sanki ekstra 1000 kalori yedim :)
🙄 Artık yorumsuz :))

Kasa çevirmiş olmayasın denildiği gibi. Cidden kaçamağın da yok hayretler olsun

Kaç saat geçti, ben kimim, burası neresi :)
7 bin ip atladım yaklaşık 1000 kalori yaktım. Şimdi duş alıp maydanoz suyu içeceğim artık sabah ola hayrola :)
yani o 7000 i tekrar yapmadan duramadın bacakların ne halde acabaa
Hayır canım. Ben toparlanim. Pilatese başlıcam inşallah. Bebeğim tam ek gıda ya alışsın daha 5 aylık. Şimdilik plank ve yürüyüş yapiyorum
Hoşgeldin canım
Oyyy maşallah daha minicik yavrun
hamilelikten sonra insanlar geç regl oluyor sende de bu durum devam ediyor mu?
Ben sütten kesene kadar görmedim
Kızlar oğlum çok mızmız giremiyorm pek kilo bildirimleri kaynamasın bizleri etiket yapın olur mu
@toplight Nefesimmmsin Nefesimmmsin
Kilom maalesef -100 Gr sadece
emnis (74.4/74.3/0,1/%0,13)
e bunada şükür
Aa neden ki acaba? Sık mı tüketiyosun acaba
Yok hiç içmem bağırsakları çalıştırıyo o zaten tuvalete sık çıkarım maşallah, ama 2.beynimiz olan bağırsaklarımuz mutsuz olunca bende mutsuz oluyorum harekette bitiyo psikolojik
Süper canım yine beni geçtin yaaaaa :)))))
ayol Sabitim sabit😂
***5. Takım 640. Etap***

toplight (79/
Leyl-i-fer (74.8/
emnis (74.4/74.3/0,1/%0,13)
matruj1 (61.5/sabit)
alwaysnforever (54.4//)
kardelelen321 (89.8/89,5/0,3/%0,33)
dennisgo (75/)
guziss35 (70.6/70,2/0,4/%0,57)
Libas7 (75.8/75,2/0,6/%0,79)
Nefesimm02 (55.7/