- 6 Mart 2019
- 120
- 272
- 33
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #315.281
Senle kilolarimiz da hedefimizde yakın cnm inş sağlık bı şekilde o güzelim hedeflerimize ulaşırız
inşallah canım yaa senin boyun kaç
boyun benden uzundur :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senle kilolarimiz da hedefimizde yakın cnm inş sağlık bı şekilde o güzelim hedeflerimize ulaşırız
Sanmıyorum cnm 1.53 seninşallah canım yaa senin boyun kaç
boyun benden uzundur :)
Sanmıyorum cnm 1.53 sen![]()
![]()
Oooo süpersinKızlaaarrKahvaltı etmeden bida bi tartılıyım dedim 52.3
![]()
Yolun kısa canım inşallah çarçabuk hedefine ulaşacaksınMeraba bende geldim 24 yasindayim dogum sonrasi kilolarimi veremedim sizinle vermeknistiyorum insallahkilom 65 hedef 55 ❤
1 saat sporu hergün yapıyorsunuz. Daha fazlası olsun derim canlarBilmem
Ceza 1 saatlik spor olsun
Harikasın canımgünaydın hanımlar bugün mutluyum kilom 66,2
geçen hafta 66,7 idi
bu hafta 66,20
sonuç = 0,75
65 i görmedim ama olsun böyle gidersem ay başında 64 lü rakamları görürüm
Kuzum bi ara tarifini tekrar paylaşır mısın perşembe çayı olsun tartıya hazırlık çayıKayısı çayıtuvaletten çıkamıyosun böylece de mis gibi kilolar gidiyoor
![]()
Evet kuzum ben de üzüldüm ama hafta boyunca hiç spor yapamadım, kolumu kaldıracak halim yoktu.Olsun kuzum ♥ ama hafta içinde daha iyiydin üzüldüm o bakımdan
Aynen şöyle bir tık daha uzun olsaydık muhteşem olurdu.bende o civarlardayım 155 falanım galiba
ah ah 165 olsaydım bu kg çok güzel dururdu bende
bende polikistik over var canım en çokta ondan istiyorum kg vermeyi
Gercektenmi yolum kısa veririm insallah suan cok mutlu ettiniz ❤Oooo süpersin
Yolun kısa canım inşallah çarçabuk hedefine ulaşacaksın
1 saat sporu hergün yapıyorsunuz. Daha fazlası olsun derim canlar
Harikasın canım
Kuzum bi ara tarifini tekrar paylaşır mısın perşembe çayı olsun tartıya hazırlık çayı
Evet kuzum ben de üzüldüm ama hafta boyunca hiç spor yapamadım, kolumu kaldıracak halim yoktu.
Bu haftayı iyi değerlendirmeliyiz ama olmadı. Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık.
Senin de - 100 gayet iyi + değil en azından. Ama eminim ki haftaya bombayı patlatacaksın.dennisgo ile beraber 1. Ve 2. Çıkaracak takım
Bu sıvı diyeti azcık gün yapınca veya takılınca bunu yapıyorumÇok iyi. Ben bu menüyü asla yapamam.![]()
Paylaştım bileeOooo süpersin
Harikasın canım
Kuzum bi ara tarifini tekrar paylaşır mısın perşembe çayı olsun tartıya hazırlık çayı
Evet kuzum ben de üzüldüm ama hafta boyunca hiç spor yapamadım, kolumu kaldıracak halim yoktu.
Senin de - 100 gayet iyi + değil en azından. Ama eminim ki haftaya bombayı patlatacaksın.dennisgo ile beraber 1. Ve 2. Çıkaracak takım
Ben de de aynı durum var göbeğim bariz küçüldü ama tartıda karşılığı yok. Neyse bu hafta görürüz artık karşılığını.dennisgo hadi gelde bu haftaki kilo alma programımızı yapak
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
biz kesin kas yaptık kuzum hiç üzülme sen benim tam 5 gün bacak kaslarım ağrıdı üst alt her yanım ağrıdı popişim bile ağrıdı düşün :))) normal olacak böyle şeyler ben üzülmedim çünkü göbeğim çekildi kendimi hafif hissediyorum
Olsun kuzum kaçsın 75.7 mi çeçil bence tesadüf bende veremedim 100 Gr gitmiş sadeceBen de de aynı durum var göbeğim bariz küçüldü ama tartıda karşılığı yok. Neyse bu hafta görürüz artık karşılığını.
Benim bacaklar da fenaydı bugün de ayrı ağrıyor. Yerimden kalkamıyorum. Sabahtan beri ödem atıcı manyağı oldum :) tartı hiç iç açıcı değil. Sanırsın ki geçen hafta her gün kaçamakla geçmiş. Her şeyin başı o çeçil peyniri oldu ama sonra da telafi edemedim ya bravo bana :)
Kuzum battı balık yan gitmiyormuş, bu balık yukarı gitti şimdi tartıldım da.. +1 olmuş. Bir Yeşilçay daha içtim. Aç aç bekliyorum bari +700 gr gelsem diye :) Ama inanamıyorum ya matematik bile kendinden utanır bu tartıyı görünce. Sadece dün 1000 kalori yaktım, nasıl karşılığı artı olabilir. Sanki ekstra 1000 kalori yedim :)Oooo süpersin
Harikasın canım
76 şu an.. bu saatlerde Yeşilçay hiç iyi gelmez ama içiyorum yine de. Aç susuz bekliyorum :) bari 75,7 olayım diye :)Olsun kuzum kaçsın 75.7 mi çeçil bence tesadüf bende veremedim 100 Gr gitmiş sadece
Tövbe tövbe resmen bu vücut bizle dalga geçiyor :)76 şu an.. bu saatlerde Yeşilçay hiç iyi gelmez ama içiyorum yine de. Aç susuz bekliyorum :) bari 75,7 olayım diye :)
Kuzum battı balık yan gitmiyormuş, bu balık yukarı gitti şimdi tartıldım da.. +1 olmuş. Bir Yeşilçay daha içtim. Aç aç bekliyorum bari +700 gr gelsem diye :) Ama inanamıyorum ya matematik bile kendinden utanır bu tartıyı görünce. Sadece dün 1000 kalori yaktım, nasıl karşılığı artı olabilir. Sanki ekstra 1000 kalori yedim :)
Kasa çevirmiş olmayasın denildiği gibi. Cidden kaçamağın da yok hayretler olsunKuzum battı balık yan gitmiyormuş, bu balık yukarı gitti şimdi tartıldım da.. +1 olmuş. Bir Yeşilçay daha içtim. Aç aç bekliyorum bari +700 gr gelsem diye :) Ama inanamıyorum ya matematik bile kendinden utanır bu tartıyı görünce. Sadece dün 1000 kalori yaktım, nasıl karşılığı artı olabilir. Sanki ekstra 1000 kalori yedim :)
yani o 7000 i tekrar yapmadan duramadın bacakların ne halde acabaaKaç saat geçti, ben kimim, burası neresi :)
7 bin ip atladım yaklaşık 1000 kalori yaktım. Şimdi duş alıp maydanoz suyu içeceğim artık sabah ola hayrola :)
Hoşgeldin canımHayır canım. Ben toparlanim. Pilatese başlıcam inşallah. Bebeğim tam ek gıda ya alışsın daha 5 aylık. Şimdilik plank ve yürüyüş yapiyorum
Ben sütten kesene kadar görmedimOyyy maşallah daha minicik yavrun
hamilelikten sonra insanlar geç regl oluyor sende de bu durum devam ediyor mu?
e bunada şükürKızlar oğlum çok mızmız giremiyorm pek kilo bildirimleri kaynamasın bizleri etiket yapın olur mu
@toplightNefesimmmsin
Kilom maalesef -100 Gr sadece
emnis (74.4/74.3/0,1/%0,13)
Yok hiç içmem bağırsakları çalıştırıyo o zaten tuvalete sık çıkarım maşallah, ama 2.beynimiz olan bağırsaklarımuz mutsuz olunca bende mutsuz oluyorum harekette bitiyo psikolojikAa neden ki acaba? Sık mı tüketiyosun acaba
ayol Sabitim sabitSüper canım yine beni geçtin yaaaaa :)))))
Gayet iyi canım günü siz kurtardınız***5. Takım 640. Etap***
toplight (79/
Leyl-i-fer (74.8/
emnis (74.4/74.3/0,1/%0,13)
matruj1 (61.5/sabit)
alwaysnforever (54.4//)
kardelelen321 (89.8/89,5/0,3/%0,33)
dennisgo (75/)
guziss35 (70.6/70,2/0,4/%0,57)
Libas7 (75.8/75,2/0,6/%0,79)
Nefesimm02 (55.7/
pawlover (52.9/52.3/0,6/%1,13)
5. Takım Ortalaması:
Benim de - 300 maalesefCherry Mom
Hoşgeldin cnmBen yeni katıldım 60.5 kilom boy ve 160 hedef 55
Detoksa başlamam gerekiyor bence.. yarın alış veril yapayım da 3 gün yapayım bari.. o sonuç verir muhtemelen.. if ile kilo alan tek kişi de benim herhalde :)Tövbe tövbe resmen bu vücut bizle dalga geçiyor :)