- 21 Haziran 2017
- 3.809
- 10.811
- 208
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #315.981
Azmine hayran kaldımYemiciğiimm sürem kısıtlı güzel kullanayım![]()

Ben bu aralar çok kaçamak yaptım haydi hayirlisi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Azmine hayran kaldımYemiciğiimm sürem kısıtlı güzel kullanayım![]()
Saat çok geçmiş, yarın da hurmaya başlıyorum kısmet cumaya kendime tartı ödülü yaparım![]()
Yap yap rakibiz sonuçtaAzmine hayran kaldım
Ben bu aralar çok kaçamak yaptım haydi hayirlisi![]()
Yavaş yavaş azaltiyorum cnm günde nerdeyse 3 ekmek yiyen birisi için gayet iyi durumdayım benceYap yap rakibiz sonuçtaşaka bi yana evet bence de azaltabilirsin birazcık karbonhidratı
Tartılalım bence battı balık yan gider :) geçen hafta durmadan tartılıyordum şimdi öyle değil.. sen dediğin gibi geç tartılmalısın.Ama bende yarın tartılcam sıvı diyetini anlamam lazım :)) gerçi bana bu cardio yine + yazar ama geç tartılmaya çalışacağım
İradene hayran kaldım. Cuma 2 katını hak ettin bence ara öğün olarak. Ben de Cuma ödülü olarak yiyeceğim güzel bir eksi ile gelirsem :)Saat çok geçmiş, yarın da hurmaya başlıyorum kısmet cumaya kendime tartı ödülü yaparım![]()
Geçmiş olsun hemencik iyileşir inşallah![]()
Aleykümselam geçmiş olsun canım
Aleyküm selam canım kıyamam yavruna nasıl o kadar üşütmüş daha kış gelmeden döküldü bebeler ofbiran önce geçer inş geçmiş olsun
geçmiş olsun
Sagolun. Kızlar. Dün yazamadım kusura bakmayın lütfen.okadar yorgunum ki ellerim ayaklarım uyuşuk 1 hafta gece toplasan 2 saat uyumuşum oda kesiklerle elim birşey tutamıyordu uyuşmuştu. Akşama kadar biraz toparladım. Hastaneye Gittik. Öksürük şurubu yazmadı. Daha küçük antibiyotik vermek istemedi. Garibim nasıl öksürüyor biz büyükler bu kadar zorken. Buhar verildi. Eve buhar makineşi alacam kışın iyi olur. Dün baya spor yaptım. Bölgesel de. Bu arada plank diyip gecmeyin kızlar . Dün pertim çıktı valla nerdeyse aglicaktim. Bu arada gören de ne kadar zayıflamışsın napıyorsun diyorgeçmiş olsun canım
Harikasın canım. İşte bu cümle seni zafere ulaştıracak kapının anahtarı.Saat çok geçmiş, yarın da hurmaya başlıyorum kısmet cumaya kendime tartı ödülü yaparım![]()
Ya ben tartılmayı atlamışım.Günaydın tartılan var mı :))
Ben migrenle uyandım haplarımı aldım daha iyi gibiyim geçer inş zaten sıvı yapacağım bir de o çıkmasın piyasaya :)
Sizde durumlar ne tartılan var mı :)
Bende bekliyorum öyle :)) limonlu su içtim kahve içtim :) kahvaltı niyetine çorba içeceğim :))Harikasın canım. İşte bu cümle seni zafere ulaştıracak kapının anahtarı.
Ya ben tartılmayı atlamışım.
1 bardak limonlu su
1 bardak mandalina suyu içtim
1 ceviz yedim
Ben ben ben :) tartıldım, çay demlenirken 500 ip atladım, 15 dakika bölgesel egzersiz yaptım sonra da kahvaltı ettim..Günaydın tartılan var mı :))
Ben migrenle uyandım haplarımı aldım daha iyi gibiyim geçer inş zaten sıvı yapacağım bir de o çıkmasın piyasaya :)
Sizde durumlar ne tartılan var mı :)
Süper süper süperBen ben ben :) tartıldım, çay demlenirken 500 ip atladım, 15 dakika bölgesel egzersiz yaptım sonra da kahvaltı ettim..
kilom ; 74,5
Hedefimin 1,5 kg gerisindeyim. Kabak detoksuna başlamadım bakalım nasıl etki edecek
Bence de yarın cardio olmamalı.. hatta hiç mi spor olmamalı yarın emin olamadım. bu hafta cardio bana hiç bir şey yapmıyor.. ne kilo aldırıyor, ne kilo verdiriyor. İki günde 400 gr gitmiş kilodan saymıyorum :) şaka bir yana bunun ideal süresi 15 dakikaymış ileride arttırmak gerekiyor belki de..Süper süper süper ❤
Bende Leslie 2 mil yaptım 30 dk biraz ter attım 1 mil terletmiyor :) bizim bugün son cardio olmalı sonra yapmayalım şişiyoruz :)
Geçmiş olsun canım. Umarım bir an önce iyileşirsin. Bol bol suyunu iç bu süreçte hastalıkla su içmek de önemli bence genelde kafayı kaldıramayınca unutuyoruz2 gündür hastaydım kızlar yattım sadece hiç bir şey yapmadım bugün biraz daha iyiyim