- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #317.041
Aynen canım. Büyük yeğenimle bebekken bi süre ben ilgilenmiştim evli değildim o zamanlar. Bana anne derdi. Ben evlendikten sonra içine kapandı kuzum sürekli beni aramış. Çok aşırı neşeli bi çocuktu oysa. Gerçekten çok başka onların sevgisi. Uzak olmak da çok zor geliyo haliyle.Nasıl da yerleri başka değil mi? Çok güzel bir duygu. Çocuk istiyoruz ya ; ben senin de çoçuğunum başka çocuk gerekmiyor diye itiraz ediyor :)
Olası bi durum. Yaşı büyükse belki kıskanmaz.Eyvah kıskanacak ozaman :))
Kesinlikle istemiyor. Sık sık konuşuyor ikna etmeye çalışıyoruz ama sanırım başına gelecek, yaşayarak alışacak..Eyvah kıskanacak ozaman :))
1 e başladı demişti sankiOlası bi durum. Yaşı büyükse belki kıskanmaz.
7 yaşına girecek Kasım’da.. üç senedir konuşuyoruz ama değişen bir şey yok. Yaşayarak alışacak bence.Olası bi durum. Yaşı büyükse belki kıskanmaz.
Benim yeğenim 8 emre 3 yaşında ikiside birbirini fenaaa kıskanıyor yanyana geldiler mi çıldırıyoruz resmen sizde de aynı durum olabilir :))ama araları daha açık olacak en azından karşılıklı dövüş olmaz biZdeki gibi.Kesinlikle istemiyor. Sık sık konuşuyor ikna etmeye çalışıyoruz ama sanırım başına gelecek, yaşayarak alışacak..
Yemelerim bitmedi çünkü :)))Kızlar
Menüler ve aktiviteleri yazmadınız? Kaçamak yok değil mi?
Ben böreklere bakıyorum :)
Biz annesi ile çok yakınız.. bir çocuğum olsa bizim gibi olmalarını istiyoruz. Hatta yeğenim karakter olarak bana çok benzer. Hep hayal kurarız ben de karakteri sana benzeyen bir çocuk doğuracağım diye :)Benim yeğenim 8 emre 3 yaşında ikiside birbirini fenaaa kıskanıyor yanyana geldiler mi çıldırıyoruz resmen sizde de aynı durum olabilir :))ama araları daha açık olacak en azından karşılıklı dövüş olmaz biZdeki gibi.
Erken kapatıyorum akşamları dedin bu saate ne yiyorsun ki :)Yemelerim bitmedi çünkü :)))
Ama sen hiç doymamışsın ki.. hiç protein ya da sebze yemeği yok.. böyle yapma kuzum bu da metabolizmayı yavaşlatır.. açlığın da bitmez çile olur sana :)Yazayım da ağzıma fermuar çekeyim bari :)
Menüm
Sabah
Peynirli dere otlu maydanozlu omlet
Domates
Ceviz
Öğlen iki dilim ananas
akşam bulgur pilavı 4 YK. Havuç tarator 3 YK.
Şimdi elma :)
Spor
1 saat bisiklet
35 dk yürüyüş
Ve basket sahasında goygoy
Bir de ananası tarçınlı ye kuzum şekerini dengelerYazayım da ağzıma fermuar çekeyim bari :)
Menüm
Sabah
Peynirli dere otlu maydanozlu omlet
Domates
Ceviz
Öğlen iki dilim ananas
akşam bulgur pilavı 4 YK. Havuç tarator 3 YK.
Şimdi elma :)
Spor
1 saat bisiklet
35 dk yürüyüş
Ve basket sahasında goygoy
Süpersinn 3 mile geçmişşinnn :)Bugünkü menüm
Sabah
Öğle
- 1 tane tereyağında pişmiş yumurta
- Az peynir
- 5 zeytin
- Taze nane, maydonoz
- 1 dilim ekmek
- Yeşil çay
Akşam
- Yeşil mercimek salatası (1 tabak)
2,5 lt su
- 3 köfte
- 1 bardak ayran
45 dk leslie
20 dk bölgesel egzersizCherry Mom
Hemenn yapayımmm :))Cherry Mom 20 saniye plank unutma. Ben yine unutmuşum. Az önce hatırladım ve yaptım :)
A evet yakışır pekiii :)Bir de ananası tarçınlı ye kuzum şekerini dengeler
Var yaaa az da olsa omlette peynir taratordan yoğurt :) evet ama haklısın şaka bir yana zaten acıktım da o yüzden elma yedim :)))Ama sen hiç doymamışsın ki.. hiç protein ya da sebze yemeği yok.. böyle yapma kuzum bu da metabolizmayı yavaşlatır.. açlığın da bitmez çile olur sana :)
Bazen ben de az yiyorum korkunç acıkıyorum ama hiç doğru yapmıyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?