Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nasıl da yerleri başka değil mi? Çok güzel bir duygu. Çocuk istiyoruz ya ; ben senin de çoçuğunum başka çocuk gerekmiyor diye itiraz ediyor :)
Aynen canım. Büyük yeğenimle bebekken bi süre ben ilgilenmiştim evli değildim o zamanlar. Bana anne derdi. Ben evlendikten sonra içine kapandı kuzum sürekli beni aramış. Çok aşırı neşeli bi çocuktu oysa. Gerçekten çok başka onların sevgisi. Uzak olmak da çok zor geliyo haliyle.

Kesinlikle istemiyor. Sık sık konuşuyor ikna etmeye çalışıyoruz ama sanırım başına gelecek, yaşayarak alışacak..
Benim yeğenim 8 emre 3 yaşında ikiside birbirini fenaaa kıskanıyor yanyana geldiler mi çıldırıyoruz resmen sizde de aynı durum olabilir :))ama araları daha açık olacak en azından karşılıklı dövüş olmaz biZdeki gibi.

Biz annesi ile çok yakınız.. bir çocuğum olsa bizim gibi olmalarını istiyoruz. Hatta yeğenim karakter olarak bana çok benzer. Hep hayal kurarız ben de karakteri sana benzeyen bir çocuk doğuracağım diye :)
Umarım önce bebek gelir sonra da iyi iki kardeş olurlar.. bazen diyoruz okeye dörtlü lazım diye :) ama bizim bebe gelmemek için inat etti sanırım okey sevmeyecek :)

Ama sen hiç doymamışsın ki.. hiç protein ya da sebze yemeği yok.. böyle yapma kuzum bu da metabolizmayı yavaşlatır.. açlığın da bitmez çile olur sana :)
Bazen ben de az yiyorum korkunç acıkıyorum ama hiç doğru yapmıyoruz..

Bir de ananası tarçınlı ye kuzum şekerini dengeler

Süpersinn 3 mile geçmişşinnn :)

Var yaaa az da olsa omlette peynir taratordan yoğurt :) evet ama haklısın şaka bir yana zaten acıktım da o yüzden elma yedim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…