- 23 Mart 2016
- 30.288
- 91.049
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #317.081
Herkes hastaGünaydınlaardün sapasağlamdım bugün salya sümük uyandım Fenalardayım
canım kuzuna geçmiş olsun bir an önce iyileşir umarım kuzularGunaydin kizlar dun full time yogundum bir turlu yazamadim ustelik gece oglum ateslendi 04.30'ta uyudum ve cok uykusuzum
Evet bunu ben de yeni öğrendim. geçen bir diyetisyen tarif etmiş; orada da 45 dakika tuzlu suda bekletmişti. Ben hiç öyle kullanmadım kabukları.. hala da öyle yapmıyorum :) ama daha iyi olacaksa yaparız. Neden olmasın ?
Geçmiş olsun nerden çıktı bu hastalık şimdi.. bir an önce toparlarsın umarım.Günaydınlaardün sapasağlamdım bugün salya sümük uyandım Fenalardayım
Geçmiş olsun canım. Zor bir gece olmuş. Umaram şimdi daha iyidir.Gunaydin kizlar dun full time yogundum bir turlu yazamadim ustelik gece oglum ateslendi 04.30'ta uyudum ve cok uykusuzum
Sen de olsan daha iyi olurmuş ama dediğin gibi olmadı sonradan atar fazlalıklardan arınırsın kaptanım..günaydınlarr evdeki badana bugün bitecek sanırım bu akşam evde kaldık ama 1 yatakta çocuklrla ben gece boyunca uyuyamadım bugün temizlikçi girecek ama ben izin alamıyorum bakalım nasıl olack bensiz temizlesin bakalım atılacak bisürü şey vardı onlar sonra atılır artık
Cok sagol cnm suan atesi yok gibiYaa seninki de mine oluyor bu çocuklara devam etmez inş emre sadece bir gece ateşlendi düzeldi geçmiş olsun sizede
Sagol cnm iyi suan cok sukurGeçmiş olsun canım. Zor bir gece olmuş. Umaram şimdi daha iyidir.
Sagol kaptanim inscanım kuzuna geçmiş olsun bir an önce iyileşir umarım kuzular
kesinlikle buradan kopmamak lazım canım. Burada kilo vermek daha kolayselam kızlar bende menü yazmıyodum bayadır bugün yazmaya başlıcam yoksa bir türlü konsantre olamıyorum
Çok geçmiş olsunGunaydin kizlar dun full time yogundum bir turlu yazamadim ustelik gece oglum ateslendi 04.30'ta uyudum ve cok uykusuzum
Teşekkürleer salgın var galiba cidden herkes hastaHerkes hastageçmiş olsun canım
İyi bile dayandım evdeki herkes hastaGeçmiş olsun nerden çıktı bu hastalık şimdi.. bir an önce toparlarsın umarım.
Evet ya umarım bir an önce geçer. Bu detokslarla vücut direnci düştü belki de :)İyi bile dayandım evdeki herkes hastainşallah çok süründürmez
Ananasla bende ödem atabiliyordum fiyatı düşsün alırım tekrarEvet bunu ben de yeni öğrendim. geçen bir diyetisyen tarif etmiş; orada da 45 dakika tuzlu suda bekletmişti. Ben hiç öyle kullanmadım kabukları.. hala da öyle yapmıyorum :) ama daha iyi olacaksa yaparız. Neden olmasın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?