- 23 Mart 2016
- 30.288
- 91.047
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #317.061
Bence hem menü hem spor çok güzel. Kaçamaklardan sonra telafi menüsü olmuş, ekmekler de çıkmış menüden :) afiyet olsun faydasını göreceğine eminim...Bugünkü menüm
Sabah
Öğle
- 1 tane tereyağında pişmiş yumurta
- Az peynir
- 5 zeytin
- Taze nane, maydonoz
- 1 dilim ekmek
- Yeşil çay
Akşam
- Yeşil mercimek salatası (1 tabak)
2,5 lt su
- 3 köfte
- 1 bardak ayran
45 dk leslie
20 dk bölgesel egzersizCherry Mom
Ekmek çıkmamış eklenmiiş hiç yemiyor diye biliyordumBence hem menü hem spor çok güzel. Kaçamaklardan sonra telafi menüsü olmuş, ekmekler de çıkmış menüden :) afiyet olsun faydasını göreceğine eminim...
Onlar yeterli olmayacaktır.. diğer öğünlere de protein eklemek lazım bence tok tutması için.. taratordaki yoğurttan ne olacak :) hem zAten ne kadar yedin sanki :)Var yaaa az da olsa omlette peynir taratordan yoğurt :) evet ama haklısın şaka bir yana zaten acıktım da o yüzden elma yedim :)))
Öğlen akşam bir dilim yiyor diye hatırladım ben.Ekmek çıkmamış eklenmiiş hiç yemiyor diye biliyordum
Kaptan yardımcısı çıldırmış olmalı :)Gözünün üstünde kaşı olanlara da
Ama Ozman spor yine yapılmıyor diyet kararında olan bir kişi nasıl haftanın 7 gününü boş geçer geçmemeli ( ekstrem durumlar hariç tabi hepimiz insanız ) :))Kaptan yardımcısı çıldırmış olmalı :)
Bence spor yapmamış ama tartıda + gelmiş olanlara vermek daha etkili olmaz mı?
Gerçekten öyleler içim eriyo iki yeğenimi görünce dünyaları isteseler almaya kalkışırımAy ne kadar tatlı ya.. demek sana kıyamıyormuş.. sevgileri ne kadar saf ve ne kadar iyileştirici ya..
Bizim büyükte evlenme evse bizim evimiz var anneannemin evi var bebekse ben varım kardeşim var diye ağlıyoduAynen canım. Büyük yeğenimle bebekken bi süre ben ilgilenmiştim evli değildim o zamanlar. Bana anne derdi. Ben evlendikten sonra içine kapandı kuzum sürekli beni aramış. Çok aşırı neşeli bi çocuktu oysa. Gerçekten çok başka onların sevgisi. Uzak olmak da çok zor geliyo haliyle.
Dillerini sevsinlerBizim büyükte evlenme evse bizim evimiz var anneannemin evi var bebekse ben varım kardeşim var diye ağlıyoduşimdi de kuzen istiyorum diye olay çıkarıyo sırayı kardeşine devretti. Şimdi de küçük olan bebeği sevip geri karnıma koyacakmış çok durmasına gerek yokmuş
Nerdesinn kuzum sen ve kavun bitecek diye mi bu telaş11de 1 yumurta 2 D.ekmek peynir domates, 5 parça kadar kavun
15te 1 sütlü nescafe, 15 civarı antep fıstığı
19da 1 tabak balık tava,yarım tabak nohut, yarım tabak bulgur pilavı,5-6 parça kavun
21de 1 sütlü nescafe, yeşil çay
23 te zencefilli ayran
Su 2 litre
Spor yarım saat yürüyüş
Yarın ayran detoksu düşünüyorum ama kesin karar vermedim diğer günde belki kabakAy evet bu hafta inş iyi geçer neler yapacağız benimde fikrim yok hurma sıvı diyetleri bu hafta kilo aldırmaz inş ekibepawlover denizden sonra en çok sen verdiğin için seni merak ediyorum gelmedi değil mi kilo geriye :/
Leyl-i-fer senin menülerde yok çok kaçamak olmuyor inş kuzum sen bu hafta ne planlıyorsun :) var mı bir aksiyon diyetten yana :)
Gelirken aldık evet özlemişim kavunuNerdesinn kuzum sen ve kavun bitecek diye mi bu telaş
İyi geceler canımGelirken aldık evet özlemişim kavunu
Birkaç gündür bi yoğunluğum var da yarın görüşürüz
Yaa seninki de miGunaydin kizlar dun full time yogundum bir turlu yazamadim ustelik gece oglum ateslendi 04.30'ta uyudum ve cok uykusuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?