Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bence hem menü hem spor çok güzel. Kaçamaklardan sonra telafi menüsü olmuş, ekmekler de çıkmış menüden :) afiyet olsun faydasını göreceğine eminim...

Var yaaa az da olsa omlette peynir taratordan yoğurt :) evet ama haklısın şaka bir yana zaten acıktım da o yüzden elma yedim :)))
Onlar yeterli olmayacaktır.. diğer öğünlere de protein eklemek lazım bence tok tutması için.. taratordaki yoğurttan ne olacak :) hem zAten ne kadar yedin sanki :)
Bu arada ben tarçını hemen her meyvede kullanıyorum. Elmaya da çok yakışıyor. Ayrıca elma ile ceviz yemeyi de seviyorum :)

Kaptan yardımcısı çıldırmış olmalı :)
Bence spor yapmamış ama tartıda + gelmiş olanlara vermek daha etkili olmaz mı?
Ama Ozman spor yine yapılmıyor diyet kararında olan bir kişi nasıl haftanın 7 gününü boş geçer geçmemeli ( ekstrem durumlar hariç tabi hepimiz insanız ) :))

Bizim büyükte evlenme evse bizim evimiz var anneannemin evi var bebekse ben varım kardeşim var diye ağlıyodu şimdi de kuzen istiyorum diye olay çıkarıyo sırayı kardeşine devretti. Şimdi de küçük olan bebeği sevip geri karnıma koyacakmış çok durmasına gerek yokmuş

Misafirlerden ancak fırsat buldum
Menüm
Sabah
Zeytin
Peynir
Domates
Salatalık
Ceviz
Maydonoz

Öğlen
1 lahmacun
Ayran

Akşam
Yeşil mercimek yemeği
2 yk kısır

Su 2 litre içmişimdir sanırım

350 kez zıpladım, 1210 adım tempolu yürüyüş bugün misafirlerden uzun yürüyemedim Cherry Mom

Dillerini sevsinler

11de 1 yumurta 2 D.ekmek peynir domates, 5 parça kadar kavun
15te 1 sütlü nescafe, 15 civarı antep fıstığı
19da 1 tabak balık tava,yarım tabak nohut, yarım tabak bulgur pilavı,5-6 parça kavun
21de 1 sütlü nescafe, yeşil çay
23 te zencefilli ayran
Su 2 litre
Spor yarım saat yürüyüş

Nerdesinn kuzum sen ve kavun bitecek diye mi bu telaş

Yarın ayran detoksu düşünüyorum ama kesin karar vermedim diğer günde belki kabak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…