Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım
Pilates topu ile yapılanları bilmiyorum ama ben pilatesannesi diye bir hesap takip ediyorum. Fizyoterapist olduğu için tavsiyelerini dikkate alıyorum. Dizleri koruyarak yapılan egzersiz için videosu da varmış.

leslie ye benziyor
pilates topu aldım bikaç keredir koltukta otururken bacaklarımla yuvarlıyorum hoşuma gitti

Ben de merak ediyorum.. bu Cuma ne yapacağız acaba.. @ emnis kaç oldu mesela. Ben 72 yi kırdım mı ? Ortalamamız kaç olacak. Hepimiz yine eksi gelecek miyiz.. soru çok :)
Valla hiç tartılmadım cuma günü veda ettim :)) regliyken tartılmam moralimi bozar cumaya kadar biter zaten bakalım kaçamak vs olmadı ama ekstra bişey de yapmadığım için çok değişmemiştir benim sporlar bana sadace kilo yapmıyor sağolsun verdirdikleri pek yok ://////

dennisgo dennisgo sporlarını paylaşsın belki gaza geliriz 😂
Bugun ben de pek bir şey yapmadım. Canım istemedi nedense ; 750 ip 15 dakika bölgesel 15 dakika cardio Cherry Mom Cherry Mom
Yarin spor yapmayacağım için akşama ekstra bir şeyler yaparsam yazarım ama şimdilik hiç niyetim yok :)

Bugun ben de pek bir şey yapmadım. Canım istemedi nedense ; 750 ip 15 dakika bölgesel 15 dakika cardio Cherry Mom Cherry Mom
Yarin spor yapmayacağım için akşama ekstra bir şeyler yaparsam yazarım ama şimdilik hiç niyetim yok :)
Bugün benim de hiç mecalim yok 🙇🏻‍♀️

Back
X