- Konu Sahibi Cherry Mom
- #317.141
Yapayım bakayım kescem birazdan45 dakika tuzlu suda beklet canım. Tarçın ve zencefil ile kaynatıp iç bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapayım bakayım kescem birazdan45 dakika tuzlu suda beklet canım. Tarçın ve zencefil ile kaynatıp iç bence
Canım
Pilates topu ile yapılanları bilmiyorum ama ben pilatesannesi diye bir hesap takip ediyorum. Fizyoterapist olduğu için tavsiyelerini dikkate alıyorum. Dizleri koruyarak yapılan egzersiz için videosu da varmış.
Oh şifa olsun inşallah gelmeden gitsin hastalıklar
amiin inşallah .şifa hepimizin olsunGeçmiş olsun canım. Şifa olsun..
ağır yaşamları izlemeye karar verdimevet ne paylaşsakta gaza gelsek
İşlem tmm :))))Cherry Mom 30 sn plank unutma.. ben yaptım :)
Ya ben regliyim o yüzden yapasım yok ne yalan söyleyeyim
Mucize gibi inşallah canımEvet nitrojen tanklarında o ısıda donduruluyormuş. Umarım canım seneye onlardan bize bir bebek gelsin istiyoruz :)
Kesin patladıkNerde bu takımın tatlış kadınlarııçok sessiz kaldık bu hafta korkuyorum
![]()
Grip sabahları ve geceleri çok vuruyor ama gün içinde daha iyi oluyor insan inş çabuk atlatırsınBiraz daha iyiyim ıhlamurun gözünü seveyimsen nabersiin?
Valla hiç tartılmadım cuma günü veda ettim :)) regliyken tartılmam moralimi bozar cumaya kadar biter zaten bakalım kaçamak vs olmadı ama ekstra bişey de yapmadığım için çok değişmemiştir benim sporlar bana sadace kilo yapmıyor sağolsun verdirdikleri pek yok ://////Ben de merak ediyorum.. bu Cuma ne yapacağız acaba.. @ emnis kaç oldu mesela. Ben 72 yi kırdım mı ? Ortalamamız kaç olacak. Hepimiz yine eksi gelecek miyiz.. soru çok :)
Karanfil ben de koydum geçen sefer ama çok başımı ağrıttı yarın yeniden yapacağım karanfil koymayacağım.. öyle bir sorun yoksa bence iyi yapmışsınben içine yeşil çay ve karanfilde koydum![]()
Bugun ben de pek bir şey yapmadım. Canım istemedi nedense ; 750 ip 15 dakika bölgesel 15 dakika cardio
Aman dilini ısırKesin patladık![]()
Evet akşam çöktükçe bi yandan başım bi yandan kasık ağrılarım güzel sıkıştırıyolar beniGrip sabahları ve geceleri çok vuruyor ama gün içinde daha iyi oluyor insan inş çabuk atlatırsın
Bugün benim de hiç mecalim yokBugun ben de pek bir şey yapmadım. Canım istemedi nedense ; 750 ip 15 dakika bölgesel 15 dakika cardioCherry Mom
Yarin spor yapmayacağım için akşama ekstra bir şeyler yaparsam yazarım ama şimdilik hiç niyetim yok :)
Bende daha spor namına bişey yapmadımBugün benim de hiç mecalim yok![]()
Ekim bize hoşgelmedi galibaBende daha spor namına bişey yapmadımbiZ böyleysek eyvah diyim :))
Ben detoks yapmıyorum ama akşamları çiya tohumlu yoğurt yiyorum meyve ile.. ne kadar etkiler bilmiyorum.Ya ben regliyim o yüzden yapasım yok ne yalan söyleyeyimama herkes yaparsa yaparım ayak uydurmak için :))