- 23 Mart 2016
- 30.318
- 91.095
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #317.621
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlar benim sabah sporum. Çay demlenirken iki arada bir derede ipi atlayıp bölgesel egzersizi yapıyorum :) diğerini de kahvaltı sonrası yaptım. Yalnız bazen göbek çevremde çok ağrı oluyor yarın doktora soracağım.ödem atıcı kullanmadığım için artıyım tabiki
çok güzel canım inşallah
benim bir haftam senin bir günün,biz senle yarışacaksan seni bağlamak lazım biyere.
nerden bilelim güzişin izne çıkacağını![]()
Bu sürede spor yapmak arttırıyor olabilir mi? Bir de aç kalıyor olabilir misin. Erken bitiriyorsun ya yemeği akşam. Böyle şeyler migren üzerinde etkili mi ?Bu arada şaka gibi 3.gün yine azar azar başım ağrımaya başladı yinehastaneye gitmeme rağmen hiç böyle uzadığı olmamıştı boynum heryerim grgin stresliyim galiba yada yoruldum
şöyle bir güzel masaj olsa var yaa ne çok isterim
bugün fazladan iki saat spor yapma nedenim yarışıyor olmamız. Çünkü evde işlerim vardı kalan zamanda da yan gelip yatmayı tercih ederdim ama yarışma bende hırs yapıyor çıktım yürüdüm o süreyi :)
Arkadaş zaten öndesin niye ezmek için uğraşıyorsunn:) neyse neyse iyi oldu senin artılara hizmet ediyoruz hiç olmazsa :)))bugün fazladan iki saat spor yapma nedenim yarışıyor olmamız. Çünkü evde işlerim vardı kalan zamanda da yan gelip yatmayı tercih ederdim ama yarışma bende hırs yapıyor çıktım yürüdüm o süreyi :)
Ben akşam yemeğini çok erken yedim üstüne de spor yaptım ve başım ağrıyor biraz. 3 kupa ananas çayı içecektim ama 1 kupa içtim artmasın diyeAynen canım başlarız yine cumaya yaklaşınca
Çünkü + yım. Yarışma için hırslanarak onu vermek istiyorum. Akşam yemeği de yoktu zAten. 60 kalori :)Arkadaş zaten öndesin niye ezmek için uğraşıyorsunn:) neyse neyse iyi oldu senin artılara hizmet ediyoruz hiç olmazsa :)))
Yok bugün normal yedim yemeğimi canım hiç birşey aksatmadım açlık susuzluk evet çok etkiliyor ama bu cumartesi gününden kalan bir ağrı çöreklendi kaşlarımın arasına yerleşti sanki ensemde de ağırlık var vallahi bende çözemedim yarın iyi olur inş çok yorgun düştüm bu durumdanBu sürede spor yapmak arttırıyor olabilir mi? Bir de aç kalıyor olabilir misin. Erken bitiriyorsun ya yemeği akşam. Böyle şeyler migren üzerinde etkili mi ?
Aynen ya tam kabustu. Perşembe sporuna da veda ettim o nedenle. Ben şu an yaşar mıyım acaba öyle bir şey 72 kırmaya çalışıyorum sonuçta. O da 75 kırarken olmuştu.cumaya demişken,bu hafta yapılan bu sporlarla artı gelinmesin sakın.Cherry Mom le
dennisgo in artı geldiği hafta gibi
![]()
Ay yok yaaa cuma atıyoruz ödemeleri sporla artıkAynen ya tam kabustu. Perşembe sporuna da veda ettim o nedenle. Ben şu an yaşar mıyım acaba öyle bir şey 72 kırmaya çalışıyorum sonuçta. O da 75 kırarken olmuştu.
Haklısın bende de bazen migren tipi ağrı oluyor ve uyumadan geçmiyor. Ama gün içinde uyusam bile uyandığımda geçiyor ağrı. O kadarına bile katlanamıyorum sen daha ağırını yaşıyorsun.Yok bugün normal yedim yemeğimi canım hiç birşey aksatmadım açlık susuzluk evet çok etkiliyor ama bu cumartesi gününden kalan bir ağrı çöreklendi kaşlarımın arasına yerleşti sanki ensemde de ağırlık var vallahi bende çözemedim yarın iyi olur inş çok yorgun düştüm bu durumdan
Bravo canım ekledimCherry Mom 20dk eliptik 45dk yürüyüş 100ip atlama
Ah canım ayran içsen saat daha erken çünküHaklısın bende de bazen migren tipi ağrı oluyor ve uyumadan geçmiyor. Ama gün içinde uyusam bile uyandığımda geçiyor ağrı. O kadarına bile katlanamıyorum sen daha ağırını yaşıyorsun.
Şu an bende de hafif ağrı var ama kesinlikle açlıktan :) ödem atıcı içmiyorum daha da artmasın diye.
Teşekkür ederim canımBravo canım ekledim
Onu magnum yerken düşünecektim :) şaka bir yana şimdilik idare ediyorum çok zorlarsa içerim. Bugün biraz daha erken uyurum zAten sabah hastanedeyim yine :)Ah canım ayran içsen saat daha erken çünkü
Bir Magnum yiyoruz keyfi 2 dk ( ki yerken bile vicdan yaptığına eminim ) çilesi kaç gün sürüyor :)) hayat hiç adil değilOnu magnum yerken düşünecektim :) şaka bir yana şimdilik idare ediyorum çok zorlarsa içerim. Bugün biraz daha erken uyurum zAten sabah hastanedeyim yine :)