Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar nasılsınız hepinizi cok özledim tedavim başladı şükür memlekette ailemin evindeyiz tayin istedim sonuç bekliyorum evimi taşımak için, ailem el üstünde tutuyor bizi ama insanın kendi evi kendi eşyası olmayınca olmuyormuş....
Umarım herkes iyidir, birazda psikolojim etkilenince elmez girmez oldum buralara.. Sizleri unuttum sanmayın.. Biraz kortizondan birazda ye baskılarına 65 kiloyum ama doktora danışıp spora başlamayı planlıyorum malum ameliyat olalı daha 2 ay oldu...

Neyse muhakkak yeni başlayanlar olmuştur hepiniz hoşgeldiniz ortalıklarda olmayan kaptan yardımcınızdan hepinize selamlar saygılar

Kilo veren herkesi coook tebrik ederim.

toplight bende eskiden cok fazla aft cikardi, doktor kenakort diye bi krem vermisti, yazimindan emin degilim. Kortizonlu bi krem, uzun sure kullanilmamasi lazim, ama kisaca yaranin ustunde bi katman olusturuyo hem yara iyilesiyo hem hasta artik acisini cok hissetmiyo. Bence hemen alin bi eczaneden derim.

Parkycim geçmiş olsun ne ameliyatı oldun ki sen? Benim olmadığım dönemde oldu sanırım bunlar. Umarımher şey yoluna girmiştir...

Aleykümselam canım hoşgeldin, ne iyi ettin gelmekle, sıkıldıkça gel,boşver kiloyu önce sağlık. Ama spor psikolojiye de çok iyi geldiği için belki yürüyüş dışında bişeylere de izin verirse doktorun çok iyi olur.

Canım benim hoş geldin. Çok merak ettik seni. Çok özledik. Geçmişler olsun. Durumlar nasıl şimdi.

Kızlar okuyamadım bugün için özür dilerim herkesten ultra kötü bir gün geçiriyorum önce eşim hastalandı bütün yolu tek sürmek beni zorladı emre arkada anne anne çok darladı. Eve geldik elektrik yok şarter atmış buzdolabı bozulmuş etler çözülmüş eşimi hastaneye gönderdim etleri pişireyim dedim kiiii tüp bitti buzluktakilleri kapıcının dolabına indirdim çocukla bir aşağı bir yukarı of diyim şimdi de o ateşlendi bakalım sabah ola hayır ola üst üste geldi bezdim

Allah allah o ne öyle herşey üstüste gelmiş
Geçmiş olsun onuda götür bari ilaçlarla uyur yarında dinlenirsinz belki , hava değişimi yaramamış size

Ah ah ah hepsi üst üste gelmiş. çok geçmiş olsun canım. Allah kolaylık versin

Gecmis olsun ya, nazar degmis resmen.

Ah benim de hicbirseyden haberim yokmuş. En son bahsettigin mide rahatsızlığı sanmıştım ama mesajlarda baktım lenfoma teşhisi almışsın, çok geçmiş olsun. Umarım ameliyat sonrası hızla toparlanıp sağlığına kavuşursun
Yani yaz desen bu kadar olur, talihsizlik olmuş, umarim oglunda sabaha iyilesmis olur. ama diyetine yarayabilir artık 1 hafta bol protein her gün et

Canım hoşgeldin instagram da yaptıklarını görünce bu kız iyileşti diyorum tatlım inşallah bir an önce toparlanırsın spora da acele etme tatlım kilo şuan enson düşüneceğin şey

Çok geçmiş olsun kötü bişey gelince peşine bişeyler daha takılıyo genelde. Hemencecik toparlanırsınız inşallah

Canım ptesi den beri kullanıyor zaten bugün uçuk kremi ve antibiyotik de başlandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…