- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #320.401
Geçmiş olsun kaptanımbizimki su bile içermiyor karbonat biraz zor ama yarın deneyeyim
Geçmiş olsun canım. Ayaklar da o kadar önemli ki bütün vücudu taşıyor sonuçtaÇok fena oldu ya, ben böyle ayak acısı görmedim evde de ayakkabıyla geziyorumzıplicam bugün inşallah
CanımKızlar okuyamadım bugün için özür dilerim herkesten ultra kötü bir gün geçiriyorum önce eşim hastalandı bütün yolu tek sürmek beni zorladı emre arkada anne anne çok darladı. Eve geldik elektrik yok şarter atmış buzdolabı bozulmuş etler çözülmüş eşimi hastaneye gönderdim etleri pişireyim dedim kiiii tüp bittibuzluktakilleri kapıcının dolabına indirdim çocukla bir aşağı bir yukarı of diyim şimdi de o ateşlendi bakalım sabah ola hayır ola üst üste geldi bezdim
TeşekkürleerGeçmiş olsun canım. Ayaklar da o kadar önemli ki bütün vücudu taşıyor sonuçta
Allah allah o ne öyle herşey üstüste gelmiş
Geçmiş olsun onuda götür bari ilaçlarla uyur yarında dinlenirsinz belki , hava değişimi yaramamış size
Ah ah ah hepsi üst üste gelmiş. çok geçmiş olsun canım. Allah kolaylık versin
Gecmis olsun ya, nazar degmis resmen.
Yani yaz desen bu kadar olur, talihsizlik olmuş, umarim oglunda sabaha iyilesmis olur. ama diyetine yarayabilir artık 1 hafta bol protein her gün et
Çok geçmiş olsun kötü bişey gelince peşine bişeyler daha takılıyo genelde. Hemencecik toparlanırsınız inşallah
Canım benim yaa herşey üstüste gelmiş özür dileyecek bişey yok ki inşallah emir hastalanmaz geçer bunlar en kısa sürede eşin nasıl oldu
Selam kızlar teşekkür ederim valla ne oldu bizde anlamadık aksi gibi benim migrende geldi bugünü hastanede geçirdik diyebilirim bir eşim girdi çktı iğne yaptılar ona bna serum oğlan deseniz grip olduCanım
Geçmiş olsun bir sürü şey yaşamışsın.. şimdi nasılsınız
Oy kuzum geçmiş olsun acısı pis olur :/Günaydın kızlardün botumun azizliğine uğradım ayaklarımın altı su topladı yürüyemiyorum bile dünkü spor 11560 adım Cherry Mom
Etiketle canım yapıyorum süpersin hergün düzenli spor yapıyorsun çook kıskandım bende burda dolapla uğraşayım :)))Bugunku menum
Oglen: 300 gr izgara tavuk, haslanmis brokoli
Ara: 6 kasik yogurt, 3-4 parca havuc ve kereviz sapi
Aksam: 150 gr izgara biftek, 4 kasik yogurt, yagsiz yesil salata
SporCherry Mom 40 dk yoga, 45 dk pilates.
Emniscim seni de spora etiketliyorum ama senin de isin basindan askin. Spor listesi tutucak halin yoktur saniyorum
Motor sıkıntılı sanırım ben imkanım varsa yeni alırdım. Hemencecik toparlanırsınız inşallah, migren geçti mi bari? Onun ağrısı da pis oluyoSelam kızlar teşekkür ederim valla ne oldu bizde anlamadık aksi gibi benim migrende geldi bugünü hastanede geçirdik diyebilirim bir eşim girdi çktı iğne yaptılar ona bna serum oğlan deseniz grip oldubu soğukta onuda gezdirdik peşimizde ..buzdolabı içinde servis geldi meğer biz yokken elektrik gelmiş gitmiş motoru yakmış (( Allah'tan biz gelmeden bir kaç saat önce olmuşta buzluktakilleri kurtardım birsürü tereyağ vardı etleride balkona koydum zaten gece hava 2 derece olunca nofrost gibiydi:)750 tl dedilr yeni motor için de şimdi düşünüyoruz yeni mi alsak tamir mi ettirsek 4 yıllık dolap :/ ne dersiniz ?
Bu arada resmen burayı özledim ama bir türlü rutin hayatıma dönemedim ya sporda yapamamak canımı sıkıyor İzmir bize hiç yaramadı
Geçmedi ama öldürmüyor şuan :) evde herkes hasta iğrenç bir durum yemek bile yapmadım kimsede iştah yok çünkü sadece çorba meyve Allah'ım sağlık cidden herşeyin başı o yoksa hiç bişey yok vallaMotor sıkıntılı sanırım ben imkanım varsa yeni alırdım. Hemencecik toparlanırsınız inşallah, migren geçti mi bari? Onun ağrısı da pis oluyo
Kızlar buda geçtiğimiz haftanın sporları eksik olabilir etiket olmayanları kaçırmış olabilirim valla
Çok az spor yapmışız zaten sonuçtanda belli oldu ama bırakmıyorz bu hafta tüm tablo dolsun inş ♥♥
Bireyseldekremsokola 1. Tebrikler canım
Eki Görüntüle 2550658 Eki Görüntüle 2550659
Hoşbulduk canımemniscim hoşgeldin. Çok geçmişler olsun... Olumsuz düşünme negatifler toptan gelmiş gitmiş olsun...
Sen yokken beni kimse eklemedi şu harici listeye de.yine kaybolacağım ortadan az kaldı. Bu sefer tutun beni Allah aşkınaaa... Öyle böyle diye diye 69’a çıktım zaten. Tam başlayacağım bakıyorum bir düzensizlik, hevesim kaçıyor. Bundan sonra spor da yapabilirim artık eliptiğim de var. Beni de takibe alabilecekseniz başlayayım, yoksa hiç bulaşmayayım. Çünkü 2 gün iyi gidip 3. Gün motivasyonumu yitiriyorum böyle düzensizlik olunca. En azından kendi kendime takılırım ne yapayım.
Geçmedi ama öldürmüyor şuan :) evde herkes hasta iğrenç bir durum yemek bile yapmadım kimsede iştah yok çünkü sadece çorba meyve Allah'ım sağlık cidden herşeyin başı o yoksa hiç bişey yok valla
Şuan öyleyim aynenemniscim belki biliyorsundur ama ben yine paylaşayım. Migren için karanlık bir odada yalnız ve sakin bir şekilde kalman gerekiyormuş belli bir süre. Çok iyi geliyormuş ben de bir yerde okumuştum.
Hoşbulduk canım
Aaa kuzum olur mu ben seni çoktan almıştım listeye sen başla bismillah de beni de etiketle eliptikle şahane yürür gidersin sen arada dürtüklerim ben seni :)))
Oy :)) ekipçe kötü zzmnlar geçirdik şöyle bir düşünüyorum herkesde bişeyler oldu maalesef. oyüzden kimse kimseye motivede edemez oldu valla bundan sonra toparlarız ama spor yapmak gibisi yok azıcıkta dikkat ettik mi bitti kendimizi sıkmadan keyif ala ala vereceğiz inşallahya çok teşekkür ederim. İşte duymak istediklerimbu motivasyona ihtiyacım var. Senin yazdığın şu iki satır bana o kadar iyi geldi ki şu an Kendi kendimi motive edemeyip medet umar hale geldim ah ahhh..
Benim de iyi bir botum vardı ama benim resmen bel fıtığımı harekete geçiriyordu enteresan şekilde..TeşekkürleerBotu da kötü bi yerden almadım neden böyle yaptı anlamadım. Krem falan sürdüm biraz daha iyi ama su topladığı için bastıkça acıyo yumuşak tabanlı bişeylerle dolanabiliyorum.
sen nasıl oldun? İyi misin?
Sana da geçmiş olsun canım dediğin gibi bu İzmir yolculuğu size pek yaramadı umarım bir an önce toparlanırsınızSelam kızlar teşekkür ederim valla ne oldu bizde anlamadık aksi gibi benim migrende geldi bugünü hastanede geçirdik diyebilirim bir eşim girdi çktı iğne yaptılar ona bna serum oğlan deseniz grip oldubu soğukta onuda gezdirdik peşimizde ..buzdolabı içinde servis geldi meğer biz yokken elektrik gelmiş gitmiş motoru yakmış (( Allah'tan biz gelmeden bir kaç saat önce olmuşta buzluktakilleri kurtardım birsürü tereyağ vardı etleride balkona koydum zaten gece hava 2 derece olunca nofrost gibiydi:)750 tl dedilr yeni motor için de şimdi düşünüyoruz yeni mi alsak tamir mi ettirsek 4 yıllık dolap :/ ne dersiniz ?
Bu arada resmen burayı özledim ama bir türlü rutin hayatıma dönemedim ya sporda yapamamak canımı sıkıyor İzmir bize hiç yaramadı
TebriklerKızlar buda geçtiğimiz haftanın sporları eksik olabilir etiket olmayanları kaçırmış olabilirim valla
Çok az spor yapmışız zaten sonuçtanda belli oldu ama bırakmıyorz bu hafta tüm tablo dolsun inş ♥♥
Bireyseldekremsokola 1. Tebrikler canım
Eki Görüntüle 2550658 Eki Görüntüle 2550659
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?