Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada yarın akşama annem babam ablam eniştem yeğenim geliyor ♥♥♥♥ çok mutluyum çok🤗 yarına bir sürü hamur işi yapacağım annemde aşure zamanında yiyemedim diye bana aşure yapacakmış içine dert olmuş :)))) özetle bakalımm sınavdanda sağ salim çıkarım inş 🤭
Oh gözün aydın yükün azalır biraz 😍

Bu arada yarın akşama annem babam ablam eniştem yeğenim geliyor ♥♥♥♥ çok mutluyum çok🤗 yarına bir sürü hamur işi yapacağım annemde aşure zamanında yiyemedim diye bana aşure yapacakmış içine dert olmuş :)))) özetle bakalımm sınavdanda sağ salim çıkarım inş 🤭
Boşver sınavı az ye dengele ama anın tadını çıkarıp cebini mutlulukla doldur canım :)

Günaydın kızlar ;
Yine bir cuma gününde en güzel eksiler bizim olsun. Erkenden kalktım, tabiki ödememim var. 30 dakika stepper yaptım bile. Babam kan vermeye gitti ben de şimdi bir kahve içip biraz daha spor yapayım. Sonra duş kahvaltı vs en geç 10:30 da ultrason için tekrar hastaneye gideceğiz. Tartılmak için fazla bekleyemeyeceğim için biraz daha erken kalkayım dedim.
şu an için eksideyim ama daha güzel bir eksi göreceğime eminim çünkü yüzüğüm yine parmağımı sıkıyor :)

Günaydınlaaaarrr,
Bu sabah ki kiloma inanamadım. 70.00 çıktım:KK57::KK57::KK57: 1 haftaya kadar regl olmayı bekliyorum bu aralar çokta yoruldum, uykusuzum, ödemim de var muthemelen bu sebeplerden ancak bu kadar fark abartılı geldi bana. Eşim o tartı bozuk fazla tartıyor diyor ama bilmiyorum sonuçta sürekli aynı tartıyı baz alıyorum. Allahım iyi ki takımda değilim.🙈 yazdığım menüler de belli... nasıl şiştim böyle....😬

Günaydınlaaaarrr,
Bu sabah ki kiloma inanamadım. 70.00 çıktım:KK57::KK57::KK57: 1 haftaya kadar regl olmayı bekliyorum bu aralar çokta yoruldum, uykusuzum, ödemim de var muthemelen bu sebeplerden ancak bu kadar fark abartılı geldi bana. Eşim o tartı bozuk fazla tartıyor diyor ama bilmiyorum sonuçta sürekli aynı tartıyı baz alıyorum. Allahım iyi ki takımda değilim.🙈 yazdığım menüler de belli... nasıl şiştim böyle....😬
Canım
Sende nasıl bilmem ama bende adet dönemi, ödem atıcı içmezsem bazen 2-3 kg fark oluyor. Kilo ödem ile yukarı gidiyorsa hiç korkmamak lazım. Bu arada spora da başladığın için Kas kütlen de artmış olabilir. Dediğin gibi hep aynı tartı ile tartılıncaya eksik ya da fazla tartıyorsa sorun olmuyor. Ama dengesizse arka arkaya farklı ve alakasız rakamlar gösteriyorsa o zaman tartıda sorun olabilir.

Gunaydinlar kizlaaar :KK200: Yorgunluktan bitap bir sekilde menu bildirimi yapmaya geldim.

Oglen: 1 pirincsiz, kiymali biber dolmasi, haslama ispanak, 5 kasik civari firinda patates ve tatli patates
Aksam: spiral dograyiciyla makarna sekli verdigim 2 kabak, ustune bol kiymali domatesli soganli sostan 5-6 kasik, 2 kasik da yogurt
Spor oncesi: sutlu yesil cay

Spor Cherry Mom Cherry Mom 25 dk yoga, 20 dk bisiklet, 25 dk jillian, 1 saat tempolu yuruyus

***5. Takım 647. Etap***

Leyl-i-fer(74,9/)
emnis (72,2/)gecen hafta bildirimde bulunmadı 2 ye bölündü
kardelelen321 (87,3/)
dennisgo (70,7/)
Libas7 (73,4/)
pawlover(50,8/)

5.Takım Ortalaması:-%

ayvacicegi ( 52,5/)617. etapta 50.8 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı.
Nurumcan94 (86/8) 636. etapta 85 kg ile izne ayrılan üye
balpamuk (68,4/70/-1,6/%-2,34)607. etapta 62,8 kg ile izne ayrılan üye
kremsokola

balpamuk balpamuk canım sen sakın moralini bozma kesinlikle senin yağlar kasa dönüştü ve regli ödemi menünde gayet güzeldi belki ilerleyen saatlerde ödem azalır biraz o yüzden hiç bozma moralini

Günaydınlaaaarrr,
bu arada senden rica edeceğim yarın sabah tekrar tartılırmısın uykusuzluk bende fena ödem yapıyor çünkü

toplight toplight

***5. Takım 647. Etap***

Leyl-i-fer(74,9/)
emnis (72,2/71,5/0,7/%0,48)gecen hafta bildirimde bulunmadı 2 ye bölündü
kardelelen321 (87,3/)
dennisgo (70,7/)
Libas7 (73,4/)
pawlover(50,8/)

ayvacicegi ( 52,5/)617. etapta 50.8 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı.
kremsokola

Kızlar hastanedeyim
Tartı paylaşıp kaçıyorum ilerleyen saatlerde gelirim

Eklentiler

• AB9E4916-C9E9-47E1-8374-67986ABCBEEA.webp
    AB9E4916-C9E9-47E1-8374-67986ABCBEEA.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 18
***5. Takım 647. Etap***

Leyl-i-fer(74,9/)
emnis (72,2/71,5/0,7/%0,48)gecen hafta bildirimde bulunmadı 2 ye bölündü
kardelelen321 (87,3/)
dennisgo (70,7/68,5/2,2/%3,11)
Libas7 (73,4/)
pawlover(50,8/)

ayvacicegi ( 52,5/)sabit 617. etapta 50.8 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı.
kremsokola

deniz cim muhteşemsim gene haftanın birincisi kısmına yazarsın sanırım
emnis cim sen de aynı şekilde

Selam kızlar..
Mevlid kandiliniz mübarek olsun.
Ben sabah tartıldım artı çıktım. Biraz egzersiz yaptım ip atladım. Şu an sabitim. Ama hissediyorum ayaklarımda ellerimde şişlik var. Bu hafta hiç iyi geçmedi maalesef
Teşekkür ederiz kuzum seninde kandilin mübarek olsun 😘
Şişlik varsa düşer daha kilon devam ediyor musun spora yoksa bıraktın mı saatte geç oldu aç aç durulmuyor değil mi :)))

Back
X